Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ay seni ayakta alkışlayasim geldi canım

Sevgili güzel arkadaşlarım, nasihat vermeye geldim
Bi şeyi ne kadar çok istersek isteyelim, türlü türlü planlar yapalım, ama Allah ol demeden olmuyo bir kez daha anladım
Ben bugün tüp bebek tedavisine başlayacaktım ilaçlarımı vs aldım tahliller zaten tamam, uzuuun zamandır bu anı bekledim ki zaten kabullenmek sonrasında karar vermek çok zordu
Neyse sonuna geldiydik artık ama süpriz bi kistim olmuş, bi hormonum sınırın sadece 2 değer üstünde çıktı ama doktorum (kendisi çok ponçik kızlar bilir ) garantici olduğundan bu ay başlatmıyor beni.. ilaç kullanacağım düşürmek içşn, diğer ay başlıcaz
Uzun uzun neden anlattım bilmiyorum ama hem sizler ailem gibisiniz hem de kendimi motive etmeye çalışıyorum
Başgan olmak kolay değil
Sizleri seviyorum, her kimin gönlünde yatan ne dileği varsa hepsi gerçek olsun inşallah

Hakkında hayırlısı olsun başkanım. Seni seviyoruz

Demek ki kısmet bu aya değilmiş canım.Demek daha vakti varmış.Hayırlısı olsun senin ve eşin için

Yaaa öyle güzel yazmışsın ki okurken gülümsedim

Allah senin de gönlünde ne dileğin varsa hayırlısıyla versin

Hayatı hayırlı ve güzel bir evlat sahibi ol inşallah. Gözünün içine baksın, seni sevsin, ailesine ve vatanına bağlı olsun inşallah

Demek ki hayırlısı buymuş, iyisini düşünelim Hayırlısı olsun, her şey güzel gönlünce olur umarım

Merhabalar sevgili arkadaşlarım

Kavim - Ahmet Ümit bitti..

Kitap çok dolu dolu bir kitaptı.. Sadece basit bir polisiye değildi. İçinde dinlerle-özellikle Hıristiyanlıkla ilgili- birçok yeni bilgi öğrendim, araştırılcak bir sürü yeni konu çıkmış oldu.. Bu tarz kitapları daha çok seviyorum bu yüzden.. Beni araştırmaya yönlendirdiği için.

Yeni kitabım;

La: Sonsuzluk Hecesi - Nazan Bekiroğlu

Melinda öncelikle samimi bir şekilde yazdığın için bizi bu kadar sevdiğin , yakın gördüğün için teşekkür ederim.

Her şey güzel gönlüne göre olsun inşallah.

...ve dediğin gibi Rabbim "ol" demeden olmuyor hiçbir şey.

Rabbim; gönlümdekini bilen sensin! "Ol" de , oluversin.

Dizi izliyorum başından kalkamadım, kalkacak gibi de durmuyorum

Yarın için fantastik bir şeyler alırım yanıma sanırım

Çantama Elanor&Park kitabını attım. Uzun süredir elimdeydi. Spoiler yemeden sonu hakkında bir yorum izlemiştim. Acayip merak ediyorum

İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…