Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

hafta somu emma ya başladım jane austen den okuduğum ilk kitap seven ya çok sevmiş sevmeyen hiç sevmemeiş hiç ortasını bulan görmedim bide ben deneyeyim dedim:)

klasik kitap olmasına rağmen gayet basit gayet anlaşılır bi dili var... emma karakterine çok uyuz oldum kitap 150. sayfasına kadar zorrrrrla ilerledi şu an 300 deyim 150 den sonra baya heycanlandı sonu iyi biterse sanırım beğend,m diyebilirim ama emma yı hala sevmiyorum .... insanları çok küçük görüyo....

bunun yanında bayan peregrine nin tuhaf çocukları nın ikinci cildine geçtim ikinci cildinin hanüz başındayım ama daha ekşınlı gibi sanki:=)

minerva1988

en sevdiğim türlerden biri biyografik ve ototbiyografik kitaplar
ayşe kulin in 3 ciltlik hayat dürbününde 40 sene kitapları
sol ayağaım 1 ve 2
kavgam
halide edib-ipek çalışlar (hanüz okumadım)
can yayınlarından çıkan bir dizi var klasik müzük bestecilerine ait çok ilgimi çekiyor son zamanlarda
aydın büke nin - mozartbir yaşam öyküsü
bach
Chopin
beethowen müziğin dönüm noktası

mürebbiye
gömülü şamdan
olağanüstü bir gece
bunları almışım
xyzt-5544 yüzünden, çok olmuş ele, güne alacak şey kalsın demişti sanki
ayyy olur tabi
yukardaki msjımı yok say

Doğru demişim ama, alacak kitap kalsın tabi
Olağanüstü bir geceyi beraber okuyabiliriz
Gömülü şamdan, amok koşucusu ve birkaç Zweig kitabı daha var aklımda ileride alınacak olarak ama yakın zamanda değil. O zamana kadar elimizdekilerle keyifli okumalar
size bişey itiraf edim mi beni eikleyin benim hiç stefan zweig kitabım yok :)
kendime hala şaşırıyorum hayret bana nasıl atladım bilemiyorum:)

Ayy simdi de fotograf cektirecegimiz yere giris izni alamadik iyi mi! kitaplarimdan da ayri dustum konsantrasyon zıfır

Nerede çektirecektiniz ki fotoğraf izin alamadınız canım?
Genelde paralı da olsa izin veriyorlar her yerde fotoğraf çekimine.

Eymir Gölü ODTU' nun arazisi. 19 mayis resmi tatil oldugu icin izin vermiyorlarmis.

Ne saçma şeymiş o öyle
Fotoğraf çekimini bikaç gün erken ya da balayı dönüşü düşünmez misiniz?
Ya da farklı alternatifler de olabilir tabi aynı gün olacaksa.

Ne saçma şeymiş o öyle
Fotoğraf çekimini bikaç gün erken ya da balayı dönüşü düşünmez misiniz?
Ya da farklı alternatifler de olabilir tabi aynı gün olacaksa.
Iki kere sac makyajla ugrasmak istemiyordum ama mecbur bu seceneklerden biri olacak Cesmicim

Iki kere sac makyajla ugrasmak istemiyordum ama mecbur bu seceneklerden biri olacak Cesmicim

İçine sinen en güzel şekliyle olur inşallah
Ben de tembellerdendim, fotoğraf çekimi düğünle aynı gün oldu bide yağmur da yağdı, eteğin iç kısmı sırf çamurdu benim Annem neredeyse eve almayacaktı beni gelin alması yapılması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…