- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.501
Merhaba kızlar
Katre-i matem sayfa 170.
Bu aralar seyahat programı yapmak üzere gezi blogları okuduğumdan kitap okuyamıyorum pek. Ama olsun o da güzel bir aktivite._meLinDa_ nereye gidelim. Bir el at bana. Eşim de "ay sen Nereyi istersen canım" diyip bütün toplaeı bana atmıyor mu? Sinir oluyorum sinir
Ayrica stefan zweig -clarissa bitti yine harika bir zweig kitabiydi .sanki macera icinde sosyolji ve psikoloji kitabi okuyormusum gibi geldi.tavsiye ederim ..
Sicilyaya gidin nolur nolur benim yerime deMerhaba kızlar
Katre-i matem sayfa 170.
Bu aralar seyahat programı yapmak üzere gezi blogları okuduğumdan kitap okuyamıyorum pek. Ama olsun o da güzel bir aktivite._meLinDa_ nereye gidelim. Bir el at bana. Eşim de "ay sen Nereyi istersen canım" diyip bütün toplaeı bana atmıyor mu? Sinir oluyorum sinir
Tabi ki canım benim, sen işlerini halletArkadaslar ben iki gunde bir duzenli bildirime gelemeyecegim sanirim zaten pek okudugumu da soyleyemem. Kafam yogun, isler yogun... bu zamanlarda kendimi zorlamamayi tercih ediyorum acikcasi. Sevgili_meLinDa_ basganim beni kisa bir sure idare edebilirseniz cok sevinecegim.
iyi akşamlar kitapsever canlar...
xyzt-5544 ve @__giz__ pazartesi başlıyoruz o halde inşallah, değil mi?
Bugün yetmiş sayfa kadar 1Q84 okudum. Yatana kadar biraz daha okumak istiyorum.
DonukPudra oğluna geçmiş olsun. Daha iyidir inşallah.
Herkese Mutlu Geceler Dilerim.
Cok tesekkur ederim hepinize . Mevsim gecisinden nasibimizi aldik aile boyu.DonukPudra çok geçmiş olsun canım
Sunay Akın- Kız Kulesi'nde Kızılderili bitti. Sunay Akın'ın bilgilerini tüm çıplaklığıyla, ayrıntısıyla ve alakasız sanılan başka konularla bağlamasını çok beğeniyorum. Yine bir çok gerçeği yüzüme çarptı ve Kızılderililerin şuanda benzerleri yapılan katliamlar gibi nasıl yok edildiğini anlattı.Ve belki de bu daha acıydı, sonuçta Kızılderililerden dökülen ilk kan, bir Kızılderilinin kılıcın ne olduğunu bilmediğinden elini sivri tarafına sürtmesiydi.Daha önceden de olmuş olduğum Kızılderili tarihi ve Gerenimo ile ilgili kitaplar sayesinde hızlıca ilerleyebildim ama aynı zamanda okuduğum vahşetle yavaşladım da.
Albert Camus- Düşüş sıradaki kitabım.
Kız Kulesinde ki Kızıldereli bende okudum 3 ay önce. Çok beğendim bende.
Günaydın kızlar
_meLinDa_ teşekkğrler Canım öneriler için. Eşimle totem yaptık. Lizbon Malta Venedik Sicilya'dan hangisinin bileti daha ucuzsa ona gidelim dedik. Malta çıktı. Aman allahım oteller ateş pahası. Temmuz ayında başka yurtdışı seyahatimiz olduğu için Amerika bütçeyi çok çok zorlar. Lizbon'da ve Sicilya'da otel fiyatlarına bakacağım. Belki uçak biletini tolere edebilir. Lizbon'da hangi bölgede kalmak gerekir canım
Başgan senden ver tüm baykuşlardan ben de 1 haftalık izin istiyorum.
Haftasonu aöf var oturup ders çalışayım tüm yoğunluğun arasında fırsat bulabilirsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?