Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

O nasıl oluyor? Cahilliğime ver, enpara nedir?
Ben de kitap alcam bu hafta

Banka kartı ya. Finansbankın internet bankacılığı. Ben onu kullanıyorum da sürekli. 30 liralık kitap falan alacaksan mesela bana 15 lira havale yaparsın ben alırım sana gibi.. Bak sen yine ne kadar tutuyor alacakların. Benm çok kitabım var okunacak bulamadım bişey şimdi. Kampanya da göz kırpıyor. Boşa gitmesin dedim :)

Geçen hafta olsaydı bu kampanya ben talip olabilirdim, cuma günü verdim sipariş
İlgilenen arkadaşlar çıkar sanırım, çok ince düşüncelisin
Ben ortaokulda okuyodum İpek Ongun'u Tüm serisini bitirmiştim ve zevkle okuyodum her bir kitabıı .. Ama dediğin gibi o belli bir yaş için ideal.. Sonra sıkılmaya başlamıştım biraz daha büyüyünce

Aslında şimdi bir kez daha okumak isterim ama tüm kitapları temin etmek zor tabi. İleride kızım olursa ona okuturum inşallah

Günaydın gençler
Ruhlar Kütüphanesine ufak bir giriş yaptım dün akşam. İşyerinde ve evde okuyacağım ay sonuna kadar biter umarım.
Bir de yolda gidip gelirken okumak için sevgili @_meLinDa_ cığımın hediyesi Oğullar ve Rencide Ruhlar'a başladım. Ona da bu sabah giriş yaptım, anlatımı çok eğlenceli, haftasonuna kadar biter diye umuyorum
Ruhlar Kütüphanesi de sevgili @DonukPudra cığımın hediyesi. Çok güzel kitaplar seçen arkadaşlarım var benim yahu, maşallah bana

günaydınlar sevgili baykuşlar
Zorba sayfa 76, henüz başlardayım ama çok sevdim

M Mavisu27 çok geçmiş olsun canım benim, hemen iyileşsin inşallah
sermin1982 biz mayısta _Cassandra_ ile Usta ile Margarita okuyacağız
__giz__ ile nisanda oblomov okuyalım demiştik ama mayısa sarkabilir, ay biri daha vardı oblomov kimdi _asmunikal_ sen miydin kız
onun dışında ortak okuma topiğinin mayıs ayı kitabı İSkender Pala- Efsane
bende yok kitap sanırım katılamıcam ama okumak istediklerimden

Günaydın kızlar

Josh Malerman'dan Kafes adlı kitaba başlayacağım. Uzun zamandır elimdeydi sanırım korku-gerilim tarzı bir kitap çok merak ediyorum. Konusunu dahi bilmeden başlayacağım hatta

günaydın

ortak okuma kitapları 1) usta ile margarita 2) oblomov 3) iskender pala-efsane cevabın için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…