- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.381
Genelde duymadığım kitaplar okuyorsun da ondan merak ettim.
Kızıl yükseliş e bakayım bi
Kızlar bir şey sorcam
Kitapyurdu ndan alışveriş yapanlar özellikle
Mesela 5 parça kitap siparişi vercem.
Birisi 1 gün birisi 5 gün diyor sipariş gününe
Hepsi 5 günün sonunda mı kargoya veriliyor, iki parti halinde mi veriliyor?
teşekkür ederim canım. gözümde enfeksiyon oldu şişti falan baya geçmek üzere şimdi. kaçırmadın sen daha önce de geçmiş olsun dedin bana :))Geçmiş olsun canım. Kaçırdım galiba neyin vardı
Aynı kitabı okuyormuşuz, yeni fark ettimBeğendin mi sen?
Kızlar bir şey sorcam
teşekkür ederim canım. gözümde enfeksiyon oldu şişti falan baya geçmek üzere şimdi. kaçırmadın sen daha önce de geçmiş olsun dedin bana :))
kitabı çok beğendim bazı yerleri zor anlaşılsa da güzel ilerledi. araya zaman girmesi kötü oldu şu an
5 günün sonunda oldu şimdiye kadar ama o 5 güne çokta takılma 6 gün yazıp 2 gün de gelen de oldiKızlar bir şey sorcam
Tekrar geçmiş olsun. O sıralarda kullandığın makyaj ürünlerini bir daha kullanma olur mu göz kalemi özellikle. Doktorum öyle demiştiteşekkür ederim canım. gözümde enfeksiyon oldu şişti falan baya geçmek üzere şimdi. kaçırmadın sen daha önce de geçmiş olsun dedin bana :))
kitabı çok beğendim bazı yerleri zor anlaşılsa da güzel ilerledi. araya zaman girmesi kötü oldu şu an
bana birbirinden farklı tedarik süresi olan kitaplar, aralarında en uzun hangisiyse ona göre geldi daima. hiç bölünmedi.
Hepsi birden veriliyor kargoya canım. Termin sürelerini bekliyor yani.
5 günün sonunda oldu şimdiye kadar ama o 5 güne çokta takılma 6 gün yazıp 2 gün de gelen de oldi
Dr se geçen hafta yüzde 50 kampanyası olmuştu m şimdide 9.99 var bi bak istersen belki istediğin vardırTeşekkür ederim kızlar
Kitap siparişi vericem de ama perşembe den itibaren pazartesi ye kadar şehir dışında olcam.
Haftasonu falan sipariş vereyim bari en garantisi
Dr se geçen hafta yüzde 50 kampanyası olmuştu m şimdide 9.99 var bi bak istersen belki istediğin vardır
Kızlar enpara kitapyurdu kampanyası yapmış. 30 liraya 15 lira iade gibi bir şeydi. Tam aklımda değil sitede yazıyor. 30 liraya da kargo bedava. Bende enpara var ama bu ay almak istediğim kitap yok. İsteyen varsa alalım indirimli almış olursunuz :)
annen bazen bana da uğrasaNermin Yıldırım
Dokunmadan
Sayfa 59
Şu anda işim gücüm yok. Uyuyup uyandım, yemeğe annemlere gidiyoruz. Ben uyurken annem kızımı almış götürmüş.
Kitap okumamak için hiç bir bahanem olamaz
Ben de baktım ona da bayağı bi detayları var canımKızlar enpara kitapyurdu kampanyası yapmış. 30 liraya 15 lira iade gibi bir şeydi. Tam aklımda değil sitede yazıyor. 30 liraya da kargo bedava. Bende enpara var ama bu ay almak istediğim kitap yok. İsteyen varsa alalım indirimli almış olursunuz :)
Ben ortaokulda okuyodum İpek Ongun'uBenim ergenliğim İpek Ongun'la geçti mesela. Şuan okusam o kadar zevk almam tabi ama o zamanlar yaşadıklarımıza daha yakındı o. İlk aşklar ancak mesafe sebebiyle bitiyordu, ses yükseltme bile yoktu kendi aralarında, değil ki şiddetli kavgalar, omzuna atmalar falan..
Doğum günüm yaklaştıkça yine hey gidi günler hey moduna giriyorum
Sizin düğün ne zamndı
Geçmiş olsun ..teşekkür ederim canım. gözümde enfeksiyon oldu şişti falan baya geçmek üzere şimdi. kaçırmadın sen daha önce de geçmiş olsun dedin bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?