Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ipek Ongun ben okumadim ama simdikilerle kiyaslanmaz bile. Bizim 19 mayis baya az kaldi.

Oooo daha 1 ay varmış. Ben evleneceğim zaman düğüne 1 ay kala daha evden kiracı çıkmamıştı
Ona rağmen düğüne 1 hafta kala evim büyük ölçüde hazırdı, eksik bikaç şey de o haftaiçi teslim edildi. İnsan kullandıkça da eksikleri anlıyor zaten yavaş yavaş tamamlıyor.
Ben evleneli daha 6 ay oldu, şimdiden kafayı tv sehpama taktım, değiştireceğim diye Eşim de bari 1 sene kullanaydık diye ikna etmeye çalışıyor beni

Hiç bişey mükemmel olmuyor beklentini düşürüp anın tadını çıkarmak lazım. Daha ıyim canım hastaneye geldim bugün sıra gelirse bakalım doktor amca ne dicek

Selamlar gelebildim sonunda.
1q84 devam fırsat buldukça 2-3 sayfa anca okuyuyorum resmen Artık 1q84 yılında yaşamaya alıştım. Hatta hiç bitirmesem mi
Cicoretti az kalmış inş herşey gönlünüzce olur. Benim de nikahım eylülde şimdiden telaş halindeyim. Allah her adımınızda kolaylık versin.

valla benim de bazi seyler icime sinmedi. Hali falan hic begenmedim almicam napim. Ben de bir ay cok az diyordum yaaa biraz rahatlattin icimi.

Hiç bişey mükemmel olmuyor beklentini düşürüp anın tadını çıkarmak lazım. Daha ıyim canım hastaneye geldim bugün sıra gelirse bakalım doktor amca ne dicek
bana da soyle sonucu timam mi?

Hosgeldiiiinnn. Amin canim insallah sizin de hersey gonlunuzce olur. Pimpirikli degilseniz zaten hersey daha kolay olur eminim :)))

valla benim de bazi seyler icime sinmedi. Hali falan hic begenmedim almicam napim. Ben de bir ay cok az diyordum yaaa biraz rahatlattin icimi.

Mobilyaların yapımı 1 ay sürüyor, bide perdeler 1-2 hafta, onun dışında herşey git al çık şeklinde ilerliyor zaten. Yetişen yetişir yetişmeyenin canı saolsun, huzurunuzdan önemli olmasın hiç bişey

Canım bagları güçlendirmen lazım dedi bir kaç hareket verdi. Taşıyamıyor seni dedi :) ıylesince alt ve işte bacak calisicam bakalım:)

merhabalar
tek tek alıntı yapamadım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız
enfeksiyon hala geçmedi ama büyük oranda düzeldi haftaya tekrar kontrole gidicem.kitabımı evde unutmuşum 1984 220 li sayfalardayım bu hafta bitirmeye çalışacağım. Sevgiler benden hepinize

Geçmiş olsun canım. Kaçırdım galiba neyin vardı
Aynı kitabı okuyormuşuz, yeni fark ettim Beğendin mi sen?

Ve sonunda 1984 bitti
Başlarda konuyu kavrayana kadar biraz sıkılmış olsam da sonradan konunun içine girdim, kitabı da oldukça çok beğendim Beni bu kitapla buluşturan _Cassandra_ cığıma tekrardan teşekkürler
Sıradaki kitabım Ruhlar Kütüphanesi olacak. işyerinde ve evde onu okurum, yolda gidip gelirken okumak için de taşıması kolay bir kitap seçebilirim. Akşama kitaplığıma bakıp karar vereceğim

karantina sayfa 127. beni okuyamama haline soktu ne diyeyim

gidip dizi izleyeyim, beni hep heyecanlandıran lie to me yi

her telden biraz var sanırım. elimdeki bittiğinde kızıl yükselişe başlamak istiyorum mesela. kaliteli bir distopyaymış.

bir sürü klasik hele ki zweiglar

Genelde duymadığım kitaplar okuyorsun da ondan merak ettim.

Kızıl yükseliş e bakayım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…