- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.961
Günaydınlar efenim...
Saatleri Ayarlama Enstitüsü bitti. İyi ki okumuşum. Okumamış olmayı istemezdim gerçekten. Çoğu kişi ağır bir dili var dese de eski Türkçe olmasına rağmen gayet anlaşılır buldum. Üstelik hiciv sanatını ustalıkla kullanmış. Bana biraz da Murat Menteş kitabı okuyor gibi geldi, eğlenceliydi de. Diğer romanlarından da okuyacağım mutlaka.
Harper Lee - Bülbülü Öldürmek 30. sayfadayım.
Bülbülü Öldürmek kitabını ben çok beğenmiştim. Bitirdiğinde yorumunu okumak isterim
Çok severim ya ah ah yıllar önce yazarı tanimadan almistim :)
Teşekkürler canım maalesef lisede 1 çatlak ve geçen yılda aynı şey oldu bende konuya hakim oldum :) toparlayınca tedavi için biseyler yapacağım o konuda net değil hiç bir şey ayağım sürekli burkuluyor tatlım bu konuda ne yapabilirim bağları güçlendirici bi tadavi var mı ki. Maalesef çok uonlendirme alamadım doktorlardanGunaydin kizlar. Fazla okuyamadim dun Guzel Harabeler syf 256' dayim. Antrenmanlara agirlik vericem biraz bu yil cok kaytardim.
minerva1988 canim cok gecmis olsun yumusak doku travmasinin iyilesmesi de baya vakit aliyor kafana takilan birsey olursa lutfen yaz bana. Yardimci olmaya calisirim.
bir civciv annesi senin nick mi degisti yeni mi geldin bi ara giremedim duzenli kacirmis olabilirim. @Bitta @sermin1982 hosgeldiniz.
@Geveze_kelebek canim daha iyi misin?
Çünkü başgan olmak bunu gerektirir :) canımız basganimiz .Aynen ben de çok sevdim. Hep aklımdaydı alıp okumak ama fırsat olmuyordu, günümde sağ olsun başgan aldı.
Teşekkürler canım maalesef lisede 1 çatlak ve geçen yılda aynı şey oldu bende konuya hakim oldum :) toparlayınca tedavi için biseyler yapacağım o konuda net değil hiç bir şey ayağım sürekli burkuluyor tatlım bu konuda ne yapabilirim bağları güçlendirici bi tadavi var mı ki. Maalesef çok uonlendirme alamadım doktorlardan
Çünkü başgan olmak bunu gerektirir :) canımız basganimiz .
Ben bu kitabı çok sevmiştim özellikle kizin babasinin sevgilisi karakterine bayildim resmen adini asli diye hatirliyorum uyduradabilirim sirf o larakter için bu kitap okunur yani:)günaydın kızlar
iki yeşil su samuru sayfa 55
yeni tanıştık selen karakteriyle ama şimdiden ilgi çekici görünüyor bakalım nasıl devam edecekBen bu kitabı çok sevmiştim özellikle kizin babasinin sevgilisi karakterine bayildim resmen adini asli diye hatirliyorum uyduradabilirim sirf o larakter için bu kitap okunur yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?