- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.421
ben dogal dogumla oldukca ilgileniyor ve herkese de tavsiye ediyorum. Kendiminkini de oyle istedim. Eger kafana takilan herhangi bir konu olursa yada destek beklersen buradayim :)bir kaç günlüğüne anneme geldim. burada ne kadar okurum bilmiyorum. bildirim yapayım
Doğal Doğum Syf. 154
bu kitabı hamile arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. bir arkadaşımın tavsiyesiyle okuyorum kitabı yarıladım ve gerçekten ufkumu açtı
Evet ne güzel olur. Benim Hakkarim de olcak dimiharika bir hediye. bunuda mı toplu okuma yapsak. hakkari'de bir mevsim gibiDonukPudra cığım kesene bereket.
yazarı kim canım?bir kaç günlüğüne anneme geldim. burada ne kadar okurum bilmiyorum. bildirim yapayım
Doğal Doğum Syf. 154
bu kitabı hamile arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. bir arkadaşımın tavsiyesiyle okuyorum kitabı yarıladım ve gerçekten ufkumu açtı
Inşallah bebem ben yaptim ama senle de yaparımBeraber katılırsak ikna ederim evdekini sıkıntı yokAma sensiz gitmem
seninkini çoooktan aldım kiEvet ne güzel olur. Benim Hakkarim de olcak dimi
Him teşekkürlerYanlış hatırlamıyorsam Bir Türk Masalı Serisi ismi, tam emin değilim. 3 erkek 1 kızdan oluşan bi grubun nasıl bir araya geldiğini, neler yaşadığını anlatan bir kitap serisi.
Pek senin tarzın değil sanki
BanaDonukPudra dan tüm sevdiklerine Körlük kitabı. Ne güzel
Tekrar duymak istedimseninkini çoooktan aldım ki
Inşallah bebem ben yaptim ama senle de yaparım
Keyifle oku canım hatta hep beraber okuyalım,Beni de kıskanın
DonukPudra m beni çok seviyormuş. Kesene bin bereket Kuzum. Tam da kitap yurdunda kitabı inceliyordum alsam mı yoksa günüme kadar sabretsem mi diye.. Kargo geldi. Çok şaşırdım. Tarifsiz mutluyum şu an.
Eki Görüntüle 2016874
Eki Görüntüle 2016875
İyi ki hayatıma girdiniz. Ailem oldunuz. Seviyorum sizi.
yazarı kim canım?
kardeşimin eşine alayım ben de
İstersen bir süre izinli yazalı1m tamamen gitme olmaz mı?Kızlar merhaba,
Kitaplarla olan ilişkinizi büyük bir hayranlıkla takip ediyorum. Lakin ben kitap okuyamıyorum. Çalışırken okumak daha kolaydı işten ayrıldıktan sonra okuyamaz oldum. Canım arkadaşım_meLinDa_ mın aracılığı ile geldim aranıza ve onu mahcup etmek istemiyorum. Üzülerek ayrılıyorum. Tekrar işe başladığımda kabul ederseniz gelmek isterim. Sevgiyle kalın
Gerçekten çok güzel bir kitap bayilmiştim benSıradaki kitabım
Kemal Varol
Haw
Okumuş muydun senGerçekten çok güzel bir kitap bayilmiştim ben
İyi gidiyo çok şükürNasıl gidiyor canım hamileliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?