Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sevdalar sözde kaldı okumustum onu gerçekten çok güzeldi hatırladıklarımdan yıllar geriye dönse var oda etkilemişti beni sevim asimgil ve İskender pala teşekkür ederim bakicam kitaplarına :)

Rica ederim, umarım beğenirsiniz iyi okumalar.. :)

Bu arada aklıma geldi, yazmadan geçemeyeceğim Sinan Yağmur'un Aşkın 7 Hali Bişnev kitabı da tavsiyemdir..

Rica ederim, umarım beğenirsiniz iyi okumalar.. :)

Bu arada aklıma geldi, yazmadan geçemeyeceğim Sinan Yağmur'un Aşkın 7 Hali Bişnev kitabı da tavsiyemdir..
Not alım bunları unutucam yoksa :) sizde de heyecan ve zevk dolu okumalar :)

cnm ben bildirim yapmıyorum doğru ama bayadır. İlk zamanlar yapıyordum sonra hem listeye eklenmedim hemde pek muhabbetlere dahil olamadım birazda kırılmıştım aslında sonrasında da derslerim ve iş ortamım çok yoğundu düzenli okuyamadım öyle kendi halimde fırsat buldukça okuyorm

günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar diliyorum

Merhaba .. gecen hafta da buna benzer bir durum yaşandı .bildirimleri ve listeyi yapan arkadaşlarımız yoğunlar epeydir. insanlık hali gözden kaçırmış olabilirler. liste ile ilgili sorular da soruyorlar ara ara. keşke kırgınlığını dile getirseydin.
bilinçli ya da kasıtlı yapılan birşey değil sonuçta. bazı şeyler dile getirilmeden farkedilmiyor.
_asmunikal_ bir bakabilir misin?

Biz birbirimizi motive icin burdayiz eksiklikler yanlışlıklar mutlaka olacaktır. Liste ve sayfa ile uğraşan iki arkadaşımız çok yoğun şu sıralar. Lütfen kirilmayalım birbirimize gerek yok güzel bir amaç için burdayiz . Kıymetimizi bilelim

Günaydın..
Sonunda döndüm. Gireceğim bir sınavım kalmadı. Artık rahat rahat buraya da gelirim, kitaplarımı da doyasıya okurum inş. Çok özledim hem topiğimizi hem de vicdan azabı çekmeden kitap okumayı.
Dün gece Notre Dame'ın Kamburuna giriş yaptım fakat 6. sayfada uykum geldi. Çantada taşımak istemediğim için yanıma geçen ay başlayıp okuyamadığım Oğullar ve Rencide Ruhları aldım.
Yeni gelenler var sanırım ,geçmiş çok biriktiğinden okuyamadım. Hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…