Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gecenin Sonuna Yolculuk çok sağlam yorumlar duyduğum bir kitap. Yorumunu beklerim.

İnşallah sıra gelecek. Ama onu yaz mevsimine ayırabilirim.

Oooohh Palahniuklar var mis gibi

Tam bir Palahniuk severim ben.

Ya benim kitaplığım yok. Kitaplarım tv ünitesinde , komodin üstlerine, pencere önlerinde geziyor. Nerden nasıl bir şey alsam?

@her03sey01 Gözün aydin canim. Ben yeni okudum hamileymişsin ne guzel. Saglicakla kucagina almayi da nasip etsin Allah.
xyzt-5544 gecmis olsun canim.
Koalina masal3487 hoşgeldiniz. Koalina seni burada gormek cok guzel.
Ben 2 gündur kitap yuzu acmadim. Fır fır geziyorum Platon - Devlet'e basladim. 40 syf falan okudum oylece kaldi. Sokrates devrelerimi yakti resmen. Ne soylenirse, tam tersini muhtesem bir soz sanatiyla karsi tarafa onaylatiyor.

Asıl ben çok memnun kaldim:)
Aramizda kalsin hatunun sohbetine diyum olmuyo:)

Bideeee kuşlar yasina gideri lolişle okumak istiyodum zaten üçümüz okursak çooook daha mutlu olcam:)

Idefix de haftanin yazarlari arasinda, kitaplari %30 indirimli ama sadece 6 kitabi gorunuyor. Boyle cakalliklari da hic sevmiyorum, koca idefixe yakismiyor.

1q84 s.87
Bu hızla gidersem bi yılda biter kitap
Şaka bir yana akıcı başladı. Ama benim hiç vaktim yok. Sabah 5te kalkıcam. Akşam 8de evde oluyodum. Bir aydır evimi değiştirdim. 6.30da evdeyim en geç. Bu bile bana nasıl iyi geldi. Eve gelince yemekti toparlanmaktı duş gün bitti gitti. Yatmadan okuyabiliyorum sadece o yüZden erken başladım bu kitaba.
Öğle arası okumayı denedim bugün. Yarın yine devam edicem. Bunu rutin haline getirebilirsem öğle arası takılmak zorunda kaldığım saçma dedikodulu kız grubundan da soyutlicam kendimi. Rahat bırakırlarsa. Kitap bahane :)
Gece gece içimi de döktüm
Hepinize iyi geceler kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…