- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.401
Merhaba, uzuuuun zamandır kitap okumuyorum gerçekten. Tekrar başlamak istedim, motivasyon olsun:) Her şey yolunda, sen nasılsın?
Aslında çok ödev vermiyorum eve günde arkalı önlü 1 sayfa, bazen deftere ek olarak 10 toplama vs ama veliler ve çocuklara hırslı, sınıfta çok yoğunum. Günde 10 kitap okuyup kitap değiştirmek isteyenler, ritmik saymaları ezberleyip bir sonrakini isteyenler, eldeli toplamaya geçenler...Her gün bir kontrol durumundayım ne yapacağımı şaşırdım
Bu çocuklar uzaydan gelmis galibaMerhaba, uzuuuun zamandır kitap okumuyorum gerçekten. Tekrar başlamak istedim, motivasyon olsun:) Her şey yolunda, sen nasılsın?
Aslında çok ödev vermiyorum eve günde arkalı önlü 1 sayfa, bazen deftere ek olarak 10 toplama vs ama veliler ve çocuklara hırslı, sınıfta çok yoğunum. Günde 10 kitap okuyup kitap değiştirmek isteyenler, ritmik saymaları ezberleyip bir sonrakini isteyenler, eldeli toplamaya geçenler...Her gün bir kontrol durumundayım ne yapacağımı şaşırdım
neler aldın?Kızlar
Tutmadınız beni gittim kitap dergi aldım
neler aldın?
bence yaz, kitapları ince kalın diye sınıflandırmıyoruzGünaydın baykuşlar. Dün Franz Kafka - Aforizmalar' ı okudum. Bu kitap ve Oliver Twist çok ince olduğu için bildirim topiğine yazmak istemiyorum. Saatleri Ayarlama Enstitüsü'ne geçmek istiyorum inşallah.
Dostu hic sevmem ben. Standart kitap fiyatlarinin uzerine 3-5 tl koyup kendi etiketlerini basip satiyorlar. Ayip gibi geliyor bu bana.Kızlar tutun beni.
Dost kitabevine giriyorum şimdi
7den 70 e çocuk edebiyat dergisi ( kendim okumaya başladım, güzel bir dergi)
Momo . Senin anlatmalarına dayanamadım.
Fareler ve insanlar
Köpek Kalbi . Bu daCicoretti nin okuması üZerine aldım.
İnşallah yarın İnce Memed 4 biter.
Ayrıca Yaşar Kemal in Dağın Öte Yüzü serisi de 3 kitapmış. Kitaplar ince memed gibi değil kalınlık olarak. En fazla 300 sayfadır.
Yaşar Kemal i biraz özledikten sonra bir ortak okuma daha yapabiliriz diye düşünüyorum
Yaz canım sen. 1q84te bir kitap aforizmalarda.Günaydın baykuşlar. Dün Franz Kafka - Aforizmalar' ı okudum. Bu kitap ve Oliver Twist çok ince olduğu için bildirim topiğine yazmak istemiyorum. Saatleri Ayarlama Enstitüsü'ne geçmek istiyorum inşallah.
Dostu hic sevmem ben. Standart kitap fiyatlarinin uzerine 3-5 tl koyup kendi etiketlerini basip satiyorlar. Ayip gibi geliyor bu bana.
öyle düşünme_meLinDa_ _asmunikal_ Koca kitapları deviren arkadaşlar varken ayıp olacak diye düşünmüştüm. Peki o zaman.
Yaşar Kemali yorumlamanı bekleyeceğim
Yaz canım sen. 1q84te bir kitap aforizmalarda.
_meLinDa_ _asmunikal_ Koca kitapları deviren arkadaşlar varken ayıp olacak diye düşünmüştüm. Peki o zaman.
öyle düşünme
ince-kalın ayrımı hiç yapmıyoruz biz, kimi incecik kitaplar çok fazla derinliğe sahip oluyor
ekle tabi ki
çukurova dışında geçen tek serisi diye biliyorum ama okumadım henüzGeçmiş olsun canım. Uyusun büyüsün:)
Bir Ada Hikayesi
serisi nasıl acaba
Ben çok zorlamıştım yeni hayattaMerhaba kızlar.
Orhan Pamuk,Yeni Hayat 55. sayfadayim
Ama bırakmayı dusuniyorum.
Pek ilerlemiyor ya hoşlanmadım malesef
Ama kendime de kızıyorum daha geçen hafta birini yarım biraktim. Napsam ki bilemedim
Hiç duymadığım kitapların okuyorsun bi ara en favori ilk 5 kitabini alıcam:)Truman CAPOTE Sogukkanlilikla bitti. Islenmis bir cinayetin her yonden (suclu ve magdur ) analiz edilip, yasanmis gercekler dogrultusunda edebi olarak okura sunuldugu bir kitap. Sonunda idam cezasini sorgularken buldum kendimi. Daha once okumus oldugum Hayatimizdaki Psikopatlar' i bol bol hatirlayarak okudum bu kitabi. Bu tur analizlerden hoslanan arkadaslara tavsiye ediyorum.
Hic bilmedigim yazarlari cok okudum bu ara. Duymadigim yazarlari okumayi seviyorum ama su ana kadar Dostoyevski ya da Zweig'i gecebilen olmadi galiba. Zweig kalp benHiç duymadığım kitapların okuyorsun bi ara en favori ilk 5 kitabini alıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?