- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.441
Gülnihal bülbül canım.yazarı kim canım?
kardeşimin eşine alayım ben de
Valla etrafımda o kadar doğum yapan varken çok bilgiliyim sanıyordum ama değilmişim, içten içe korkularım varmış ve doktora ve hastaneye dair bilmem gereken sorman gereken sorular varmış onların olduğunu farkettimEvet,eski kelimeler çok fazla.Ama beni o kadar sıkmıyor bu kelimeler.
Nasıl ufkunuzu açtın? Mesela ne öğrendiniz? :)
Çok sevinirimben dogal dogumla oldukca ilgileniyor ve herkese de tavsiye ediyorum. Kendiminkini de oyle istedim. Eger kafana takilan herhangi bir konu olursa yada destek beklersen buradayim :)
İyi gidiyo çok şükür
Kız halası olacağım
Ohh süper ben de gelim dersem taşınır misin ordan :))) naptınız canım ev işini yerinde misin halaGünaydın herkese
İzinetim ama bir keyfini çıkaramadım
Bugün gidip sahilde kahvaltı yapıp kitap okuyacağım.Beklesin ev işleri.Oh canıma değsin
Ohh süper ben de gelim dersem taşınır misin ordan :))) naptınız canım ev işini yerinde misin hala
Günaydınlar..
Dün hiç kitap okuyamadım, işyerinde yoğun bir gün geçirdim, akşam da dışarıdaydık eve geçince de dizi izleyip uyuduk. Bugün sakin bir gün geçirmek ve kitabımı bitirmek istiyorum
AslındaSkosnob un planladığını yapmak istiyorum ama nerdeee
Ağustos'taki yıllık iznim için not ettim ama. Sahil kenarı yok bizim buralarda ama kahvemi alıp, bir parka geçip kitap okuyarak hayalin bir kısmını gerçekleştireceğim
Canım park da güzel oluyor. Ben arada youtubedan dalga sesi açıyorum.Kulaklığı takıyorum harika oluyor öyle bile
Canimsin:)) iyi ki geldin o gün var ya canlı görmek çok iyiydi:))Aslaaa:)Çimen'in önünden her geçişte seni anıyorum:)
Ev bulamadığımız için şimdilik aynı yerdeyim.Yeni sezona beklerim:)
Canım park da güzel oluyor. Ben arada youtubedan dalga sesi açıyorum.Kulaklığı takıyorum harika oluyor öyle bile
Senin yorumlarına hasta olma yolunda hızla ilerliyorum doktorrr:)Gunaydin arkadaslar,
Jesse ANDREWS - GICIKLAR bitti. Eglenceli geyik bir kitap. Herseye gicik olan genc ergenlerin seruvenini konu aliyor iceriginde argo-geyik muhabbetler bol. Ben rahatsiz olmadim hatta cok guldum. Yanliz fazla derecede muzik grubu adi geciyor asiri bilgili bir muzik kompedani dehilseniz cogunu duymamissinizdir ben o isimlere takilmadan muhabbetlerine yorumlarina dikkat ederek okudum. Daha onceki kitabi Ben, Earl ve Olen Kiz' mis ve bu kitapla odul almis. Bir pulitzer degil elbette. Cok satanlara girmis ama bir kitabin cok satan olmasinin benim gozumde herhangi bir degeri olmadigini da belirteyim. O kitabini da gene cerez olarak okumayi dusunuyorum.
Yeni kitabim ERASMUS - Delilige Ovgu.
Kuzu alabalık tesislerine gidebilirsin :)) orda bol bol sular var :) ay ozledim var yaDalga sesleri iyi fikirmiş, senelik iznimde yapacağım bunu
Kuzu alabalık tesislerine gidebilirsin :)) orda bol bol sular var :) ay ozledim var ya
Günaydın karadenizi çok sevdim ben böylemizin uzun
Canimsin:)) iyi ki geldin o gün var ya canlı görmek çok iyiydi:))
Yirim seni. Drlugu hatirlatma bilek egzersizleri odevlerini yaptin mi diye sorarim bak :)))Senin yorumlarına hasta olma yolunda hızla ilerliyorum doktorrr:)
Günaydın karadenizi çok sevdim ben böylemizin uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?