- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.801
Filmi de vardıKurtlar İmparatorluğu
Sayfa 149
Çok güzel gidiyor
Malafa hadi bakalım :)Eki Görüntüle 2010551 Temmuz listeme merhaba diyin
Kamelyalıyı @cesmi_naz ım ile okuyacağız
Her aya 1 klasik diyoruzAğustos'ta da __giz__ im ile Beyaz Geceler okuyacağız
Sınava neden tekrar girdin kiBenim için de öyle. Cadı Avcısını okumuş muydun? Şiddetle tavsiye ederim. Bayıldım
Çok iyi geçti. Hepsini yaptım zaten İngilizce kendi branşım o yüzden hepsi doğru çıkar muhtemelen
yeniden üniversite okumak istiyorum. istediğim bölüme de dilden giriş yapılıyorSınava neden tekrar girdin ki
Süper di ortaokulda mı lise demi ne okumuştumCanan Tan - En son yürekler ölür syf 328
İkinci kitabı da var bende. Okumak için seni bekleyebilirim
TamamÇok iyi olur yaben haber veririm inşallah ilkini bititince
bu nahsettogi5n hangi kotap? Aylak adam var okumus muydun. Birqz once bir kitap ama onda da cok guzel insan tahlili yapiyordu adam.
Bende anayurt otelini okudum güzeldi gerçektenGün olur asra bedelden bahsediyorum.Aylak adam çok farklı.Çok beğendiğim bir yazar Yusuf Atılgan
Kamelyalı kadınin aslında çok acayip enteresan bir konusu yok hatta sıradan bile denilebilir ama beni çok etkileyen bir bölümü var o yüzden çok sevmiştim yeri ayrıdır bende:) okuduktan sonra yine konuşuruz:)Eki Görüntüle 2010551 Temmuz listeme merhaba diyin
Kamelyalıyı @cesmi_naz ım ile okuyacağız
Her aya 1 klasik diyoruzAğustos'ta da __giz__ im ile Beyaz Geceler okuyacağız
Hangi bölümü istiyorsun??yeniden üniversite okumak istiyorum. istediğim bölüme de dilden giriş yapılıyor
Arapça ÖğretmenliğiHangi bölümü istiyorsun??
Devlette İngilizce öğretmeniydi sanırım yeni bir dil mı öğrenmek istiyorsun??Arapça Öğretmenliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?