- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.881
Keyifle oku canimin iciGünaydın,
Dün kapımı çalan güzel bir kargom vardı, paylaşmadan edemeyeceğim.
Kendisi okuduğu zaman yorum yaptığımda ben sana veririm okursun dediği kitabı basımı çıktığı anda yollayan düşünceli sevgi pıtırcığımDonukPudra
Beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam. Artık benim de Körlük kitabım var, diğer kitaba gelince de hiç bu yazarı okumamıştım demiştim, sayende okumuş olacağım.
Eki Görüntüle 2001118
İyi ki buradayım ve iyi ki sizin gibi aşırısı sevdiğim arkadaşlarım var.
Her birinizi inşallah canlı kanlı görüp şapur şupur öpeceğim.
Hep var olun, hiç benden eksilmeyin inşallah.
Günaydın,
Kendisi okuduğu zaman yorum yaptığımda ben sana veririm okursun dediği kitabı basımı çıktığı anda yollayan düşünceli sevgi pıtırcığımDonukPudra
Beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam. Artık benim de Körlük kitabım var, diğer kitaba gelince de hiç bu yazarı okumamıştım demiştim, sayende okumuş olacağım.
Eki Görüntüle 2001118
Günaydınlar
Sahura kadar kitap okuyacağım diyip 10 dk sonra sızan bir insanım benşimdi de uyandım ama geri uyuyasım var. Uyuyamazsam okurum biraz.
Bu arada haziran listemi de paylaşayım. Ramazan münasebetiyle başka yapmam gereken şeyler de var diye az kitap seçtim umarım yetişir hepsi.
Eki Görüntüle 2001130
Günaydın,
Eki Görüntüle 2001118
Hayırlı Ramazanlar,
Frida Kahlo Aşk ve Acı kitabına başladım. Çok güzel ilerledim, uyumamak için göz kapaklarıma direndim. Hemen biter sanırım.
Aaaa Frida Kahlo'nun kitap yazdığını bile bilmiyordum. Merak ettim bir bakayım ben.
Edit: Zaten kendi yazmamış şimdi netten bakınca öğrendim.
Özür dilerim, yazarın adını yazmayı unuttuğum için. Ama kitabın içinde de Frida'nın kaleminden çıkan notlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?