- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.181
Günaydın..
Sonunda döndüm. Gireceğim bir sınavım kalmadı. Artık rahat rahat buraya da gelirim, kitaplarımı da doyasıya okurum inş.Çok özledim hem topiğimizi hem de vicdan azabı çekmeden kitap okumayı.
Dün gece Notre Dame'ın Kamburuna giriş yaptım fakat 6. sayfada uykum geldi.Çantada taşımak istemediğim için yanıma geçen ay başlayıp okuyamadığım Oğullar ve Rencide Ruhları aldım.
Yeni gelenler var sanırım ,geçmiş çok biriktiğinden okuyamadım. Hoşgeldiniz
Merhaba Baykuş adayları uzun zamandır kk ya girmemiştim valla çok özlemişim :) Topiğinizi gördüm ve kitap okumayı çok seven biri olarak aranıza katılmak istiyorum :)
Şu an elimde Sherlock Holmes korku vadisi var yeni başladım :)
Teşekkür ederim. Böyle düşünmen beni sevindirdi..
@kalinkaselin liste icin tesekkürler
ellerine saglik
@sermin1982 ,Filozof__Prenses , elenaferrante tebrik ederim
yine binlerce kere masaAllah diyorum
hiziniza yetismek mümkün degil
herkese hayirli ,mutlu iftarlar diliyorum
Ince Memed 1 - sayfa 190
Merhaba kızlar
@kalinkaselin ellerine sağlık
listeye giren arkadaşları tebrik ederim, kendimi hiç tebrik etmiyorum az okuyorum.
bildirim de yapayım İskender Pala Bülbülün Kırk Şarkısı sayfa 62'deyim.
hoşbulduk donukpudra
hoşgeldin. keyifli paylaşımlara
Selamlar arkadaşlar
Sabahtan beri doktor hastane eczane mekik dokudum, 2 gün rapor çaktım, dedim özgiş belediyeyi sen mi kurtaracaksın
Moralimi yüksek tutmam lazım, karşıma aksilikler çıkıp duruyo ama ben güçlüyüm, Allahın izniyle her şeyin üstesinden gelirim
Şimdi ayaklarımı uzatıp kitap okumak istiyorum
Yeni arkadaşlarım da hoş gelmişler
Selamlar arkadaşlar
Sabahtan beri doktor hastane eczane mekik dokudum, 2 gün rapor çaktım, dedim özgiş belediyeyi sen mi kurtaracaksın
Moralimi yüksek tutmam lazım, karşıma aksilikler çıkıp duruyo ama ben güçlüyüm, Allahın izniyle her şeyin üstesinden gelirim
Şimdi ayaklarımı uzatıp kitap okumak istiyorum
Yeni arkadaşlarım da hoş gelmişler
Çok uygun bir zamanda baslamissin canım başarında gözlerim çok dolmuştu. Nasilisn eve evliliğe alıstin mi birazGunaydin kizlar guzel bir hafta diliyorum. Iskender PALA Mihmandar'a basladim. Syf 15.
elenaferrante Iletisim yayineviydi kuzum.
Yaaaaa benim de gozlerim doldu, tuylerim urpere urpere okudum baslarini.Çok uygun bir zamanda baslamissin canım başarında gözlerim çok dolmuştu. Nasilisn eve evliliğe alıstin mi biraz
Yaaaaa benim de gozlerim doldu, tuylerim urpere urpere okudum baslarini.
Evlilige henuz alisamadim valla. Benim gibi annesi tarafindan tembel yetistirilmis biri icin baya zor oluyo. Mesela sabah tezgaha koydugum bardak aksam hala orda oluyo filan
Aaa bardaklar kendi hareket etmiyormuymus çok ilginç:))Yaaaaa benim de gozlerim doldu, tuylerim urpere urpere okudum baslarini.
Evlilige henuz alisamadim valla. Benim gibi annesi tarafindan tembel yetistirilmis biri icin baya zor oluyo. Mesela sabah tezgaha koydugum bardak aksam hala orda oluyo filan
minerva1988 Bardaklar etmiyo da ev kendi kendini dagitan canli bi organizma bence xyzt-5544 gercekler cok aciymis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?