Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kızlar en az 30 sayfadır bakamamışım. kusura bakmayın ya. Haftasonu açıköğretim vizelerim vardı. Sosyoloji okuyorum da ben. Haftaiçi iş güç koşturma. Geçen haftadan beri de saçma sapan işlerle uğraşıyorum. İstifa noktasına geldim. Aramızda avukat var mı bilmiyorum ama departmanım ve title ım değişmeden görevlerimi değiştiriyorlarsa sözlü olarak nasıl itiraz edebilirim buna kanunen onu araştırıyorum. Tazminatımı alıp çıkarsam yamuk yaparlar mı. Bayağı krizlerdeyim yani. Kitap hak getire zaten. Geçmiş sayfaları da okuyamadım.

Evet basganimiz. _meLinDa_ avukat.
Kolay gelsin umarım rahatlıkla asarsin bu sıkıntıyı.

Çalışma koşullarında esaslı değişiklik yapacaklarsa (yıllardır çalıştığın ve uzmanlık kazandığın bölümden ayırıp başka bi bölüme vermeleri gibi) bunu sana yazılı olarak bildirmeleri ve bunun geçerli olması için de senin 6 iş günü içinde kabul ettiğini yazılı olarak bildirmen lazım
O sana bunu yazılı bildirmemişse yahut bildirdi ama sen 6 iş günü içinde yazılı olarak kabul ettiğini bildirmediysen esaslı değişiklik yapamaz

Ama senin departman değişmiyor sanırım bu sebeple esaslı değişiklik sayılmayabilir bu husus

Merhabalar kızlar.
ispanakliborek inşallah çabucak çözersin sıkıntılarını. Gerçekten işte huzur çok önemli.

Çok teşekkür ederim canm. Bir başarımdan dolayı enteresan şekilde ödüllendiriliyorum şuan :) çok göze batmamak lazım iş yerlerinde. Sessizce çalışcan.

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku'yu bitiremedim. O kadar tuhaf bir kitaptı ki devam edemedim resmen.

Tarihe yarım bıraktığım ilk kitap olaral geçsin lütfen

Saatleri Ayarlama Estitüsüne başlarken bende öyle hissetmiştim. ama o kadar sevdim ki bittiğine üzüldüğüm kitaplardan biri oldu :)

Iyi aksamlar hanımlar

Kucuk bebegim dis cikariyor ,buyuklerin dersleri var ,yogun gunlerim fazla okuyamadim
Ucurtma avcisi bitti..
Stefan zweig-clarissa 110.sayfa
Kitap ince ama malum zweig kitabi yavas ilerliyor
Herkese huzurlu geceler

Maşallah sana güzel anne

Clarissa benim favori Zweig kitabım

Ayın 15inde kitap alışverişi yapacağım.
Her telden önerilerinize talibim.

Sizlerden epey esinlenip liste oluşturuyorum kendime ama tabi bir kerede almam mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…