- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.901
Kızlar merhaba,
sağlık problemlerim ve bunun yarattığı depresyon sebebi ile ne kitap okuyabildim ne siteye girdim. Kusuruma bakmayınız haber bile veremedim. Bana 3 yıl önce ankilozan spondilit teşhisi konmuştu. Omurgayı tutan bir hastalık. ağrıları çok fazla ve eğrilik yapıyor. Hastalık azıttı bu dönemde. gece uyuyamaz hale geldim. Sinir falan da kalmadı bu yüzden. bu arada farklı doktorlara gittim. Yanlış teşhis dediler. Fibromiyalji var sende diyenler oldu. Bazısı da hiçbir şey yok hayali ağrı diyor. Hala kafam allak bullak. 2-3 haftadır kas gevşetici iğnelerle duruyorum. Bu ay benden pes yani.
Çok cahilce olacak ama epub satın mı alıyorsun, internetten mi indiriyorsun?
Ben de telefondan okumak istiyorum
merhababende de bir kitaplık vardı bir zamanlar dağıtmadan önce. ..şimdi hiç biriktirmek istemiyorum dagitiyorum kitaplarimi. tekrar okumak istemediğim kitaplar yük geliyor. ama su internetten okuma olayina hiç isinamadim. bana kitapların ozetiymis gibi geliyor. hakkaten bazıları da sayfalardan eksiltilmis oluyor
cok gecmis olsunKızlar merhaba,
sağlık problemlerim ve bunun yarattığı depresyon sebebi ile ne kitap okuyabildim ne siteye girdim. Kusuruma bakmayınız haber bile veremedim. Bana 3 yıl önce ankilozan spondilit teşhisi konmuştu. Omurgayı tutan bir hastalık. ağrıları çok fazla ve eğrilik yapıyor. Hastalık azıttı bu dönemde. gece uyuyamaz hale geldim. Sinir falan da kalmadı bu yüzden. bu arada farklı doktorlara gittim. Yanlış teşhis dediler. Fibromiyalji var sende diyenler oldu. Bazısı da hiçbir şey yok hayali ağrı diyor. Hala kafam allak bullak. 2-3 haftadır kas gevşetici iğnelerle duruyorum. Bu ay benden pes yani.
Aslında okumak istediğin kitabı xxx pdf diye arayınca çoğu çıkıyor ücretsiz olarak
Bende mini bi arşiv var, ara ara kitapsız kaldığım dönemlerde okuyorum ordan
merhaba
Ben ileride kızlarıma güzel bir kütüphane miras bırakmak istiyorum o sebeple kitapları elden çıkarmayı hiç düşünmedim :)
ara ara dönüp bakmak altını çizdiğim yerleri yeniden okumak da hoşuma gidiyor, şimdilik biriktirmeye devam yani
Epub aslında ben de sevmiyorum ama yukarıda da yazdığım gibi kitapsız kalma durumum oluyor bazen de ortak okumalara temin edemediğim kitaplar oluyor o zamanlar okuyorum
konuyla çok alakalı mı bilmiyorum ama okuduğum bir kitabı sonradan satın alınca sanki o kitabı okumamışım, benden bir iz taşımıyomuş gibi geliyo , bi yabancı kalıyorum benAnladım
Çok teşekkür ediyorum cevabın için.
Ben de kızıma kütüphane miras bırakmak istiyorum. Ama her kitabı değil sadece sevdiklerimi. Bu yüzden bazı kitapları pdf okuyup beğenirsem satın alayım diye düşünüyorum
Sen gene de kitap al Hepimiz toplasip yikayalim halılarınımisafirlerim aramızdan birileri olabilir
Kitapla kafayı bozmuş da evini götürüyor diye dedikodumu çıkarmasınlar sonra
Tabi ki katılabilirsin
Konunun ilk msj ında kurallarımız yazıyor
Hoşgeldin
yaa canım benim çok düşüncelisinSen gene de kitap al Hepimiz toplasip yikayalim halılarını
nedenGünaydın
Bugün Usta ile Margarita ya başlıyorum
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin en kısa zamandaKızlar merhaba,
yaa canım benim çok düşüncelisin
takılıyorum canım ikisini de hallettim çok şükür
neden
Birlikte okuycaz ya
Mayıs ayı listemde var Ağrı Dağı EfsanesiYaşar Kemal
Ağrı Dağı Efsanesi son 50 sayfa falan
Zaten 100 sayfa kitapmış. Bir kısmı da resim ile dolu.
Bugün bitiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?