Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kızlar bir şey sorcam
Kitapyurdu ndan alışveriş yapanlar özellikle
Mesela 5 parça kitap siparişi vercem.
Birisi 1 gün birisi 5 gün diyor sipariş gününe
Hepsi 5 günün sonunda mı kargoya veriliyor, iki parti halinde mi veriliyor?

bana birbirinden farklı tedarik süresi olan kitaplar, aralarında en uzun hangisiyse ona göre geldi daima. hiç bölünmedi.

Geçmiş olsun canım. Kaçırdım galiba neyin vardı
Aynı kitabı okuyormuşuz, yeni fark ettim Beğendin mi sen?
teşekkür ederim canım. gözümde enfeksiyon oldu şişti falan baya geçmek üzere şimdi. kaçırmadın sen daha önce de geçmiş olsun dedin bana :))
kitabı çok beğendim bazı yerleri zor anlaşılsa da güzel ilerledi. araya zaman girmesi kötü oldu şu an

Hepsi birden veriliyor kargoya canım. Termin sürelerini bekliyor yani.

Unutkan olduğumu söylememe gerek kalmadı sanırım bu durumda
Şimdi sen deyince hatırladım ama balık hafızam yarına tekrar da sorabilirim noldu sana diye

5 günün sonunda oldu şimdiye kadar ama o 5 güne çokta takılma 6 gün yazıp 2 gün de gelen de oldi

Tekrar geçmiş olsun. O sıralarda kullandığın makyaj ürünlerini bir daha kullanma olur mu göz kalemi özellikle. Doktorum öyle demişti

bana birbirinden farklı tedarik süresi olan kitaplar, aralarında en uzun hangisiyse ona göre geldi daima. hiç bölünmedi.

Hepsi birden veriliyor kargoya canım. Termin sürelerini bekliyor yani.

5 günün sonunda oldu şimdiye kadar ama o 5 güne çokta takılma 6 gün yazıp 2 gün de gelen de oldi

Teşekkür ederim kızlar
Kitap siparişi vericem de ama perşembe den itibaren pazartesi ye kadar şehir dışında olcam.

Haftasonu falan sipariş vereyim bari en garantisi

Teşekkür ederim kızlar
Kitap siparişi vericem de ama perşembe den itibaren pazartesi ye kadar şehir dışında olcam.

Haftasonu falan sipariş vereyim bari en garantisi
Dr se geçen hafta yüzde 50 kampanyası olmuştu m şimdide 9.99 var bi bak istersen belki istediğin vardır

Allahım kitap o kadar dipteki devam edemeyeceğim

Malesef yarım bırakıyorum. Belki başka bir zaman

Kızlar enpara kitapyurdu kampanyası yapmış. 30 liraya 15 lira iade gibi bir şeydi. Tam aklımda değil sitede yazıyor. 30 liraya da kargo bedava. Bende enpara var ama bu ay almak istediğim kitap yok. İsteyen varsa alalım indirimli almış olursunuz :)

O nasıl oluyor? Cahilliğime ver, enpara nedir?
Ben de kitap alcam bu hafta

Ben de baktım ona da bayağı bi detayları var canım

Ben ortaokulda okuyodum İpek Ongun'u Tüm serisini bitirmiştim ve zevkle okuyodum her bir kitabıı .. Ama dediğin gibi o belli bir yaş için ideal.. Sonra sıkılmaya başlamıştım biraz daha büyüyünce

Geçmiş olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…