Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın kızlar
ince memed 4 517 deyim
aslında listemde sırada Nazlı Eray veya Zweig vardı ama ikisini de çok yeni okuduğum için hiç onları okumak gelmedi içimden. Gülşah Elikbank İhtimal kitabını aldım yanıma bir yandan da 1Q84 e mi başlasam diye düşünüyorum ama kararsızım

Ah kuzumm geçmiş olsun. allahım şifa versin en kısa zamanda inşallah
sen bizi iki güne geçersin bile canım
iş yerine götürebiliyor musun?
ben sadece evde okuyabiliyorum

Valla kucakladım geldim şimdilik müsait olamadım ama öğleden sonra okurum sanırım.

Benimki de okur da roman okumuyo neyse ki o yüzden anlattırıyo

Merhaba Koalina. Hoşgeldin, uzun zamandır görüşmüyoruz iyisindir umarım. Seni tekrardan kitap topiklerinde görmek güzel..
Merhaba, uzuuuun zamandır kitap okumuyorum gerçekten. Tekrar başlamak istedim, motivasyon olsun:) Her şey yolunda, sen nasılsın?

Aslında çok ödev vermiyorum eve günde arkalı önlü 1 sayfa, bazen deftere ek olarak 10 toplama vs ama veliler ve çocuklara hırslı, sınıfta çok yoğunum. Günde 10 kitap okuyup kitap değiştirmek isteyenler, ritmik saymaları ezberleyip bir sonrakini isteyenler, eldeli toplamaya geçenler...Her gün bir kontrol durumundayım ne yapacağımı şaşırdım

Günaydın, Sarah Jio-Son Kamelya'yı bitirdim.Bir Böğürtlen Kışı değildi benim için ama ,yine Seattle'de dolaştım,göl evlerini merak ettim her kitabında olduğu gibi keyifli vakit geçirdim.İnce Memed 3' e başladım başındayım daha.İyi okumalar.

Günaydın
ince memed 3 sayfa 452 dün güzel okudum. bugün pek okuyamam sanırım, bitirmek istiyorum artık 3 ü..
loliss canım çok geçmiş olsun

Günaydın tatlış hatunlar. Dün kitabımı işte unuttum bende onun yerine ben hüzünlü orsplarıma başladım 27. sayfadayım

geçmiş olsun canım. şimdi durumu naısl
hep unutuyorum yaşar kemalin hangi serisini okuyalım demiştik? vikitapa ekleyeceğim
İyi canım çok şükür, çok yorulmuş ama hâlâ uyanamadı
Kimsecik serisi :)

merhaba, hoşgeldin
Ah kuzumm geçmiş olsun. allahım şifa versin en kısa zamanda inşallah

Valla kucakladım geldim şimdilik müsait olamadım ama öğleden sonra okurum sanırım.
Sağol canım benim
maşallah sizinkiler gayretli çıkmış
loliss gecmis olsun canim.
Koalina sana da kolay gelsin canim senin sinif zehir gibiymis masallah.

Günaydın
ince memed 3 sayfa 452 dün güzel okudum. bugün pek okuyamam sanırım, bitirmek istiyorum artık 3 ü..
loliss canım çok geçmiş olsun
Sağ olun kızlar

4.nezaman okuyacaksın. Ben başladım

Geçmiş olsun canım.
O salgın bize de uğradı malesef.
Hastalıksız bol okumali günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…