- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.001
Ayın 15inde kitap alışverişi yapacağım.
Her telden önerilerinize talibim.
Sizlerden epey esinlenip liste oluşturuyorum kendime ama tabi bir kerede almam mümkün değil
Canim benim ki icin biraz erken. @Geveze_kelebek ile 1 ay var aramizda insallah benim bebiste onun ki gibi erken gosterir nasip
Aynen canım . Muratın en sevdiğim kitabı dublörün dilemmasi. Alper caniguzu emin ol daha çok seveceksin. Oğullar ve rencide ruhlar ile cehennem cicegi devam şeklinde ikisininde öneririm çok mutlu olacaksin okurken:)Bildirim de yapayım:)
Ruhi Mücerret bitti. Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Çok hoşuma gitti. Alper Canıgüz'le Emrah Serbes'e göndermeler yapmış.Onları da okumalıyım sanırım:)
@N-A-R çığımın hediyesi Siyah Kan'a başladım.Umarım huuzr getirir
Inşallah yoluna girer basi şeyler iş yerindeki huzursuzluk çok fena oluyorKızlar en az 30 sayfadır bakamamışım.kusura bakmayın ya. Haftasonu açıköğretim vizelerim vardı. Sosyoloji okuyorum da ben. Haftaiçi iş güç koşturma. Geçen haftadan beri de saçma sapan işlerle uğraşıyorum. İstifa noktasına geldim. Aramızda avukat var mı bilmiyorum ama departmanım ve title ım değişmeden görevlerimi değiştiriyorlarsa sözlü olarak nasıl itiraz edebilirim buna kanunen onu araştırıyorum. Tazminatımı alıp çıkarsam yamuk yaparlar mı. Bayağı krizlerdeyim yani. Kitap hak getire zaten. Geçmiş sayfaları da okuyamadım.
ispanakliborek Allah yardımcın olsun. İşyerinde çok fazla psikolojik şiddete merız kalmış biri olarak anlayabiliyorum az çok yaşadıkları
Maalesef bu ülkede hiç bir başarı cezasız kalmıyor. Benim de başıma ne geldiyse az çok birşeyler başardığım için geldi
günaydın
dün Peregrine'ye başladım henüz çok başlardayım ama giremedim içine, sevemedim
ama değişir diye umuyorum
bu arada ben hala olacakmışım
Başarımdan dolayı iş yernin en sorunlu en nefret edilesi kimsenin yapmak istemeyeceği iş bana veriliyormuş. Yersen :) dışardan eleman alın ben altından kalkamam diyorum. Bakalım :)
Çok teşekkür ederim.
Saatleri Ayarlama Estitüsüne başlarken bende öyle hissetmiştim. ama o kadar sevdim ki bittiğine üzüldüğüm kitaplardan biri oldu :)
Günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım kitap da okuyamıyorumevde unuttum kitabımı. 1984 170 li sayfalarfayım. şu sınav bitse de kitaplarıma dönsem. sevgiler benden hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?