Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

selam kızlar dün akşam Gurur ve Önyargıyı bitirdim, çok beğendim ve bütün jane austen kitaplarını okumaya karar verdim
bu akşam _asmunikal_ cığımın hediyesi Hakan Günay Az kitabına başlayacağım. yollarda okumak için de __giz__ ciğimin hediyesi Canım Aliye Ruhum Filiz kitabına başlayacağım

Geçmiş olsun
Çocuklar hiç hasta olmasa keşke, onların yerine biz olalım hayat daha kolay olur.

Geçmiş olsun canım

Günaydın
Zorba sayfa 30

M Mavisu27 çok geçmiş olsun canım

sermin1982 Bi de Notre Dame'ın kamburu var ama mayıs mı dedik haziran mı emin değilim

Geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olmasın, biz de hasta olmayalım. Kocalar hasta olsun.

Usta ile Margarita da ben de olurum muhtemelen

Ona da bakayım. Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim kızlar

merhaba kitapsever baykuşlar...

_meLinDa_ başkanım teşekkür ederim. O halde kağnı hızıyla eş değer olan 1Q84 okuma hızımı biraz at arabası kıvamına getireyim de Oblomov ortak okumasına katılabileyim, inşallah.

xyzt-5544 ve __giz__ Stefan ZWEİG amcanın okuduğum kitaplarını çok sevdim. Bu yüzden ortak okumanıza ben de dahil olabilir miyim? (Korku ve Gömülü Şamdan)

@The Black Pearl hoş geldin. Geçmiş olsun. :/

@minerva1988 tekrar geçmiş olsun canım.

@Mavisu27 oğluna geçmiş olsun. Şimdi iyi mi?

O zaman önümüzdeki hafta Korku'yu okuyalım Filo'cuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…