- 19 Ağustos 2016
- 1.144
- 4.648
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.921
Ben önce oblomova mı yoksa margaritaya mı başlasam bilemedimBu ayki listeden çok umutluyum. İlk 3 e gireceğim. Çok mu önemli, değil aslında. Ama mayıs ayı için güzel bir motivasyon kaynağı olabilir.
Gerçi mayıs ayında kafam kadar Usta ile Margarita var ama olsun.
Ne zaman başlıyoruz?_meLinDa_
Bir de kim kim okuyacağız?
Ben pazartesi salı başlarım herhalde
Ahahaha yerim seni hatunnnnDünya ne kadar küçük bugün pek sevgili basganimla cunda adasında kahve içtim:) hesabi da enisteye kitledim :))
Yok bebeğim ama yazacak inşallah alperciğimdünden beri kitap okuma rekoru kırmak üzereyim:)
cuma günü elimde tolstoy'dan insan neyle yaşar vardı içinde çok hoş öyküler vardı hatta bi tanesini ananem anlatmıştı bana kitapta görünce çok şaşırdım tabi o kendince anlatmıştı ama sadece zaman ve mekan değişikti :) kimbilir nasıl döndü dolaştı da ona kadar geldi:)
hemen peşine kitap yurdundan puanlarımla aldığım beleş alper canıgüz-oğullar ve rencide ruhları okumaya başladım bu öğlen bitti elimden bırakamadın dün gece zaten
akşam otururken cengiz aytmatovdan -cemileye başladım bir buçuk iki saatte oda bitti
biraz önce alper canıgüz'ün devam kitabı olan cehennem çiçeğine başladım ve uykum hiç yok yarısına gelmeden uyumam heralde:)
ya keşke bunu hiç okumamış olsaydım da yeniden okumanın zevkine varabilseydim alper kamu sadece iki kitap dimi yokmu üçüncüsü falan bunun
Canım benim çok geçmiş olsun, sen iyi ol iyi hisset de gerisi mühim değilKızlar merhaba,
sağlık problemlerim ve bunun yarattığı depresyon sebebi ile ne kitap okuyabildim ne siteye girdim. Kusuruma bakmayınız haber bile veremedim. Bana 3 yıl önce ankilozan spondilit teşhisi konmuştu. Omurgayı tutan bir hastalık. ağrıları çok fazla ve eğrilik yapıyor. Hastalık azıttı bu dönemde. gece uyuyamaz hale geldim. Sinir falan da kalmadı bu yüzden. bu arada farklı doktorlara gittim. Yanlış teşhis dediler. Fibromiyalji var sende diyenler oldu. Bazısı da hiçbir şey yok hayali ağrı diyor. Hala kafam allak bullak. 2-3 haftadır kas gevşetici iğnelerle duruyorum. Bu ay benden pes yani.
merhaba kızlaarrrr,
sonunda sınavlar bitti kocaman bir ohhhh çektim. şimdi sıra kitap okumaya geldi
Coook :) artık ensitelerle de tanışıyorum bu 2 oldu :)Ahahaha yerim seni hatunnnn
İyi ki hayatımdasın, hayatımdasınız
Enişte bey de pek eğlenceli di mi
bende o seriyi okumayı çok istiyorum okumaya karar verirsen bana da söyle birlikte okuyalımMerhaba
Biz hiç karşılaşmadık sanırım Zaman Çarkı serisi en çok merak ettiğim serilerden. Ama cesaretim yok başlamaya nedense.
Ahahaha yerim seni hatunnnn
İyi ki hayatımdasın, hayatımdasınız
Enişte bey de pek eğlenceli di mi
Merakla bekliyorumYok bebeğim ama yazacak inşallah alperciğim
Hepiniz alperci olun
Yolumuz izmire de düşer belki bir gün tatlı kısKıskanıyorumm ama.
Merhaba
Biz hiç karşılaşmadık sanırım Zaman Çarkı serisi en çok merak ettiğim serilerden. Ama cesaretim yok başlamaya nedense.
bende o seriyi okumayı çok istiyorum okumaya karar verirsen bana da söyle birlikte okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?