Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bence de ertelemelisin. Bu arada dediğin gibi set halinde çıkar belki satışa. 2. bebek için ben cesaret edemem herhalde.benim bebegimde 1.5 yaşında.sen ikisine birden nasıl bakacaksin

bence de ertelemelisin. Bu arada dediğin gibi set halinde çıkar belki satışa. 2. bebek için ben cesaret edemem herhalde.benim bebegimde 1.5 yaşında.sen ikisine birden nasıl bakacaksin

Valla mecburen bakacağım çok da öyle önceden bir planım olduğu söylenemez. Kızım 1.5 yaşındayken küçük kızım da 2 aylık olacak mesela. Zor olacak biliyorum ama eninde sonunda bir ikinci çocuğum olacaktı.

kısmet böyleymiş ne yapsın
ilk 1 yıl zor olacak ama mecbur bakacak
Sonra iki bızdık annesi olmanın keyfini sürecek P PembePaltolu

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz
Geçmişe bakarken yazınız dikkatimi çekti. e-kitaplar için mi özet oluyor dediniz tam emin olamadım
İşyerinde elimde kitap görünmesi pek hoş karşılanmadığından dolayı uzun zamandır pek çok farklı kitabı e-kitap olarak okudum. Hatta elimde olan kitabı kesintisiz okuyabilmek için evde, işe gidip gelirken serviste kitaptan, işyerinde ise e-kitaptan okuduklarım da oldu ve halen de oluyor. Kafanızdaki şüpheyi kaldırmak açısından söyleyeyim. Özet olduğu belirtilmediği sürece, e-kitabın özet ya da kısaltılmış olma ihtimali yok.
E-kitap denilen olay zaten normal elimize aldığımız kitabın bilgisayardan ya da telefonlardan okunan şekli. Herhangi bir kısaltma durumu olamaz. Eksik sayfa konusunda da geçen gün, satın aldığım kitabın 18 sayfası eksik çıktı. E-pub olarak da elimde vardı o kitap, oradan okuyarak o eksiğimi kapattım. Yeter ki okumak ve kendini geliştirmek olsun işin sonunda, bunun e-kitabı ya da elimize aldığımız şekli çok fark etmez diye düşünüyorum.

Dikkat et basganim tatilin en güzel kısmı seninle içilen yarım saatlik kahveydi:)) ortada duran lokmalardanda goturdum:) kızlar basganimiz her yerde basganligni yapiyor:)

Sen mükkemmel bir şekilde bakacaksın Allahın izniyle kuzum :)

azıcık canım minnacık bir zorlanıcan ama sonra gelsin rahatlık ohhh ikisi bir arada çıkacak, ve hala genç ama çocukları aradan çıkarmış bir anne olacaksın inşallah

Dikkat et basganim tatilin en güzel kısmı seninle içilen yarım saatlik kahveydi:)) ortada duran lokmalardanda goturdum:) kızlar basganimiz her yerde basganligni yapiyor:)

sen arkadan gelip gözlerimi kapatırken ben lokma gömüyordum zaten
ay hiç yetmedi kiii, neyse pazar telafi edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…