Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok teşekkür ederim. Bizim de millerimiz var. Kartı çok kullanıyoruz ve özenle bu milleri biriktiriyoruz. Uçak biletlerini o şekilde halleşeceğiz. Bu akşam işten dönünce detaylıca bir araştırma yapacağız eşimle. Bakalım ne sonuç çıkacak.

Gunaydin kizlar
Dun aksam cok okuyamadim .olasiliksiza devam ediyorum ,agir gelir dusuncesiyle paralelinde bir kitaba baslamya cesaret edemiyorum.
Olasilik konusundan nefret ederdim simdi olasiliga bakisim degisti hatta sabah bir konu gecti ogluma kisaca olasilik ve olasiliksiz hesabi yapiverdim :))oglum anne bende hemen okuyacagim diyor ..
Keske okullardada boylesine zevkli ve basite indirgenmis anlatilsa

merhaba hanımlar kitap özetlerini bulabileceğim bi site varmı şimdiden teşekkürler

Tüm gün temizlik ve yemek işleriyle uğraştım. Elime hiç kitap alamadım

Okumam gereken sınavlar da vardı onlara da bakamadım

Hâlâ daha pestil gibi koltukta yatıyorum

Bayan peregrinenin tuhaf çocuklarini izledim

Bugüne kadar kitabindansa filmini beğendiğim ikinci kital oldu...
Zaten kitap tam film çekilmek için yazilmiş ben şu an ikincisini okuyorum film üç kitqbin biraz değiştirilmiş ve özet hali şahsi fikrim 3 cilt okumayip filmini izlersen pek de bişey kaybetmiş olmazsiniz tabi kitap çooook dqha detayli ama iki saatte işlem tamamdir bu seri için :)
Okurken beni sıkmıyo ama ne katti bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…