Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Beğenmene çok sevindim. Benim de favori kitaplarım arasındadır
Dizi birebir aynı zevki vermese de yine de izlettiriyor kendini. Keyifli seyirler

Hafta o kadar güzel başladı ki canım dostum DonukPudra m bana kitap yollamış nasıl mutlu oldum anlatamam
Notu yarım çıkmış ismi görünmüyor ama ben paketi görür görmez kimden geldiğini anladım düşünceli arkadaşım benim Seni çok seviyorumm Bir kez daha seni iyi ki tanımışım diyorum.

1Q84 ü yorumlarınızdan dolayı pdf indirdim ama alayım öyle okuyayım diye bekliyordum
Livaneli de alma planlarım arasında idi hatta itiraf edeyim sepetimde bekleyenler arasında idi
Ayraçlara da ayrı aşık oldum

Eklentiler

• a58cf203-5644-4151-80fc-6eb7aa63279e.webp
    9 KB · Görüntüleme: 53
minerva1988 maşallah, durduramıyorduk

nickelanjelo binboğalar ennn sevdiklerimden, küçük kızımın ismi bu kitaptan
Okuyan herkese söyledim, söyleyeceğim

Bende beğeneceğimi düşünüyorum güzel başladı.

Hızlanmalıyım bakalım kızının adını tahmin edebilecek miyim.

İyi akşamlar,

Dublörün Dilemması 203. Sayfadayım.

Bugünlük okuma keyfimin sonuna geldim, şimdi maç keyfiyle devam edeceğim.

Huzurlu akşamlarınız olsun.
Çok severim ya ah ah yıllar önce yazarı tanimadan almistim :)

Gunaydin kizlar. Fazla okuyamadim dun Guzel Harabeler syf 256' dayim. Antrenmanlara agirlik vericem biraz bu yil cok kaytardim.
minerva1988 canim cok gecmis olsun yumusak doku travmasinin iyilesmesi de baya vakit aliyor kafana takilan birsey olursa lutfen yaz bana. Yardimci olmaya calisirim.
bir civciv annesi senin nick mi degisti yeni mi geldin bi ara giremedim duzenli kacirmis olabilirim. @Bitta sermin1982 hosgeldiniz.
C Calcifer canim daha iyi misin?

Yoo geldiğimden beri bu nickleyim

Günaydın

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku'ya başladım. Ağır bir havası var kitabın pek benlik değil sanırım.

İstediğim tarzda bir kitap okuyamıyorum bu aralar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…