Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Tekrar hoşgeldin o zaman

hoşgeldin. keyifli paylaşımlara

Teşekkür ederim. Böyle düşünmen beni sevindirdi..

Merhaba kızlar
@kalinkaselin ellerine sağlık
listeye giren arkadaşları tebrik ederim, kendimi hiç tebrik etmiyorum az okuyorum.
bildirim de yapayım İskender Pala Bülbülün Kırk Şarkısı sayfa 62'deyim.

Ayy benim filom 1. mi olmuş

Maşallah maşallah

Filozof__Prenses
loliss örtmenim, canım benim. az mı takip ettin beni? Az mı söz verdim sana bugün 50 sayfa okuyacağım diye

@Papatya seni seviyorum. Özel bir insansın! Hiç öyle negatif hissetme O gelip geçici bir ruh hali.

cevizlitarcinli aramıza hoş geldiniz.

@N-A-R yokluğun hissediliyordu.

bildirim de yapayım
Sarah Jio - Kelebek Adası sayfa 119

Selamlar arkadaşlar
Sabahtan beri doktor hastane eczane mekik dokudum, 2 gün rapor çaktım, dedim özgiş belediyeyi sen mi kurtaracaksın
Moralimi yüksek tutmam lazım, karşıma aksilikler çıkıp duruyo ama ben güçlüyüm, Allahın izniyle her şeyin üstesinden gelirim
Şimdi ayaklarımı uzatıp kitap okumak istiyorum

Yeni arkadaşlarım da hoş gelmişler

Başgan olmak bunu gerektirir.
Kafanı dinlemek iyi gelecektir.

Yürü beeee

Çok uygun bir zamanda baslamissin canım başarında gözlerim çok dolmuştu. Nasilisn eve evliliğe alıstin mi biraz
Yaaaaa benim de gozlerim doldu, tuylerim urpere urpere okudum baslarini.
Evlilige henuz alisamadim valla. Benim gibi annesi tarafindan tembel yetistirilmis biri icin baya zor oluyo. Mesela sabah tezgaha koydugum bardak aksam hala orda oluyo filan

Evlilige henuz alisamadim valla. Benim gibi annesi tarafindan tembel yetistirilmis biri icin baya zor oluyo. Mesela sabah tezgaha koydugum bardak aksam hala orda oluyo filan

Gerçek dünyaya hoşgeldin

Aaa bardaklar kendi hareket etmiyormuymus çok ilginç:))
Canım benim alisirsin çokta alışma zaten anlamam de geç yorma tatlı canını:) olduğu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…