Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Tebrikler çok sevindim senin adına :) Biraz fantastik kitaplar araştırdım bende olmayanları. Keşke şu hızlı okuma yetisine sahip olsam diyorum bazen. Çok fazla okumak istediğim kitap var çünkü

Benim okunacak kitaplarımın sayısını sana söylesem Yaprak Dökümündeki Ali Rıza bey gibi olursun

Fantastik benim okumayı en sevdiğim tür. Yeni yaratılan dünyayı keşfetmek, oradaki yetenekleri okumak muazzam

Hayirli geceler/sahurlar kitap kurtlari.

Ramazan da ben kitap okuyamayacagimi bildiriyorum. Gelip de 50 sf okudum 40 sf okudum dememek icin 20 gun sonra bildirim yaparim. Zira misafirdi cocuklardi hic vakit bulamiyorum. Bulanlari da ayakta alkisliyorum.

uzun önce önce okumustum , o nedenle hatam olursa düzelt lütfen
yanlis hatirlamiyorsam ikisinden de vazgecemiyordu

yine de eski dostuna olan vefasi bence muhtesemdi
bir de mankurt hikayesi
yillar gecti ama o hikaye hic aklimdan cikmadi

Kadın adamın ona aşık olduğunu anladıktan sonra çekip gittiği için mecburen içine gömüyor duygularını.
Dediğim gibi bu durum dışında kitabı ben de beğendim.Başka bir hayatın mümkün olduğu,insana insanın ettiği kötülükleri çok güzel anlatmış.Mesela benim en çok etkilendiğim yerlerden biri trene binip başkente gitmesiydi.Ömrü tren istasyonunda çalışarak geçen birinin trenden kendi yaşamına bakması, diğer insanlar için çok sıradan olan bir "an"ın bir başkası için unutulmayacak kadar kıymetli olması vs çok etkileyiciydi.Sık sık ben de yanımdan geçip giden insanların hayatlarını düşünürüm.Mesela sorgudayken düşündükleri bana çok tanıdık geldi.O kısımdan da çok etkilendim ve böyle etkileyici dünya kadar sahne var.O yüzden diyorum keşke o kısım olmasaydı.O zaman daha çok beğenirdim.

Güldürdün beni
Benim de öyle bekleyen çok kitabım var ama en hızlı okuduğum ve en sevdiğim tür fantastik :)) Okurken sanki ayrı bir dünyada ayrı bir bedende ayrı bir yaşama daha sahip oluyor insan. Fantastik kitaplar çok farklı benim için

Grange- Kurtlar İmparatorluğu bitti.
Evdeki Grange kitaplarını bitirmiş oldum böylelikle. Herhalde uzun bir süre Grange okumam. Aslında yazarın yazdığı kitapları çok başarılı buluyorum. Anlattığı hikayeler çok sarsıcı. Verdiği bilgiler muazzam. Mesela bir kitabında hipnozdan bahsediyor, birisinde leyleklerin göç yollarından, birisinde bazı doğu dillerinde kullanılan şivelerden. Demek ki araştırıyor ki yazabiliyor bu kadar teknik şeyleri.

Güzel kitaplar ama yeter artık dedirtti. Bir süre böyle gerilim, polisiye okumayacağım.

bu nahsettogi5n hangi kotap? Aylak adam var okumus muydun. Birqz once bir kitap ama onda da cok guzel insan tahlili yapiyordu adam.

Benim için de öyle. Cadı Avcısını okumuş muydun? Şiddetle tavsiye ederim. Bayıldım

Nasıl geçti canım sınavın?

Çok iyi geçti. Hepsini yaptım zaten İngilizce kendi branşım o yüzden hepsi doğru çıkar muhtemelen

İnce Memed
Toprak Ana
Cemile
Puslu Kıtalar Atlası
Dağın Öte Yüzü
Yüzyıllık Yalnızlık
Ezilenler
Uykuların Doğusu
Ana
Notre Dame'ın Kamburu
Nar Ağacı
Süper İyi Günler
Tutunamayanlar

Aklıma ilk gelenler bunlar canım, 10dan fazla oldu ama
Eminim unuttuklarım da vardır, qffetsinler beni o canımlar

elenaferrante

Leyleklerin Uçuşu'nu okumuş, leylekler hakkında epey bilgi sahibi olmuştum. Diğer kitaplarını da okumak istiyorum. Sıra gelmedi bi türlü ama.

Benim için de öyle. Cadı Avcısını okumuş muydun? Şiddetle tavsiye ederim. Bayıldım
Okumadım ama hemen listeye ekledim sağol

Leyleklerin Uçuşu'nu okumuş, leylekler hakkında epey bilgi sahibi olmuştum. Diğer kitaplarını da okumak istiyorum. Sıra gelmedi bi türlü ama.

Okumadım ama hemen listeye ekledim sağol
İkinci kitabı da var bende. Okumak için seni bekleyebilirim

Kendini bilen Rabbini bilir henüz bitiremedim kitabı çok sacma sapan buldum bi de kursum başladı ramazanda gerçekten vakit olmuyor lafta yemek derdi bulaşık derdi yok sunu bi bitireyim hız yapicam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…