Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar.

Dün, Bir Yaz Gecesi Rüyası'na başladım ama ilk sayfayı okuduktan sonra gözüme perde indi, ne okuduğumu hatırlamıyorum bile

Bir de o uyku sersemliğiyle kitabı kendimden uzaklaştırmışım ki ezmeyeyim

Kolumun üstüne yatmışım, Ali Rıza Bey gibi uyandım sabah sabah

Karadeniz bugün fırtınalı, gezen arkadaşlar beğendi mi merak ettim

Himm şey kem küm biraz yaptim ama şu sıralar saldım tatil dönüşü devam edicem:)
Çok güzelmiş ya bizde yoktu sanirsam o.sekildr imkanlar. Güzel ülkemin icine etmisiz hep beraber ona uzuluyorum . Uzungolun uzun gollük hali kalmamış her yer beton. Saçma sapan şekilde bozmuşlar çok üzüldüm dogu çok istiyorum ama tırsıyorum şu sıralar. Belki enistemizle yaparsınız bisiler :)

karagöle gittiniz mi? uzungöle göre hiç el değmemiş olması çok güzel.. bayılmıştım..

Gezen arkadaş çok sevdi karadenizi:) sen hangi sehirdesin

Turla gitmediysen daha el değmemiş yayları var.Hıdır nebi gibi.Oraları da gör imkanın varsa

Karadeniz'e gelmeyenler, gelip de tekrar görmek isteyenler. Mevkim Trabzon. Hem Trabzon'da hem Akçaabat'ta hem Of'ta ( Uzungöl) hepinize kalacak yer temin edilir. Toplu gelirseniz üst üste uyuruz ama olsun. :) Laf olsun diye söylemiyorum. Gelecek olan arkadaşların "Geliyorum." demesi yeterli.

Trabzonda nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…