Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gölge Şehir baya sardı, ikinci kitabın sonlarına yaklaştım. Sayfa 340'dayım. Umarım işlerim rahat olur da bitirebilirim bugün
1984'ün ise henüz içine giremedim. Gölge Şehir bitince üçüncü kitaba başlamadan araya alacağım bu kitabı. Merak uyandırıcı bir kitap gibi gözüküyor şimdilik. Sayfa 38'deyim.

Günaydınlar efenim...
Saatleri Ayarlama Enstitüsü bitti. İyi ki okumuşum. Okumamış olmayı istemezdim gerçekten. Çoğu kişi ağır bir dili var dese de eski Türkçe olmasına rağmen gayet anlaşılır buldum. Üstelik hiciv sanatını ustalıkla kullanmış. Bana biraz da Murat Menteş kitabı okuyor gibi geldi, eğlenceliydi de. Diğer romanlarından da okuyacağım mutlaka.

Harper Lee - Bülbülü Öldürmek 30. sayfadayım.

Bülbülü Öldürmek kitabını ben çok beğenmiştim. Bitirdiğinde yorumunu okumak isterim

Teşekkürler canım maalesef lisede 1 çatlak ve geçen yılda aynı şey oldu bende konuya hakim oldum :) toparlayınca tedavi için biseyler yapacağım o konuda net değil hiç bir şey ayağım sürekli burkuluyor tatlım bu konuda ne yapabilirim bağları güçlendirici bi tadavi var mı ki. Maalesef çok uonlendirme alamadım doktorlardan

Benim kuzenim de burkar ayak bileğini sık sık. Ortopedist sürekli kremle tedavi eder gazlı bezle sarardı. Sanırım sık burkulduğu için devam ediyordu burkulması. Umarım toparlarsın hemen

Bu arada dün Gece dörtte serenatı bitirdim :)
Yani topalmda 30 saat falan sürdü o kadar beğendim o kadar beğendim notlar aldim çok güzeldi.... Gerçekten livaneli ben burdayim demiş... Hakkini vermiş keşke filmi de olsa... En çok bu kitabin filminin çekilmesini istiyorum şu anda.

Ben bu kitabı çok sevmiştim özellikle kizin babasinin sevgilisi karakterine bayildim resmen adini asli diye hatirliyorum uyduradabilirim sirf o larakter için bu kitap okunur yani:)
yeni tanıştık selen karakteriyle ama şimdiden ilgi çekici görünüyor bakalım nasıl devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…