Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam kızlar. Mayıs bana ağır geldi sabahtan beri tembellik yapıyorum

Şimdi kalktım ve Blood and Salt'a başlayacağım. Kan ve Tuz adıyla yanlış hatırlamıyorsam Yabancı Yayınlarından çıkmıştı.

Yaşasın korku-gerilim kitapları

Günaydın kızlar
@ispanakliborek çok geçmiş olsun canım
loliss inşallah kitabı almamılsındır, kitapyurdu hala geri istemedi kitabı uslu uslu sana gelmeyi bekliyor kitap
en sevdiğim misafir

Bir ara set halinde satılıyordu o şekilde tekrar satışa çıkarsa alıp kenara koyacağım okumak için. Yoksa kitapların sırası temini derken bu kadar uzun bir seriyi okumak çok zahmetli iş.

Bu arada sadece bebek beklemiyorum ayrıca 1 yaşına haftaya girecek olan bir de kızım var. İstesem.de bu 5 yıl içinde tadına vararak bu kadar uzun bir seriyi okuyamam.

Bugün yarım kalan Aslı Erdoğan-Mucizevi Mandarin kitabını bitirdim. Derin ve içsel bir kitap. Aslı Erdoğan'ın kalemi çok övülüyor, diğer kitaplarına da bir göz atacağım.

Şimdi Mary Ann Shaffer-Edebiyat ve Patates Turtası Derneği kitabına başlıyorum. Küçücük bir sahaftan üç liraya almıştım. İçimi ısıtacak bir kitaba benziyor, bakalım.. :)

günaydınlarrrrr
bir tatil dönüşü klasiği olarak sanırım yine sistit oldum
denize girdim de ayıptır söylemesi ama çok soğuk değildi bence
neyse bol su içeyim akşam da doktorcuumu bi ziyaret edeyim

tatilde çok okuyamadım sadece Mürebbiye'yi bitirdim
Dün de Beyaz Gemi'ye minicik bir giriş yaptım
herkese iyi günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…