- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.981
Evet basganimiz.Kızlar en az 30 sayfadır bakamamışım.kusura bakmayın ya. Haftasonu açıköğretim vizelerim vardı. Sosyoloji okuyorum da ben. Haftaiçi iş güç koşturma. Geçen haftadan beri de saçma sapan işlerle uğraşıyorum. İstifa noktasına geldim. Aramızda avukat var mı bilmiyorum ama departmanım ve title ım değişmeden görevlerimi değiştiriyorlarsa sözlü olarak nasıl itiraz edebilirim buna kanunen onu araştırıyorum. Tazminatımı alıp çıkarsam yamuk yaparlar mı. Bayağı krizlerdeyim yani. Kitap hak getire zaten. Geçmiş sayfaları da okuyamadım.
Çalışma koşullarında esaslı değişiklik yapacaklarsa (yıllardır çalıştığın ve uzmanlık kazandığın bölümden ayırıp başka bi bölüme vermeleri gibi) bunu sana yazılı olarak bildirmeleri ve bunun geçerli olması için de senin 6 iş günü içinde kabul ettiğini yazılı olarak bildirmen lazımKızlar en az 30 sayfadır bakamamışım.kusura bakmayın ya. Haftasonu açıköğretim vizelerim vardı. Sosyoloji okuyorum da ben. Haftaiçi iş güç koşturma. Geçen haftadan beri de saçma sapan işlerle uğraşıyorum. İstifa noktasına geldim. Aramızda avukat var mı bilmiyorum ama departmanım ve title ım değişmeden görevlerimi değiştiriyorlarsa sözlü olarak nasıl itiraz edebilirim buna kanunen onu araştırıyorum. Tazminatımı alıp çıkarsam yamuk yaparlar mı. Bayağı krizlerdeyim yani. Kitap hak getire zaten. Geçmiş sayfaları da okuyamadım.
Merhabalar kızlar.
ispanakliborek inşallah çabucak çözersin sıkıntılarını. Gerçekten işte huzur çok önemli.
Evet selen:) keşke gercek hayatta karsima oyle biri ciksada arkadaş olsamyeni tanıştık selen karakteriyle ama şimdiden ilgi çekici görünüyor bakalım nasıl devam edecek
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku'yu bitiremedim. O kadar tuhaf bir kitaptı ki devam edemedim resmen.
Tarihe yarım bıraktığım ilk kitap olaral geçsin lütfen
100 lü sayfalara geldim sürekli okumak istiyorum ama işlerim ve çocuklar var okuyamıyorumEvet selen:) keşke gercek hayatta karsima oyle biri ciksada arkadaş olsam
Saatleri Ayarlama Estitüsüne başlarken bende öyle hissetmiştim. ama o kadar sevdim ki bittiğine üzüldüğüm kitaplardan biri oldu :)Günaydınlar efenim...
Saatleri Ayarlama Enstitüsü bitti. İyi ki okumuşum. Okumamış olmayı istemezdim gerçekten. Çoğu kişi ağır bir dili var dese de eski Türkçe olmasına rağmen gayet anlaşılır buldum. Üstelik hiciv sanatını ustalıkla kullanmış. Bana biraz da Murat Menteş kitabı okuyor gibi geldi, eğlenceliydi de. Diğer romanlarından da okuyacağım mutlaka.
Harper Lee - Bülbülü Öldürmek 30. sayfadayım.
Iyi aksamlar hanımlar
Kucuk bebegim dis cikariyor ,buyuklerin dersleri var ,yogun gunlerim fazla okuyamadim
Ucurtma avcisi bitti..
Stefan zweig-clarissa 110.sayfa
Kitap ince ama malum zweig kitabi yavas ilerliyor
Herkese huzurlu geceler
Ben o kadar zorla okumuştum ki onu, bitirince hiç bir şey anlamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?