Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

merhaba kızlar
kitap okumayı çok seven biriydim ta ki evlenip iki çocuk sahibi oluncaya kadar.hem de bir yıl arayla iki doğum yaptım.2009 da ilk oğlum 2010 da ikinci oğlum doğdu..bu seferde okulları başladı.geçen sene büyük oğlum birinci sınıf okudu bu sene de küçüğü birinci sınıfta.okumaya başladım artık.
şu an elimde Pi var.
Fi ve Çi okudum sıra Pi de.
dizisini hiç izlemedim not olarak düşeyim

Selam arkadaslar dugun bitti, balayi bitti. Hayat telasina donduk bakalim nasil devam edecek!!! Balayinda Bir Kadinin Yasamindan 24 Saat' i okudum. Tabi ki cok begendim. Sonra Glow ' a basladim simdi 130lardayim. Glow Ned BEAUMAN'in son kitabi . Ben bu yazari cok severek okuyorum ilk okudugum kitabi Boksor Bocek idi. Sonra Isinlanma Kazasi' ni okudum. Glow da tarzini kismen degistirmis. Kelime oyunlarini, kendine has buldugum devrik ama zevkle okunan cumlelerini sadelestirmis. Bitince tam yorum yapacagim. Ama evimizin cogu kismi henuz oturmadigi icin bir sure evde kitap okumak bana haram

Herkes nasil? Nasilsiniz sizleri cok merak ediyorum acaba neler kacirdim? Ruhicim adin degisse de profil fotodan tanirdim gene seni elenaferrante .
Evin heryeri alt ust durumdayken ilk kitaplarimi yerlestirdim biliyo musunuz kutuphanenin fotografini aksam atayim size tam dolmadi ama bir iki yila hakkini veririm saniyorum.

Hoşgeldin. Seni gördüğüme çok sevindim. Ev de hallolur bir şekilde, sıkıntı etme. Kitaplığını heyecanla bekliyoruz.

Hoş geldin
Bütün hayatınız balayı tadında geçsin

hosgeldiniz
dügününüz hayirli olsun
Allah mutlulugunuzu daim etsin

Havva`nin 3 Kizi -180.sayfa
pek hosuma gitmedi ama bir kere basladim
yarim birakmak istemiyorum
insaAllah Mayis ayi kitap listesine yetisir
herkese hayirli, mutlu iftarlar
bizim daha iftara 3 saatimiz var

Nerede oturuyorsunuz??

Hoş geldin canım benim ozledik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…