Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben önce oblomova mı yoksa margaritaya mı başlasam bilemedim
Evime döneyim karar vericem

Yok bebeğim ama yazacak inşallah alperciğim
Hepiniz alperci olun

Canım benim çok geçmiş olsun, sen iyi ol iyi hisset de gerisi mühim değil
İnş ağrıların hafifler, sağlıktan ötesi yok

Selam kızlar
Bugün 1 mayıs ama maalesef çalışan işçiler var. Mitinglerde sağlanabilen güvenlik önlemleri iş sendikaların taksime çıkmasına gelince nedense sağlanamıyor.Çok doluyum ama neyse.

En iyisi inadına okuyayım.
Uğur Mumcu-Uyan Gazi Kemal sayfa 22.

Merhaba
Biz hiç karşılaşmadık sanırım Zaman Çarkı serisi en çok merak ettiğim serilerden. Ama cesaretim yok başlamaya nedense.

cnm ben burayı yeni keşfettim. zaman carkina tesadüf eseri başladım. soyleki gölge yükseliyor kitabını aldım ama büyük bir seri olduğunu sonra farkettim. ben de okuyunca iyi okurum hani.bir arkadasa dedim gel başlayalım diye. o kabul etmedi ama fantastik kurgunun en iyi serisi diyenler falan var.okuyacaksam en iyisini okuyayim dedim.ki kitaplar da pahalı aslında. şimdi 8.cilde kadar aldım 400 tl vermisimdir. okuyorum. her şeye rağmen. iyi gidiyor.sana da tavsiye ederim ama madem bebek bekliyorsunuz bugunlerini iyi gecirmen tavsiyesiyle bu ağır seriyi ertele derim. ama ben basladigima hiç pişman değilim. insanı başka dünyalara götürdüğü gibi bambaşka ufuklar hayal ettiriyor. hayal dünyası bir yerde ama her şey hayalle başlar bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…