Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Daha o da var dimiiii
Bu ara üniversiteden arkadaşlarımla da ortak okuma yapıyoruz yetişemeyecem diye korkuyorum
__giz__ ay bitmeden Stefan - Zweig - Korku kitabını da okuyacağız değil mi

Evet senin de duruyordu, bizi beklemiştin değil mi ?
Aynen canım Nisan ayı Zweig kitabımızı okumadık. Geçen ayınki bu aya sarkmıştı ne yazık ki. Korku'yu okuyalım, kızlardan da katılan olabilir, _meLinDa_ da vardı sanki, en son siparişinde eklemişti diye hatırlıyorum. Aynı şekilde DonukPudra 'ya gününde loliss almıştı.
Kendimi kütüphaneci gibi hissettim.

O zaman ay bitmeden hep birlikte Korku kitabını okumaya başlıyoruz
Oğullar ve Rencide Ruhlar bitsin, ben haftaya okumaya başlarım sanırım sevgili Zweig'ımızı
Mayıs için elimde bir tek Olağanüstü Bir Gece kalıyor. Haziran bitmeden Zweig alışverişi yapmam gerekebilir

Tamamdır öyle yapalım, bu ay içinde okuyup bitiririz. Bende Olağanüstü bir gece yok maalesef, onun yerine başka okurum ben de, senin önceden okuduklarından.

ben korkuyu almamışım ya la

Tamamdır öyle yapalım, bu ay içinde okuyup bitiririz. Bende Olağanüstü bir gece yok maalesef, onun yerine başka okurum ben de, senin önceden okuduklarından.

Kitap alışverişi yapacak olursam eğer mayıs ayında senin Zweig'lerdan eklerim sepetime. Alışveriş yapmazsam da dediğin gibi yaparız
ben korkuyu almamışım ya la

O zaman Mayıs ayında Olağanüstü Bir Gece okuruz olma mı

Günaydın.
Göç,
Sayfa 136.
Sikmayan,guzel ilerleyen bir kitap.

Fazla okuyamiyorum.
Oğlum hasta.
Grip,ishal,pisik :/

Geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olmasın, biz de hasta olmayalım. Kocalar hasta olsun.

Usta ile Margarita da ben de olurum muhtemelen

D r de yüzde 50 indirim var elenaferrante

Ona da bakayım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…