Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın gençler ve kendini genç hissedenler.

Maske adlı bir kitaba başlıyorum. Okuma isteğimi kaybettim çerezlik bir şeyler okumak istedim ama ona bile giremedim henüz

Sunay Akın- Kız Kulesi'nde Kızılderili bitti. Sunay Akın'ın bilgilerini tüm çıplaklığıyla, ayrıntısıyla ve alakasız sanılan başka konularla bağlamasını çok beğeniyorum. Yine bir çok gerçeği yüzüme çarptı ve Kızılderililerin şuanda benzerleri yapılan katliamlar gibi nasıl yok edildiğini anlattı.Ve belki de bu daha acıydı, sonuçta Kızılderililerden dökülen ilk kan, bir Kızılderilinin kılıcın ne olduğunu bilmediğinden elini sivri tarafına sürtmesiydi.Daha önceden de olmuş olduğum Kızılderili tarihi ve Gerenimo ile ilgili kitaplar sayesinde hızlıca ilerleyebildim ama aynı zamanda okuduğum vahşetle yavaşladım da.

Albert Camus- Düşüş sıradaki kitabım.

Kız Kulesinde ki Kızıldereli bende okudum 3 ay önce. Çok beğendim bende.

Maske syf 60.

Allahım siz iki üç kitabı aynı anda okurken size nasıl imreniyorum bir bilseniz

Quiz hazırlamaktan, onu ve sınavları okumaktan tek kitaba bile vaktim kalmıyor bazen

Evdeki işlerimi bitirip peregrine nin çocuklarini okuycam veee kemal varolun haw kitabina başliycam:) ilk kemal varol kitabim inşallah severim:) bi gece maç varmiş eşim maç izler kesin bende o arada film izlerim diye planliyorum umatim akşam planlarim bozulmaz:)

Tesekkur ederim canım.
Evet şimdi daha iyi şükür.

Iyi aksamlar kizlar

Herkes iyidir insallah eski sayfalari bile okuyacak vaktim olmuyor .tam sinav zamani cocuklarin ,seneye teog olunca bir telas sardi beni.

Ah ah ne guzel ne doyulmaz kitaplar var ,saatlerce okumak istiyorum ama zaman yok .
Olasiliksiz 147.sayfadayim .cok keyifli ,sasirtici bir kitap.nasil boyle kitaplar yaziyorlar ..Baslamadan korktum cok kalin ama hizli gidiyor tabii ben firsat bulursam..sanirim kalin kitap korkumu yakinda yenicem

Herkese huzurlu geceler olsunn

Merhaba kızlar
Katre-i matem sayfa 170.
Bu aralar seyahat programı yapmak üzere gezi blogları okuduğumdan kitap okuyamıyorum pek. Ama olsun o da güzel bir aktivite. _meLinDa_ nereye gidelim. Bir el at bana. Eşim de "ay sen Nereyi istersen canım" diyip bütün toplaeı bana atmıyor mu? Sinir oluyorum sinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…