- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.161
İyi akşamlar.
Kitap pek okumuyorum. Mobilyalarımızı alacağız cuma günü sonradan pişman olmamak için tüm olasılıkları taramaya ayırıyorum tüm vaktimi. Bildirimsizim bu sebeple. Ne olacak bu kitaplardan uzaklaşmalarım
Günümde hangi şanslı bana alacak acaba :)Merhabalar
Abim Deniz bitti.. bilmediğim çok şey varmış, o dönemi yaşar gibi oldum
çok kapsamlıydı, çok ama çok beğendim
Deniz'in kendi sözüyle cümlemi bitireyim.
'Tarih bizi haklı çıkaracaktır.'
Cicim aylarinda telafi edersin
Senin gibi bir görümcem olsa günlerce gezerdim keyifle. Neeeerdeesinnn özledim.Aaaa en sevdiğim, görümceni al git.
Aşık olacağın mobilyalarına kavuş hemen inşallah. Hepiciği içine sinsin.
Ama sana günün de çok değişik kitaplar alacaktık. bu da nereden çıktı şimdiGünümde hangi şanslı bana alacak acaba :)
Ayıplı kitaplar miAma sana günün de çok değişik kitaplar alacaktık. bu da nereden çıktı şimdi
usturuptan nasibini almamış kitapları özenle seçeceğizAyıplı kitaplar mi
Mambur aramızdan ayrılıyor olmana üzüldüm.Herkese iyi bayramlar hanimlar
Ben hem bayraminizi kutlamaya hemde buradan ayrilmaya geldim .kitap okumaya devam ediyorum ama kizimin teog sinavina kadar sanirim duzenli bildirim yapamayacagim .islerim hic planladigim gibi olmadi kucuk bebegim durulacak derken durdurak bilmiyor ,artik etudler yok ve ben kizimi calistiricam isin kotu yani cogu zaman yanliz olucam .
Arada gelir halinizi hatrinizi sorarim cunku cok sevdim ozlerim sizi ama duzenli olamayacagim icin arkadaslarimi yormak beni cok uzer ..
Beni yeniden kitap okumaya alistirdiginiz icin cok cok tesekkir ederim .hepiniz icten ,duyarli samimi insanlarsiniz .
Hepinize iyi tatiller ,emekleriniz icin bir kez daha tesekkur ederim
Günaydın herkese. Tatil güzeldi, yine geldik işe
Bayramda sadece gezdim ve dinlendim sanırım. Doğru düzgün hiç okumadım desem yeridir
Notre Dame'ın Kamburu zaten son bıraktığım yerlerde sürünüyor. Gömülü Şamdan'a başladım onda da ancak 30 sayfa ilerleyebildimSakin bir gün geçirebilirim de bayram tembelliğimi kitap okuma açısından telafi edebilirim en azından
Gençler GÖMÜLÜ ŞAMDAN için sizi bekliyordum. Mini ortak okumamız başladı ise yarından tezi yok ben de başlayayım inşallahYeni kitabım Stefan Zweig-Gömülü Şamdan
nar inşallah içinize siner aldığınız (alacağınız) her şeyİyi akşamlar.
Kitap pek okumuyorum. Mobilyalarımızı alacağız cuma günü sonradan pişman olmamak için tüm olasılıkları taramaya ayırıyorum tüm vaktimi. Bildirimsizim bu sebeple. Ne olacak bu kitaplardan uzaklaşmalarım
Kitap mi okuyacak cicim aylarındaCicim aylarinda telafi edersin
Aynı zamanlarda okumussuz:)Günaydınlar
Mino'nun siyah gülü bitti çok sevdim iki günde okudum teşekkürlerxyzt-5544 cım.
Yeni kitabım Muhteşem Gatsby
Bebegim alma bencede gerek yok senin varlığın en güzel hediye:)N-A-R kuzum mobilya işi en sıkıntılısı, keyifle halledin inşallah Ondan sonra hazırlıklar azalır zaten sen de rahatla okursun. Zaten evlendikten sonra evdesin bir süre o zaman arayı kapatırsın eminim
Filozof__Prenses başladım ama yavaş ilerliyorum kuzum, sen yetişirsin hemencecik
minerva1988 ben ayıplı kitap almayacağım sana, daha doğrusu kitap almayacağım. Bu sene yeterince aldım bence sana. Hem kasım ayında da çok meşgul olacağım
Herkese laf yetiştirdiğime göre utanç bildirimlerimi yapıp kaybolayım
Gömülü Şamdan sayfa 50 (Diğer Stefan Zweig kitaplarından daha farklı bir konu olduğundan dolayı, sanırım duygu yoğunluğunu alamadım bu sefer. Bir solukta ilerletemiyorum kitabı)
Notre Dame'ın Kamburu sayfa 307 (Tasvirler arada yoruyor olsa da konunun ilerleyişini merak etmekteyim)
İşlerimi toparlayıp kitabıma döneyim ben en iyisi
Bebegim alma bencede gerek yok senin varlığın en güzel hediye:)
IvetKitap mi okuyacak cicim aylarında
Şimdi nar dan bahsediyoruz ya . Yemeğe tuz yerine şeker, yag yerine deterjan falan koyar mi ki :) bence kitap okumadan yapsın:)Ivet
Ne dememi bekliyorsun ; "kocisi de bir kitap"mi ? !
Romantik yemekleri yaparken okur bir yandan altini yakmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?