Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok geçmiş olsun canım
InşaAllah kötü bir durum yoktur.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

Ince Memed 4 - Sayfa 105

Selam kızlar.

Kolum çatlamış. Doktor söylediğinde şoka girdim resmen çünkü ilk seferinde de ortopediste gitmiştim ama o fark etmemiş. Kolumu alçıya aldılar ilaç vs verdiler. Bir şey kavrayamıyorum hala çünkü canım çok yanıyor parmaklarımı oynatırken.

Ne zaman buraya gelirim bilmiyorum. Moralim çok bozuldu pdf okuyabilirsem size öyle eşlik ederim ancak. Koluma baktıkça gözlerim doluyor. O kadar gün bu halde gezdiğime inanamıyorum

Gecmis olsun canim. Ilk cekilen filmlerde kemik zari ve doku odemi nedeniyle ufak catlaklar ve ince hatli kiriklar gorulmeyebiliyor. Tez zamanda iyilesmen dilegiyle ..

Geçmiş olsun. Ne kadar istirahat verdiler?

Gecmis olsun canim. Ilk cekilen filmlerde kemik zari ve doku odemi nedeniyle ufak catlaklar ve ince hatli kiriklar gorulmeyebiliyor. Tez zamanda iyilesmen dilegiyle ..

Evet bugün gittiğim doktor da aynısını söyledi. Şişip şişmediğini sordu. Ben de şişti deyince senin dediklerini söyledi.

Ay kör baykuş oku yorumunu merakla bekliyorum

MY geçmiş olsun. Allah şifa versin

Ya çok geçmiş olsun. Ben de muhtelif zamanlarda ayagimi sakatliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…