- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.941
Merhaba kızlar, 22/11/63 bitti.Kitap gerçekten çok çok iyidi.@cesmi_naz senden duyduğum üzere dizisine de başladım.Okuduğum en heyecan verici kitaplardan biriydi.haftaya Milena'ya Mektuplar ile başladım.İyi okumalar.
minerva1988 maşallah, durduramıyorduk
nickelanjelo binboğalar ennn sevdiklerimden, küçük kızımın ismi bu kitaptan
Okuyan herkese söyledim, söyleyeceğim
Hafta o kadar güzel başladı ki canım dostumDonukPudra m bana kitap yollamış nasıl mutlu oldum anlatamam
Notu yarım çıkmış ismi görünmüyor ama ben paketi görür görmez kimden geldiğini anladımdüşünceli arkadaşım benim Seni çok seviyorumm Bir kez daha seni iyi ki tanımışım diyorum.
1Q84 ü yorumlarınızdan dolayı pdf indirdim ama alayım öyle okuyayım diye bekliyordum
Livaneli de alma planlarım arasında idi hatta itiraf edeyim sepetimde bekleyenler arasında idi
Ayraçlara da ayrı aşık oldum
Geçmiş olsun iyice dinlenebilirsin umarımAyagimi sakatladim geçen hafta kuzum önemli bişey değil üzerine basmamam gerekiyor bi sure
Çok severim ya ah ah yıllar önce yazarı tanimadan almistim :)İyi akşamlar,
Dublörün Dilemması 203. Sayfadayım.
Bugünlük okuma keyfimin sonuna geldim, şimdi maç keyfiyle devam edeceğim.
Huzurlu akşamlarınız olsun.
Gunaydin kizlar. Fazla okuyamadim dun Guzel Harabeler syf 256' dayim. Antrenmanlara agirlik vericem biraz bu yil cok kaytardim.
minerva1988 canim cok gecmis olsun yumusak doku travmasinin iyilesmesi de baya vakit aliyor kafana takilan birsey olursa lutfen yaz bana. Yardimci olmaya calisirim.
bir civciv annesi senin nick mi degisti yeni mi geldin bi ara giremedim duzenli kacirmis olabilirim. @Bitta sermin1982 hosgeldiniz.
C Calcifer canim daha iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?