Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bu nahsettogi5n hangi kotap? Aylak adam var okumus muydun. Birqz once bir kitap ama onda da cok guzel insan tahlili yapiyordu adam.

Gün olur asra bedelden bahsediyorum.Aylak adam çok farklı.Çok beğendiğim bir yazar Yusuf Atılgan

Eki Görüntüle 2010551 Temmuz listeme merhaba diyin
Kamelyalıyı @cesmi_naz ım ile okuyacağız

Her aya 1 klasik diyoruz Ağustos'ta da __giz__ im ile Beyaz Geceler okuyacağız
Kamelyalı kadınin aslında çok acayip enteresan bir konusu yok hatta sıradan bile denilebilir ama beni çok etkileyen bir bölümü var o yüzden çok sevmiştim yeri ayrıdır bende:) okuduktan sonra yine konuşuruz:)

İnce memed i bitirmek üzereyim:) bayramdan sonra çalışmaya başlıcam meyil müddeti yıllık izin derken tam bir ay izin kullanmış olcam:)

Ay sonuna kadar hedefim körlüğü bitirmek :)
Çok kitap hedefi koymak istemiyorum biraz meal falan okuycam son günlerinde Ramazan'ın:)

Iyi geceler kizlar cuma gunu yeni kitaplarim geldi Nazan Bekiroglu La Sonsuzluk hecesi , Nar Agaci, Yasar Kemal Filler Sultani ve Topal Karonca bunu burdan bir arkadas siddetle tavsiye etmisti su an animsayamadim ismini, Saksi Olmanin Faydalari gene sizlere binaen aldim, Giciklar (yazarini bilmiyorum ama ismi hosuma gitti diye aldim), Yanlizca Millie, ve Kuslar Yasina Gider Y.Kemal haric diger tum yazarlari ilk okuyusum olacak.
Saatleei Ayarlama Ensritusu syf 348e geldim. Yarina biter diye umuyorum.
Iyi uykular canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…