- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.121
Çok güzel bir liste
Tamam canım teşekkür ederimGörmemişim:) pazartesi listeye eklerim şubata yok yazarim.
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı inşallah tüm isteyenlerin başınaKizlar ben hamileyimdarisi isteyen insallah
Hayırlı olsun inşallah....Kizlar ben hamileyimdarisi isteyen insallah
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı inşallah tüm isteyenlerin başına
Amin kizlar saolun. Insallah Allah tamamina erdirir bu seferHayırlı olsun inşallah....
Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
Kizlar ben hamileyimdarisi isteyen insallah
Maalesef Türk Klasikleri çok zayıf olduğum bir alan. Bu yönümü de törpülemem lazım.İnsan Önce Maymun muydu? - Hüseyin Rahmi Gürpınar bitti.
Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan arkası yarın yazılarının derlenmesiyle oluşturulmuş bir roman. Klasik hüseyin rahmi ve absürt olaylar. Çok tatlı bir anlatım. Dönemin türk edebiyatı için çok farklı bir dil ve tarz. Baş kahramanımız filozof mualla bey ve sanırım hüseyin rahmi genelde kitaplarında filozofu sıkça kullanıyor. İstanbulun mahalle hayatı gündelik yaşantı hakkında çok güzel izler var kitapta. Ben beğendim ama hüseyin rahmi okunacaksa sanırım şıpsevdi ve gulyabaniden başlanmalı. Sıkıldım yer yer. Hatta yarım bırakmıştım yeniden başladım bitirmek zor geldi bi yerden sonra. Çünkü sürekli farklı farklı absürtlükler, muhtemelen arkası yarın yazıları olduğu için. Ben yine de filozof muallayı ve hüseyin rahmi yi çok sevdim. Bence edebiyatımızda hakettiği yeri görememiş yazarlardan.
Kısa bir araştırma yaptım kendisi hakkında. Daha önce heybeliada daki müze evine de gitmiştim ev kendi işlediği dantellerle dolu müthiş yetenekli bu konuda. Sürekli kadınlarla büyüdüğündenmiş. Hiç evlenmemiş. Çok titizmiş. Evden çıkarken mutlaka eldiven takarmış hiçbi yere dokunmazmış. Çok naif bir adam bence. Daha çok okunmalı :)
Kizlar ben hamileyimdarisi isteyen insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?