- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.941
Mayıs ayı demedik mi? Yanlış mı hatırlıyorum? Zaten 10 günü bulur bitirmem. Ay bilemedim ben başladım ama.
Aynı anda başlarız diye düşünmüştüm ama sen bayağı ilerledin bile neyse biz arkandan geliriz :)
Bu arada 15 sayfa kadar okudum. Güzel bir girişi var.
en sevdiğim misafirGünaydın kızlar
@ispanakliborek çok geçmiş olsun canım
loliss inşallah kitabı almamılsındır, kitapyurdu hala geri istemedi kitabı uslu uslu sana gelmeyi bekliyor kitap
Bir ara set halinde satılıyordu o şekilde tekrar satışa çıkarsa alıp kenara koyacağım okumak için. Yoksa kitapların sırası temini derken bu kadar uzun bir seriyi okumak çok zahmetli iş.cnm ben burayı yeni keşfettim. zaman carkina tesadüf eseri başladım. soyleki gölge yükseliyor kitabını aldım ama büyük bir seri olduğunu sonra farkettim. ben de okuyunca iyi okurum hani.bir arkadasa dedim gel başlayalım diye. o kabul etmedi ama fantastik kurgunun en iyi serisi diyenler falan var.okuyacaksam en iyisini okuyayim dedim.ki kitaplar da pahalı aslında. şimdi 8.cilde kadar aldım 400 tl vermisimdir. okuyorum. her şeye rağmen. iyi gidiyor.sana da tavsiye ederim ama madem bebek bekliyorsunuz bugunlerini iyi gecirmen tavsiyesiyle bu ağır seriyi ertele derim. ama ben basladigima hiç pişman değilim. insanı başka dünyalara götürdüğü gibi bambaşka ufuklar hayal ettiriyor. hayal dünyası bir yerde ama her şey hayalle başlar bence..
Geçen hafta okudum Semerkant'iSemerkant sayfa 200
Bu şekilde tarihle harmanlanmış kitaplara bayılıyorum
Semerkant sayfa 200
Bu şekilde tarihle harmanlanmış kitaplara bayılıyorum
yanlış topik kızhafta sonu ve resmi tatiller bayram olduğu için gün sahiplerini sıkıştırmayınız efendim:)
günaydınnn
Eki Görüntüle 1990046
hiç birşey kaçmaz başgandanyanlış topik kız
eeee sherlockluğun bana da bulaşmış olabilirhiç birşey kaçmaz başgandan
bir başgannn kolay yetişmiyoreeee sherlockluğun bana da bulaşmış olabilir
Günaydınlar, iyi haftalar
Hafta sonu okuyamadım doğru dürüst Gurur ve Önyargı sf 95 deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?