Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu arada güncelleme yapayım, Selvi Atıcı'dan Kimliksiz'e başladım. Hızlı ilerleyecek gibi görünüyor. Fakat yazım tarzı çok nasıl desem etkileyici. Hassas ve duygusal olduğum bir dönemdeyim, sanırım ağlatacak

Aynen canım . Muratın en sevdiğim kitabı dublörün dilemmasi. Alper caniguzu emin ol daha çok seveceksin. Oğullar ve rencide ruhlar ile cehennem cicegi devam şeklinde ikisininde öneririm çok mutlu olacaksin okurken:)

Inşallah yoluna girer basi şeyler iş yerindeki huzursuzluk çok fena oluyor

ispanakliborek Allah yardımcın olsun. İşyerinde çok fazla psikolojik şiddete merız kalmış biri olarak anlayabiliyorum az çok yaşadıkları
Maalesef bu ülkede hiç bir başarı cezasız kalmıyor. Benim de başıma ne geldiyse az çok birşeyler başardığım için geldi

Başarımdan dolayı iş yernin en sorunlu en nefret edilesi kimsenin yapmak istemeyeceği iş bana veriliyormuş. Yersen :) dışardan eleman alın ben altından kalkamam diyorum. Bakalım :)
Çok teşekkür ederim.

Gunaydin
ispanakliborek Allah yardimcin olsun. Isyerinde huzursuzluk kotu oluyor. Umarim olumlu seyler olur.

_meLinDa_ kizil hala

Hayirli olsun. Tez vakitte ins o.guzel haberi senden de alacagiz

** dun herseyin basi merkur kitabini bitirdim. Bazi yerleri fazla zorlama geldi.
Kafa dagitilabilir tabi ama yersiz espri ! Cumleleri beni benden aldi bazen.

günaydın
dün Peregrine'ye başladım henüz çok başlardayım ama giremedim içine, sevemedim
ama değişir diye umuyorum

bu arada ben hala olacakmışım

Hayırlı olsun kuzum Çok şanslı bir bebek olacak o senin gibi bir halası olacağı için

Başarımdan dolayı iş yernin en sorunlu en nefret edilesi kimsenin yapmak istemeyeceği iş bana veriliyormuş. Yersen :) dışardan eleman alın ben altından kalkamam diyorum. Bakalım :)
Çok teşekkür ederim.

Birini daha alın diye ben de çok diyorum da, özel sektör için konuşuyorum, az kişiyle çok iş yaptırma derdinde oldukları için beni hiç kaale almıyorlar. Arada patlıyorum ben de yetişemiyorum işlerinize yeter diye. Bir süre düzeliyorlar sonra aynı tas aynı hamam..
İnsanlar çok zor malesef, umarım sıkıntıların tez vakitte çözülür

Saatleri Ayarlama Estitüsüne başlarken bende öyle hissetmiştim. ama o kadar sevdim ki bittiğine üzüldüğüm kitaplardan biri oldu :)

Hak veriyorum. Sınav döneminde olduğum için bir ay kadar elimde süründü, o nedenle bitsin istemiştim. Normal koşullarda serisi olsa okunacak kitap benim için de.

Bülbülü Öldürmek - 90. syf

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım kitap da okuyamıyorum evde unuttum kitabımı. 1984 170 li sayfalarfayım. şu sınav bitse de kitaplarıma dönsem. sevgiler benden hepinize

Aynı kitabı okuyormuşuz
Ama ben daha çok başlarındayım. Kitabın içine girebilmeyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…