- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.921
Bi yandan uyukluyor bi yandan kitap okuyorum artik ogle aralarini degerlendiricem bendesally green bela sayfa 305
Yaabgecen hafta sizin oralara geldim ama gunduzdu. Akşam olaydı zorla gelirdim:)Öğleni bekliyorum uyumak için
Yeni ilan yok canım bu ara.Belki ramazandan sonra açılır piyasa.
Amaminerva1988 duymasın
Daha da iftara çok var Allah sabır versin.
Benim de başım yavaştan ağrımaya başladı
Yaabgecen hafta sizin oralara geldim ama gunduzdu. Akşam olaydı zorla gelirdim:)
Yes kuzu arkadaşla hava almaya geldik :) nevmekan ı merak ediyordum orayı keşfettikAaaa hafta içi miydi?
Yes kuzu arkadaşla hava almaya geldik :) nevmekan ı merak ediyordum orayı keşfettik
Evet güzeldi atmosfer :)Beğendin mi
bak bak gel desem bana gelmez hava almaya tee nereye gitmişYes kuzu arkadaşla hava almaya geldik :) nevmekan ı merak ediyordum orayı keşfettik
Selam arkadaslar dugun bitti, balayi bitti. Hayat telasina donduk bakalim nasil devam edecek!!! Balayinda Bir Kadinin Yasamindan 24 Saat' i okudum. Tabi ki cok begendim. Sonra Glow ' a basladim simdi 130lardayim. Glow Ned BEAUMAN'in son kitabi . Ben bu yazari cok severek okuyorum ilk okudugum kitabi Boksor Bocek idi. Sonra Isinlanma Kazasi' ni okudum. Glow da tarzini kismen degistirmis. Kelime oyunlarini, kendine has buldugum devrik ama zevkle okunan cumlelerini sadelestirmis. Bitince tam yorum yapacagim. Ama evimizin cogu kismi henuz oturmadigi icin bir sure evde kitap okumak bana haram
Herkes nasil? Nasilsiniz sizleri cok merak ediyorum acaba neler kacirdim? Ruhicim adin degisse de profil fotodan tanirdim gene senielenaferrante .
Evin heryeri alt ust durumdayken ilk kitaplarimi yerlestirdim biliyo musunuzkutuphanenin fotografini aksam atayim size tam dolmadi ama bir iki yila hakkini veririm saniyorum.
Selam arkadaslar dugun bitti, balayi bitti. Hayat telasina donduk bakalim nasil devam edecek!!! Balayinda Bir Kadinin Yasamindan 24 Saat' i okudum. Tabi ki cok begendim. Sonra Glow ' a basladim simdi 130lardayim. Glow Ned BEAUMAN'in son kitabi . Ben bu yazari cok severek okuyorum ilk okudugum kitabi Boksor Bocek idi. Sonra Isinlanma Kazasi' ni okudum. Glow da tarzini kismen degistirmis. Kelime oyunlarini, kendine has buldugum devrik ama zevkle okunan cumlelerini sadelestirmis. Bitince tam yorum yapacagim. Ama evimizin cogu kismi henuz oturmadigi icin bir sure evde kitap okumak bana haram
Herkes nasil? Nasilsiniz sizleri cok merak ediyorum acaba neler kacirdim? Ruhicim adin degisse de profil fotodan tanirdim gene senielenaferrante .
Evin heryeri alt ust durumdayken ilk kitaplarimi yerlestirdim biliyo musunuzkutuphanenin fotografini aksam atayim size tam dolmadi ama bir iki yila hakkini veririm saniyorum.
Evet güzeldi atmosfer :)
bak bak gel desem bana gelmez hava almaya tee nereye gitmiş
hosgeldinizSelam arkadaslar dugun bitti, balayi bitti. Hayat telasina donduk bakalim nasil devam edecek!!! Balayinda Bir Kadinin Yasamindan 24 Saat' i okudum. Tabi ki cok begendim. Sonra Glow ' a basladim simdi 130lardayim. Glow Ned BEAUMAN'in son kitabi . Ben bu yazari cok severek okuyorum ilk okudugum kitabi Boksor Bocek idi. Sonra Isinlanma Kazasi' ni okudum. Glow da tarzini kismen degistirmis. Kelime oyunlarini, kendine has buldugum devrik ama zevkle okunan cumlelerini sadelestirmis. Bitince tam yorum yapacagim. Ama evimizin cogu kismi henuz oturmadigi icin bir sure evde kitap okumak bana haram
Herkes nasil? Nasilsiniz sizleri cok merak ediyorum acaba neler kacirdim? Ruhicim a sdin degisse de profil fotodan tanirdim gene senielenaferrante .
Nerede oturuyorsunuz??hosgeldiniz
dügününüz hayirli olsun
Allah mutlulugunuzu daim etsin
Havva`nin 3 Kizi -180.sayfa
pek hosuma gitmedi ama bir kere basladim
yarim birakmak istemiyorum
insaAllah Mayis ayi kitap listesine yetisir
herkese hayirli, mutlu iftarlar
bizim daha iftara 3 saatimiz var
Hoş geldin canım benim ozledik seniSelam arkadaslar dugun bitti, balayi bitti. Hayat telasina donduk bakalim nasil devam edecek!!! Balayinda Bir Kadinin Yasamindan 24 Saat' i okudum. Tabi ki cok begendim. Sonra Glow ' a basladim simdi 130lardayim. Glow Ned BEAUMAN'in son kitabi . Ben bu yazari cok severek okuyorum ilk okudugum kitabi Boksor Bocek idi. Sonra Isinlanma Kazasi' ni okudum. Glow da tarzini kismen degistirmis. Kelime oyunlarini, kendine has buldugum devrik ama zevkle okunan cumlelerini sadelestirmis. Bitince tam yorum yapacagim. Ama evimizin cogu kismi henuz oturmadigi icin bir sure evde kitap okumak bana haram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?