Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu seriden sonra ortak bi seriye daha başlayabiliriz böyle güzel oluyormuş
Yaaa olur tabi ki. Karakterleri çekiştirmek çok eğlenceli

Bende fantastik seriler var çoğunlukla. Kızıl İsyan, Kızıl Kraliçe, Karanlık Zihinler, Yetenek serisi gibi

Yaaa olur tabi ki. Karakterleri çekiştirmek çok eğlenceli

Bende fantastik seriler var çoğunlukla. Kızıl İsyan, Kızıl Kraliçe, Karanlık Zihinler, Yetenek serisi gibi

Evet katılıyorum :)) Bi bakim bende var mı bu kitaplar
Narnia Günlükleri var mı kitaplıkta

Bende sinirlendim o bölüme.Karaktere olan sempatimi kaybettim o kısım dışında keyifliydi ama :)

Yılmaz Özdil - Kadın sayfa 250'deyim. Niyetim bu haftasonu bitirmek ama bakalım, yarın da misafirlerim gelecek
İşyerinde pdf olarak okumak için ise kolay okunabilir bir kitap seçmek istedim. Şöyle çerezlik olanlardan
Sarah Jio - Elveda Haziran bugün başlayabilirsem başlayacağım. Beynim çok dolu bu ara, bide bu ay okuduğum Az ve Kadın kitapları da çok etkiledi beni. Notre Dame'ın Kamburu'na başlamadan yumuşak geçiş kitabı okumam lazım

Ben de üniversite okumak istiyorum tekrar ama hiç cesaretim yok
İnan benim de yoktu ama yapmasam içimde kalırdı kesinlikle. Hep şey derdim işini gücünü almışsın eline. Sınıfın en yaşlısı 19 yaşında olsa sen 24sün ne yapıcaksın.

Ama çok istiyorum

Günaydın kızlar. Bugün yabancı dil sınavına gireceğim inşallah. Nasipse tekrar üniversite okumak istiyorum. Bakalım nasıl geçecek
Ayy hep düşündüğüm ama cesaret edemediğim şey, tebrikler arkadaşım ve kolay gelsin başarılar dilerim sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…