Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba kızlar.
Orhan Pamuk,Yeni Hayat 55. sayfadayim
Ama bırakmayı dusuniyorum.
Pek ilerlemiyor ya hoşlanmadım malesef
Ama kendime de kızıyorum daha geçen hafta birini yarım biraktim. Napsam ki bilemedim

Bu çocuklar uzaydan gelmis galiba
Keşke bize de uğrasa onlardan

7den 70 e çocuk edebiyat dergisi ( kendim okumaya başladım, güzel bir dergi)
Momo . Senin anlatmalarına dayanamadım.
Fareler ve insanlar
Köpek Kalbi . Bu da Cicoretti nin okuması üZerine aldım.
İnşallah yarın İnce Memed 4 biter.

Ayrıca Yaşar Kemal in Dağın Öte Yüzü serisi de 3 kitapmış. Kitaplar ince memed gibi değil kalınlık olarak. En fazla 300 sayfadır.

Yaşar Kemal i biraz özledikten sonra bir ortak okuma daha yapabiliriz diye düşünüyorum

Günaydın baykuşlar. Dün Franz Kafka - Aforizmalar' ı okudum. Bu kitap ve Oliver Twist çok ince olduğu için bildirim topiğine yazmak istemiyorum. Saatleri Ayarlama Enstitüsü'ne geçmek istiyorum inşallah.
bence yaz, kitapları ince kalın diye sınıflandırmıyoruz
okuduğumuz kitabı okuduk diye yazıyoruz canım

Yaşar Kemali yorumlamanı bekleyeceğim

Günaydın baykuşlar. Dün Franz Kafka - Aforizmalar' ı okudum. Bu kitap ve Oliver Twist çok ince olduğu için bildirim topiğine yazmak istemiyorum. Saatleri Ayarlama Enstitüsü'ne geçmek istiyorum inşallah.
Yaz canım sen. 1q84te bir kitap aforizmalarda.

Truman CAPOTE Sogukkanlilikla bitti. Islenmis bir cinayetin her yonden (suclu ve magdur ) analiz edilip, yasanmis gercekler dogrultusunda edebi olarak okura sunuldugu bir kitap. Sonunda idam cezasini sorgularken buldum kendimi. Daha once okumus oldugum Hayatimizdaki Psikopatlar' i bol bol hatirlayarak okudum bu kitabi. Bu tur analizlerden hoslanan arkadaslara tavsiye ediyorum.

Yaşar Kemali yorumlamanı bekleyeceğim

Yaz canım sen. 1q84te bir kitap aforizmalarda.

En kısa zamanda yorumlayacağım

_meLinDa_ _asmunikal_ Koca kitapları deviren arkadaşlar varken ayıp olacak diye düşünmüştüm. Peki o zaman.

öyle düşünme
ince-kalın ayrımı hiç yapmıyoruz biz, kimi incecik kitaplar çok fazla derinliğe sahip oluyor
ekle tabi ki

Ay hatırlarsınız geçen haftalarda ince kitap kasanlar oluyor sayfa sayalım diyen olmuştu.
İnce kitap candır. Ben severim. Bitirdiekçe daha çok kitap okuma hevesi alıyor beni çünkü.

İnce Memed 4 sayfa 500 deyim. Sabahtan beri dışardayım otobüslerdeyim. Deli okudum. Biraz daha kasıp bugün bitirebilirim belki de

Geçmiş olsun canım. Uyusun büyüsün:)
Bir Ada Hikayesi
serisi nasıl acaba
çukurova dışında geçen tek serisi diye biliyorum ama okumadım henüz
Merhaba kızlar.
Orhan Pamuk,Yeni Hayat 55. sayfadayim
Ama bırakmayı dusuniyorum.
Pek ilerlemiyor ya hoşlanmadım malesef
Ama kendime de kızıyorum daha geçen hafta birini yarım biraktim. Napsam ki bilemedim
Ben çok zorlamıştım yeni hayatta
Hatta o yeni hayata nerde,nasıl,ne zaman başladılar anlamış değilim
Sen bilirsin tabi ama çok da zorlama bence

Hiç duymadığım kitapların okuyorsun bi ara en favori ilk 5 kitabini alıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…