- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.381
İhtiyaç olursa yardım edebilirim bak
Ohhh iyi gezmeler kuzuBizim yerimize de tadını çıkar o güzel yerlerin
Günaydın
Dün tüm günü hastanelerde geçirdik, salgın var kızlar bebelere dikkat edin
Yorgunluktan 1 sayfa dahi okuyamadım
ahh eskiden ben de anlatırdım hep, içimde kalınca, hele ki ilginç bir kitap okuyorsam, şişiyorum
Ama artık benimki anlatma ben de okurum diyo
Hiç kitap aşkı aşılamasaydım keşke
biz veliler de 2.dönem rahat olur diye ummuştuk
sen bizi iki güne geçersin bile canım
iş yerine götürebiliyor musun?
ben sadece evde okuyabiliyorum
Günaydın
ahh eskiden ben de anlatırdım hep, içimde kalınca, hele ki ilginç bir kitap okuyorsam, şişiyorum
Merhaba, uzuuuun zamandır kitap okumuyorum gerçekten. Tekrar başlamak istedim, motivasyon olsun:) Her şey yolunda, sen nasılsın?Merhaba Koalina. Hoşgeldin, uzun zamandır görüşmüyoruz iyisindir umarım. Seni tekrardan kitap topiklerinde görmek güzel..
Aslında çok ödev vermiyorum eve günde arkalı önlü 1 sayfa, bazen deftere ek olarak 10 toplama vs ama veliler ve çocuklara hırslı, sınıfta çok yoğunum. Günde 10 kitap okuyup kitap değiştirmek isteyenler, ritmik saymaları ezberleyip bir sonrakini isteyenler, eldeli toplamaya geçenler...Her gün bir kontrol durumundayım ne yapacağımı şaşırdımGünaydın
İyi canım çok şükür, çok yorulmuş ama hâlâ uyanamadıgeçmiş olsun canım. şimdi durumu naısl
hep unutuyorum yaşar kemalin hangi serisini okuyalım demiştik? vikitapa ekleyeceğim
merhaba, hoşgeldinGünaydın kızlar,
Kitabımı evde unuttum çok üzgünüm. Üstelik şu işyerine başladığım günden beri ilk defa elime bunun için bir vakit çıkmışken elimde kitap yok. Çok gıcığım kendime
Sağol canım benimAh kuzumm geçmiş olsun. allahım şifa versin en kısa zamanda inşallah
Valla kucakladım geldim şimdilik müsait olamadım ama öğleden sonra okurum sanırım.
maşallah sizinkiler gayretli çıkmışMerhaba, uzuuuun zamandır kitap okumuyorum gerçekten. Tekrar başlamak istedim, motivasyon olsun:) Her şey yolunda, sen nasılsın?
Aslında çok ödev vermiyorum eve günde arkalı önlü 1 sayfa, bazen deftere ek olarak 10 toplama vs ama veliler ve çocuklara hırslı, sınıfta çok yoğunum. Günde 10 kitap okuyup kitap değiştirmek isteyenler, ritmik saymaları ezberleyip bir sonrakini isteyenler, eldeli toplamaya geçenler...Her gün bir kontrol durumundayım ne yapacağımı şaşırdım
Sağ olun kızlarGünaydın
ince memed 3 sayfa 452 dün güzel okudum. bugün pek okuyamam sanırım, bitirmek istiyorum artık 3 ü..
loliss canım çok geçmiş olsun
İyi canım çok şükür, çok yorulmuş ama hâlâ uyanamadı
Kimsecik serisi :)
merhaba, hoşgeldin
Sağol canım benim
maşallah sizinkiler gayretli çıkmış
Sağ olun kızlar
4.nezaman okuyacaksın. Ben başladımMemed 3 ü bitirdim ve kibritleri çk seven küçük kiza başladim:) ebrucuğum aykaç cığım baya önerdi zaten 150 sayfa kadar bişey kolay okunuyor
Ondan sonraaaa 1q84 basliycam
Bu arada bildirim sayfasinda guncelleme yapmayi unuttum bi ara yapcam onuda :)
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin kuzucuğaİyi canım çok şükür, çok yorulmuş ama hâlâ uyanamadı
Kimsecik serisi :)
merhaba, hoşgeldin
Sağol canım benim
maşallah sizinkiler gayretli çıkmış
Sağ olun kızlar
Geçmiş olsun canım.Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?