Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Allah'ım sen konuyu biliyosun, amin

Maske bitti. Çakma elli ton serisiydi. Sanırım bu tarz kitapları takasa koymalıyım yerim de kalmadı zaten

Sınıfıma performans ödevi olarak Bir Yaz Gecesi Rüyasını verdim. Onlarla birlikte bende başlarım. Sıradaki kitabım da o olur

Sicilyaya gidin nolur nolur benim yerime de
Ya da büyük düşünüp amerika yapın, batı amerik mesela california falan
Ağustos'ta gidelim diye bi heveslendik ama şimdi öncelikler biraz değişecek
Benim bir diğer hayalim de güney amerika, Arjantin, Brezilya, Kolombiya falan
Ya da ben Lizbon u da önermiştim canım, sen de çok seversin bence, oldukça tarihi bi yer

Tabi ki canım benim, sen işlerini hallet
Kolaylıklar dilerim

DonukPudra
Geçmiş olsun. Neyi var?

DonukPudra çok geçmiş olsun canım
Cok tesekkur ederim hepinize . Mevsim gecisinden nasibimizi aldik aile boyu.
Ayri ayri alintilayamadim kusura bakmayin.

Günaydın kızlar
_meLinDa_ teşekkğrler Canım öneriler için. Eşimle totem yaptık. Lizbon Malta Venedik Sicilya'dan hangisinin bileti daha ucuzsa ona gidelim dedik. Malta çıktı. Aman allahım oteller ateş pahası. Temmuz ayında başka yurtdışı seyahatimiz olduğu için Amerika bütçeyi çok çok zorlar. Lizbon'da ve Sicilya'da otel fiyatlarına bakacağım. Belki uçak biletini tolere edebilir. Lizbon'da hangi bölgede kalmak gerekir canım

Günaydın
Dün akşam bir eğitim için şehir dışına geldik.
Yanımda Sapiens ve Dokunmadan var.
Sapiens 215, sayfadayım.
Ama eşim eğitime götürcek, bu yüzden gündüz Dokunmadan, gece Sapiens okuyacağım.
Nasılsınız acaba?

Kız Kulesinde ki Kızıldereli bende okudum 3 ay önce. Çok beğendim bende.

Ben de okuma listeme alayım. Hiç Sunay Akın okumadım

Günaydın
Maçı izledim diye geç yattım dün akşam, çok uykum var şuan
Oğullar ve Rencide Ruhlar sayfa 96'dayım.
Ruhlar Kütüphanesinde de sayfa 137.

xyzt-5544 ve @__giz__ pazartesi başlıyoruz o halde inşallah, değil mi?

Oğullar ve Rencide Ruhlar bitince başlarım ben Filo'cuğum. Pazartesi olmasa da Salı falan olabilir sanırım

hf fenix garden otelde kaldık biz, marques de pombal diye bir bölge var orada, önünde metro vardı her yere ulaşım kolaydı
birçok önemli yere de yürüme mesafesindeydi
zaten lizbonda tren, tramway, otobüs ağı çok gelişmiş, her yere gidebiliyorsun kolayca
o bölgede konaklamanızı tavsiye ederim, otel de gayet güzeldi

amerika da kampanya vardı eşimin kredi kartına, puanlarımız çok birikiyo bizim, puanla alabilecektik biraz fark ödeyip, o yüzden uçak bileti çok rahatlatacaktı.. yoksa aşırı pahalı uçak.. ama batı amerika da çok pahalı konaklama falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…