Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Aaaa en sevdiğim, görümceni al git.
Aşık olacağın mobilyalarına kavuş hemen inşallah. Hepiciği içine sinsin.

Günümde hangi şanslı bana alacak acaba :)

Merhaba kitapsever Baykuşlar
Yılmaz Özdil _ Adam a devam ediyorum.
Mambur aramızdan ayrılıyor olmana üzüldüm. islerini yoluna koyunca gene gel olur mu sevgiler...

Yeni kitabım Stefan Zweig-Gömülü Şamdan
Gençler GÖMÜLÜ ŞAMDAN için sizi bekliyordum. Mini ortak okumamız başladı ise yarından tezi yok ben de başlayayım inşallah
nar inşallah içinize siner aldığınız (alacağınız) her şey

İyi akşamlar bugün okuyamadıö gündüz dışardaydım hep yoğundum akşam da misafirlerimiz vardı. Uyumadan öncr okumaya çalışacağım İçimdeki Müzik. Okudğum kadarıyla çok beğendim kitabı çocukların, özel gereksinimli çocuklara farklı daha önce belki de hiç bakmadığımız bir açıdan bakmamızı sağlıyor. Sevdim.

Son düzenleme:
N-A-R kuzum mobilya işi en sıkıntılısı, keyifle halledin inşallah Ondan sonra hazırlıklar azalır zaten sen de rahatla okursun. Zaten evlendikten sonra evdesin bir süre o zaman arayı kapatırsın eminim
Filozof__Prenses başladım ama yavaş ilerliyorum kuzum, sen yetişirsin hemencecik
minerva1988 ben ayıplı kitap almayacağım sana, daha doğrusu kitap almayacağım. Bu sene yeterince aldım bence sana. Hem kasım ayında da çok meşgul olacağım

Herkese laf yetiştirdiğime göre utanç bildirimlerimi yapıp kaybolayım
Gömülü Şamdan sayfa 50 (Diğer Stefan Zweig kitaplarından daha farklı bir konu olduğundan dolayı, sanırım duygu yoğunluğunu alamadım bu sefer. Bir solukta ilerletemiyorum kitabı)
Notre Dame'ın Kamburu sayfa 307 (Tasvirler arada yoruyor olsa da konunun ilerleyişini merak etmekteyim)
İşlerimi toparlayıp kitabıma döneyim ben en iyisi

Bebegim alma bencede gerek yok senin varlığın en güzel hediye:)

Selam arkadaslar herkesin gecmis bayramini kutluyorum, umarim cok guzel gecmistir. Biz Ankara' da kaldik ama keske gitseydim dedim biraz zor ve sorunlu bi bayram gecirdim. Neyse ki suan biraz duzeldi. Dun La Sonsuzluk Hecesi' ni bitirdim. Ben sevemedim konuyu da isleme tarzini da. Biraz sıkıldım acikcasi. Hele sonlara dogru begenmek uzereyken gene butunlukten gidisattan kopup boluk porcuk anlatima gecmis gibi geldi zatwn sonucok alel acele bikac sayfaya sigdirilmaya calismis hissi verdi. Yeni kitabim siz degerli arkadaslardan duydugum diyeyim Saksi Olmanin Faydalari.

Ivet
Ne dememi bekliyorsun ; "kocisi de bir kitap" mi ? !

Romantik yemekleri yaparken okur bir yandan altini yakmadan
Şimdi nar dan bahsediyoruz ya . Yemeğe tuz yerine şeker, yag yerine deterjan falan koyar mi ki :) bence kitap okumadan yapsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…