- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.361
liste ay başlarında yenileniyor ya p zaman girer selin, gözünden kaçmış olabilirBen okuma hedefi için sayı vermiştim ama listede değilim sanırım birkaç defa baktım. Listeye girmek için de mi 2 ay beklemem gerek
Ipek Ongun ben okumadim ama simdikilerle kiyaslanmaz bile. Bizim 19 mayisbaya az kaldi.
liste ay başlarında yenileniyor ya p zaman girer selin, gözünden kaçmış olabilir
Hiç bişey mükemmel olmuyor beklentini düşürüp anın tadını çıkarmak lazım. Daha ıyim canım hastaneye geldim bugün sıra gelirse bakalım doktor amca ne dicekben ergenken teyzemdeki klasikleri okuyordum. Simdi Allah razi olsun teyzemden diyorum. Birseyler asiladi bana.
Esyalar yarim yamalak da olsa secildi siparisleri bekliyoruz canim eksikler cok ama takmiyorum ya napimm...Evlenmek cok zormus yanliz bunu anladim. Sordugun icin tesekkur ederim. Senin ayak ne alemde?
imdb den eksi puan alacak nerdeyse. Ben yorumlara baktim fenasimdi o kiz baska kitap cikarmis galiba kitapcida gormustum. Insallah gozumuzun onunde olgunlasir da zevk alarak okuyacagimiz seyler yazar.
jane eyre tarzi desene
Holden cok tatli, kitabi da cok begenmistim ama nesini sevdin karakterin ya da kitabin deyince tarif edemiyorum. Sanirim insanin icindeki dusunce akisini en acik haliyle yansitabildigi ve cok dogal oldugu icin.
valla benim de bazi seyler icime sinmedi. Hali falan hic begenmedim almicam napim. Ben de bir ay cok az diyordum yaaa biraz rahatlattin icimi.Oooo daha 1 ay varmış. Ben evleneceğim zaman düğüne 1 ay kala daha evden kiracı çıkmamıştı
Ona rağmen düğüne 1 hafta kala evim büyük ölçüde hazırdı, eksik bikaç şey de o haftaiçi teslim edildi. İnsan kullandıkça da eksikleri anlıyor zaten yavaş yavaş tamamlıyor.
Ben evleneli daha 6 ay oldu, şimdiden kafayı tv sehpama taktım, değiştireceğim diyeEşim de bari 1 sene kullanaydık diye ikna etmeye çalışıyor beni
bana da soyle sonucu timam mi?Hiç bişey mükemmel olmuyor beklentini düşürüp anın tadını çıkarmak lazım. Daha ıyim canım hastaneye geldim bugün sıra gelirse bakalım doktor amca ne dicek
Hosgeldiiiinnn. Amin canim insallah sizin de hersey gonlunuzce olur. Pimpirikli degilseniz zaten hersey daha kolay olur eminim :)))Selamlar gelebildim sonunda.
1q84 devam fırsat buldukça 2-3 sayfa anca okuyuyorum resmenArtık 1q84 yılında yaşamaya alıştım. Hatta hiç bitirmesem mi
Cicoretti az kalmış inş herşey gönlünüzce olur. Benim de nikahım eylülde şimdiden telaş halindeyim. Allah her adımınızda kolaylık versin.
valla benim de bazi seyler icime sinmedi. Hali falan hic begenmedim almicam napim. Ben de bir ay cok az diyordum yaaa biraz rahatlattin icimi.
Canım bagları güçlendirmen lazım dedi bir kaç hareket verdi. Taşıyamıyor seni dedi :) ıylesince alt ve işte bacak calisicam bakalım:)valla benim de bazi seyler icime sinmedi. Hali falan hic begenmedim almicam napim. Ben de bir ay cok az diyordum yaaa biraz rahatlattin icimi.
bana da soyle sonucu timam mi?
Hosgeldiiiinnn. Amin canim insallah sizin de hersey gonlunuzce olur. Pimpirikli degilseniz zaten hersey daha kolay olur eminim :)))
Canım bagları güçlendirmen lazım dedi bir kaç hareket verdi. Taşıyamıyor seni dedi :) ıylesince alt ve işte bacak calisicam bakalım:)
merhabalar
tek tek alıntı yapamadım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız
enfeksiyon hala geçmedi ama büyük oranda düzeldi haftaya tekrar kontrole gidicem.kitabımı evde unutmuşum 1984 220 li sayfalardayım bu hafta bitirmeye çalışacağım. Sevgiler benden hepinize
karantina sayfa 127. beni okuyamama haline soktu ne diyeyim
gidip dizi izleyeyim, beni hep heyecanlandıran lie to me yi
Ellerinde okunmayı bekleyen kitaplar neler?
her telden biraz var sanırım. elimdeki bittiğinde kızıl yükselişe başlamak istiyorum mesela. kaliteli bir distopyaymış.
bir sürü klasik hele ki zweiglar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?