- 10 Haziran 2017
- 45
- 109
- 8
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.741
Ay daha çok merak ettim şimdiherkes Wolf'a hayrandı. Sen beğendin m i?
Wolf değil de benim favorim Kaptan Thorne oldu bu kitaptabi an önce okumalısın
Yaaa daha çok merak ettim sana yetişeyim bari. En kısa zamanda başlayacağım
Yaaa olur tabi ki. Karakterleri çekiştirmek çok eğlenceliBu seriden sonra ortak bi seriye daha başlayabiliriz böyle güzel oluyormuş
Yaaa olur tabi ki. Karakterleri çekiştirmek çok eğlenceli
Bende fantastik seriler var çoğunlukla. Kızıl İsyan, Kızıl Kraliçe, Karanlık Zihinler, Yetenek serisi gibi
Malesef ama filmleri çok güzeldiEvet katılıyorum :)) Bi bakim bende var mı bu kitaplar
Narnia Günlükleri var mı kitaplıkta
Seçeriz tabiEvet filmlerini ben de çok seviyorum
Ay Günlükleri bitmeye yakın bi seri seçeriz
Bende sinirlendim o bölüme.Karaktere olan sempatimi kaybettim o kısım dışında keyifliydi ama :)Selam herkese
Gün olur asra bedeli bitirdim. Kitabı okuyacaklar yorumumu okumasın:)
Yedigey'in Zarife'ye aşık olana kadarki bölüm gayet iyiydi de o kısımdan sonra çok bozuldum. İnsan kardeşi olarak gördüğü birine aşık olmamalı. Ne bileyim elinde değil oldun diyelim bastırmalı duygusunu. Kadın evet dese evlenecekti. Eee senin karın noldu? Ondan bahsetmemiş bile doğru düzgün.
Bende sinirlendim o bölüme.Karaktere olan sempatimi kaybettim o kısım dışında keyifliydi ama :)
Günaydın kızlar. Bugün yabancı dil sınavına gireceğim inşallah. Nasipse tekrar üniversite okumak istiyorum. Bakalım nasıl geçecek
İnan benim de yoktu ama yapmasam içimde kalırdı kesinlikle. Hep şey derdim işini gücünü almışsın eline. Sınıfın en yaşlısı 19 yaşında olsa sen 24sün ne yapıcaksın.Ben de üniversite okumak istiyorum tekrar ama hiç cesaretim yok
Ayy hep düşündüğüm ama cesaret edemediğim şey, tebrikler arkadaşım ve kolay gelsin başarılar dilerim sana :)Günaydın kızlar. Bugün yabancı dil sınavına gireceğim inşallah. Nasipse tekrar üniversite okumak istiyorum. Bakalım nasıl geçecek
TeşekkürlerAyy hep düşündüğüm ama cesaret edemediğim şey, tebrikler arkadaşım ve kolay gelsin başarılar dilerim sana :)
Başarılar diliyorum :)Günaydın kızlar. Bugün yabancı dil sınavına gireceğim inşallah. Nasipse tekrar üniversite okumak istiyorum. Bakalım nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?