Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Evet,eski kelimeler çok fazla.Ama beni o kadar sıkmıyor bu kelimeler.

Nasıl ufkunuzu açtın? Mesela ne öğrendiniz? :)
Valla etrafımda o kadar doğum yapan varken çok bilgiliyim sanıyordum ama değilmişim, içten içe korkularım varmış ve doktora ve hastaneye dair bilmem gereken sorman gereken sorular varmış onların olduğunu farkettim

Günaydın herkese
İzinetim ama bir keyfini çıkaramadım
Bugün gidip sahilde kahvaltı yapıp kitap okuyacağım.Beklesin ev işleri.Oh canıma değsin
Ohh süper ben de gelim dersem taşınır misin ordan :))) naptınız canım ev işini yerinde misin hala

Günaydınlar..
Dün hiç kitap okuyamadım, işyerinde yoğun bir gün geçirdim, akşam da dışarıdaydık eve geçince de dizi izleyip uyuduk. Bugün sakin bir gün geçirmek ve kitabımı bitirmek istiyorum
Aslında Skosnob un planladığını yapmak istiyorum ama nerdeee
Ağustos'taki yıllık iznim için not ettim ama. Sahil kenarı yok bizim buralarda ama kahvemi alıp, bir parka geçip kitap okuyarak hayalin bir kısmını gerçekleştireceğim

Ohh süper ben de gelim dersem taşınır misin ordan :))) naptınız canım ev işini yerinde misin hala

Aslaaa:)Çimen'in önünden her geçişte seni anıyorum:)
Ev bulamadığımız için şimdilik aynı yerdeyim.Yeni sezona beklerim:)

Canım park da güzel oluyor. Ben arada youtubedan dalga sesi açıyorum.Kulaklığı takıyorum harika oluyor öyle bile

Gunaydin arkadaslar,
Jesse ANDREWS - GICIKLAR bitti. Eglenceli geyik bir kitap. Herseye gicik olan genc ergenlerin seruvenini konu aliyor iceriginde argo-geyik muhabbetler bol. Ben rahatsiz olmadim hatta cok guldum. Yanliz fazla derecede muzik grubu adi geciyor asiri bilgili bir muzik kompedani dehilseniz cogunu duymamissinizdir ben o isimlere takilmadan muhabbetlerine yorumlarina dikkat ederek okudum. Daha onceki kitabi Ben, Earl ve Olen Kiz' mis ve bu kitapla odul almis. Bir pulitzer degil elbette. Cok satanlara girmis ama bir kitabin cok satan olmasinin benim gozumde herhangi bir degeri olmadigini da belirteyim. O kitabini da gene cerez olarak okumayi dusunuyorum.
Yeni kitabim ERASMUS - Delilige Ovgu.

Günaydın karadenizi çok sevdim ben böylemizin uzun
Canimsin:)) iyi ki geldin o gün var ya canlı görmek çok iyiydi:))

Senin yorumlarına hasta olma yolunda hızla ilerliyorum doktorrr:)

Senin yorumlarına hasta olma yolunda hızla ilerliyorum doktorrr:)
Yirim seni. Drlugu hatirlatma bilek egzersizleri odevlerini yaptin mi diye sorarim bak :)))
Ben ofrencitken ufak bir karadeniz turu yapmistik o zamanlar basbakanligin genclik turlari vardi ogrenci yurtlarinda konaklamali. Ne guzeldi. Uzun gol, Sumela, karadeniz yaylalari aah ahh. Bir de Adiyaman turuna gitmistim Harran, Nemrut ne varsa gezdirmislerdi. Simdi gene genclere bu imkanlari sunuyorlardir umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…