- 19 Ağustos 2016
- 1.143
- 4.645
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.841
Agatha Christie severim. Roger Ackroyd cinayeti ni okudunuz mu?
Okumadım ama kaç gündür elimde bekliyor.Kuslar Yasina Gider syf 56ya geldim. Su an icin dusuncelerim baya olumsuz. Okuyaniniz var miydi?
Çok geçmiş olsun canımGünaydın herkese iyi haftalar.
Birkaç gündür kolum yüzünden okuyamıyordum biliyorsunuz. Malesef ağrım dinmek yerine daha da arttı. Sadece incittiğimi düşünmüyorum artık
Merkezdeki hastaneye gideceğim bugün. Dua edin kötü bir şey çıkmasın
Hic sevemedigim icin, biraz da belki ilerleyince guzellesir diye okuma tempomu artirdim. Bitince yorumlicam hemen canim.Okumadım ama kaç gündür elimde bekliyor.
Ben de senin yorumlarını soracaktım
Gecmis olsun canim. Ilk cekilen filmlerde kemik zari ve doku odemi nedeniyle ufak catlaklar ve ince hatli kiriklar gorulmeyebiliyor. Tez zamanda iyilesmen dilegiyle ..Selam kızlar.
Kolum çatlamış. Doktor söylediğinde şoka girdim resmen çünkü ilk seferinde de ortopediste gitmiştim ama o fark etmemiş. Kolumu alçıya aldılar ilaç vs verdiler. Bir şey kavrayamıyorum hala çünkü canım çok yanıyor parmaklarımı oynatırken.
Ne zaman buraya gelirim bilmiyorum. Moralim çok bozuldupdf okuyabilirsem size öyle eşlik ederim ancak. Koluma baktıkça gözlerim doluyor. O kadar gün bu halde gezdiğime inanamıyorum
Selam kızlar.
Kolum çatlamış. Doktor söylediğinde şoka girdim resmen çünkü ilk seferinde de ortopediste gitmiştim ama o fark etmemiş. Kolumu alçıya aldılar ilaç vs verdiler. Bir şey kavrayamıyorum hala çünkü canım çok yanıyor parmaklarımı oynatırken.
Ne zaman buraya gelirim bilmiyorum. Moralim çok bozuldupdf okuyabilirsem size öyle eşlik ederim ancak. Koluma baktıkça gözlerim doluyor. O kadar gün bu halde gezdiğime inanamıyorum
2-2.5 hafta dedi.Geçmiş olsun. Ne kadar istirahat verdiler?
Gecmis olsun canim. Ilk cekilen filmlerde kemik zari ve doku odemi nedeniyle ufak catlaklar ve ince hatli kiriklar gorulmeyebiliyor. Tez zamanda iyilesmen dilegiyle ..
Nasıl gidiyor aylak adamGünaydınlar, iyi haftalar
Aylak adam 64. sf dayım bugün bitirmek istiyorum inşallah.
Hafta sonu evde Frida Kahlo ya başladım 85. sf dayım.
Ay kör baykuş oku yorumunu merakla bekliyorumGünaydın
bir civciv annesi inşaşlah bir şey çıkmaz
Kör Baykuş'a başladım.Yarın biter bugün pek okuyamayacağım.
Hafta sonu Doğu Ekspersinde Cinayet'i okudum.Daha iyi Agatha Christie ler okumuştum:)
MY geçmiş olsun.Selam kızlar.
Ben sevmiştim canım. Memleketime yakın yerler :)Kuslar Yasina Gider syf 56ya geldim. Su an icin dusuncelerim baya olumsuz. Okuyaniniz var miydi?
Ya çok geçmiş olsun. Ben de muhtelif zamanlarda ayagimi sakatliyorum.Selam kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?