- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.961
nasıl kitap, merak ettiğin kadar var mıgünaydın kızlar. Sezgin kaymaz - Uzunharmanlar'da Davetsiz bir misafire devam
Bir ara set halinde satılıyordu o şekilde tekrar satışa çıkarsa alıp kenara koyacağım okumak için. Yoksa kitapların sırası temini derken bu kadar uzun bir seriyi okumak çok zahmetli iş.
Bu arada sadece bebek beklemiyorum ayrıca 1 yaşına haftaya girecek olan bir de kızım var. İstesem.de bu 5 yıl içinde tadına vararak bu kadar uzun bir seriyi okuyamam.
bence de ertelemelisin. Bu arada dediğin gibi set halinde çıkar belki satışa. 2. bebek için ben cesaret edemem herhalde.benim bebegimde 1.5 yaşında.sen ikisine birden nasıl bakacaksin
kısmet böyleymiş ne yapsınbence de ertelemelisin. Bu arada dediğin gibi set halinde çıkar belki satışa. 2. bebek için ben cesaret edemem herhalde.benim bebegimde 1.5 yaşında.sen ikisine birden nasıl bakacaksin
bende de bir kitaplık vardı bir zamanlar dağıtmadan önce. ..şimdi hiç biriktirmek istemiyorum dagitiyorum kitaplarimi. tekrar okumak istemediğim kitaplar yük geliyor. ama su internetten okuma olayina hiç isinamadim. bana kitapların ozetiymis gibi geliyor. hakkaten bazıları da sayfalardan eksiltilmis oluyor
Dikkat et basganim tatilin en güzel kısmı seninle içilen yarım saatlik kahveydi:)) ortada duran lokmalardanda goturdum:) kızlar basganimiz her yerde basganligni yapiyor:)günaydınlarrrrr
bir tatil dönüşü klasiği olarak sanırım yine sistit oldum
denize girdim de ayıptır söylemesiama çok soğuk değildi bence
neyse bol su içeyim akşam da doktorcuumu bi ziyaret edeyim
tatilde çok okuyamadım sadece Mürebbiye'yi bitirdim
Dün de Beyaz Gemi'ye minicik bir giriş yaptım
herkese iyi günler dilerim
Sen mükkemmel bir şekilde bakacaksın Allahın izniyle kuzum :)Valla mecburen bakacağım çok da öyle önceden bir planım olduğu söylenemez. Kızım 1.5 yaşındayken küçük kızım da 2 aylık olacak mesela. Zor olacak biliyorum ama eninde sonunda bir ikinci çocuğum olacaktı.
azıcık canım minnacık bir zorlanıcan ama sonra gelsin rahatlık ohhh ikisi bir arada çıkacak, ve hala genç ama çocukları aradan çıkarmış bir anne olacaksın inşallahValla mecburen bakacağım çok da öyle önceden bir planım olduğu söylenemez. Kızım 1.5 yaşındayken küçük kızım da 2 aylık olacak mesela. Zor olacak biliyorum ama eninde sonunda bir ikinci çocuğum olacaktı.
Dikkat et basganim tatilin en güzel kısmı seninle içilen yarım saatlik kahveydi:)) ortada duran lokmalardanda goturdum:) kızlar basganimiz her yerde basganligni yapiyor:)
Inşallah basganim:)sen arkadan gelip gözlerimi kapatırken ben lokma gömüyordum zaten
ay hiç yetmedi kiii, neyse pazar telafi edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?