- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.241
Ya o kitabı ben de çok merak ediyorum. Spoiler vermeden kısaca neden bahsettiğini söyler misin acaba?
Ay hadi gözünüz aydın.
_meLinDa_ toplu hediye kitap fotosu şeetmiştim ben senden.
çok güzel bir kitaptı benim için. Savaştan uzaklaştırmak istenilen çocukların olduğu uçak bir adaya düşüyor ve orda sayısı belli olmayan çocuklar yaşam mücadelesi veriyor. İyiler kötü, kötüler iyi olmayı öğreniyor. Bana çok şay kattığına inanıyorum.
bittiğine ikna olamıyorum ondan
ama akşama çekeyim canım
sen bir şeyler biliyor gibisin tatlı kısİkna olma başgan vardır belki daha. Sen vazgeçersen herkesler vazgeçer
Teklifine göre yanaşabilirimsen bir şeyler biliyor gibisin tatlı kıs
gelmesen mi şöyle yamacıma yamacıma
Cinayeti ben işledim:) öpücük için her şeyi itiraf edebilirim şu an :) özledim tatlı kıs seni yaöpücük
üstüme 541745745 tane gül kokladın amaCinayeti ben işledim:) öpücük için her şeyi itiraf edebilirim şu an :) özledim tatlı kıs seni ya
sahip çık bana kızzzz, elden gidiyorumOooo hemen bir fırsatçılık.. Hemen bir öpücüğü kapma
ben de herkese mavi boncuk dağıtıyorum, aynenYa herkes asılıyo sana. Ben kıskancım paylaşmam bi beni öp herşeyi döküleyim
Kuafore verilecek boya ucretiyle 2-3 kitap alinabiliyor. Ben 4-5 seferdir krndim boyuyorum demek ki 10-15 kitap almaya hakkim varİnce Memed 3
Sayfa 230
Tasarruf politikası olarak saçımı kendim boyadım, kuaföre gitmedim.
Zaten kuaföre gidip iki saat orada oturmak beni çok sıkıyor
Gecenin Sonuna Yolculuk çok sağlam yorumlar duyduğum bir kitap. Yorumunu beklerim.Eki Görüntüle 1956752 Sırasını bekleyen kitaplarım
Bir de Sunay Akın var yarım kalmış olan
Nisan ayının sadece ilk kitabı burda
o zaman 314563052 tane öpücük geliyor hazır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?