- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.461
Kocis kalp senSen gel de beraber gideriz oraya. Ne yapayım ben tek başıma alabalık tesislerinde
Samsun bandırma vapurundan çıktık kuzum şimdi . Evet ya sevdim yeşil doğa ohh mis :)
Benim için de çok güzeldi
Nerdesin sen şimdi? Bir tarafım oralı diye demiyorum ama karadeniz cennet gibi
Himm şey kem küm biraz yaptim ama şu sıralar saldım tatil dönüşü devam edicem:)Yirim seni. Drlugu hatirlatma bilek egzersizleri odevlerini yaptin mi diye sorarim bak :)))
Ben ofrencitken ufak bir karadeniz turu yapmistik o zamanlar basbakanligin genclik turlari vardi ogrenci yurtlarinda konaklamali. Ne guzeldi. Uzun gol, Sumela, karadeniz yaylalari aah ahh. Bir de Adiyaman turuna gitmistim Harran, Nemrut ne varsa gezdirmislerdi. Simdi gene genclere bu imkanlari sunuyorlardir umarim.
Himm şey kem küm biraz yaptim ama şu sıralar saldım tatil dönüşü devam edicem:)
Çok güzelmiş ya bizde yoktu sanirsam o.sekildr imkanlar. Güzel ülkemin icine etmisiz hep beraber ona uzuluyorum . Uzungolun uzun gollük hali kalmamış her yer beton. Saçma sapan şekilde bozmuşlar çok üzüldümdogu çok istiyorum ama tırsıyorum şu sıralar. Belki enistemizle yaparsınız bisiler :)
Gezen arkadaş çok sevdi karadenizi:) sen hangi sehirdesinGünaydın kızlar.
Dün, Bir Yaz Gecesi Rüyası'na başladım ama ilk sayfayı okuduktan sonra gözüme perde indi, ne okuduğumu hatırlamıyorum bile
Bir de o uyku sersemliğiyle kitabı kendimden uzaklaştırmışım ki ezmeyeyim
Kolumun üstüne yatmışım, Ali Rıza Bey gibi uyandım sabah sabah
Karadeniz bugün fırtınalı, gezen arkadaşlar beğendi mi merak ettim
Evet gittik bebem aynen çok sevdim . :)karagöle gittiniz mi? uzungöle göre hiç el değmemiş olması çok güzel.. bayılmıştım..
Turla gitmediysen daha el değmemiş yayları var.Hıdır nebi gibi.Oraları da gör imkanın varsaHimm şey kem küm biraz yaptim ama şu sıralar saldım tatil dönüşü devam edicem:)
Çok güzelmiş ya bizde yoktu sanirsam o.sekildr imkanlar. Güzel ülkemin icine etmisiz hep beraber ona uzuluyorum . Uzungolun uzun gollük hali kalmamış her yer beton. Saçma sapan şekilde bozmuşlar çok üzüldümdogu çok istiyorum ama tırsıyorum şu sıralar. Belki enistemizle yaparsınız bisiler :)
Turla kuzum ya şu anda bole hızlı hızlı oluyor . Ilerde kendim gelmeyi şehir şehir keşfetmeyi çok isterimTurla gitmediysen daha el değmemiş yayları var.Hıdır nebi gibi.Oraları da gör imkanın varsa
Giresundayım ama aslen TrabzonluyumGezen arkadaş çok sevdi karadenizi:) sen hangi sehirdesin
Yoksa karadenizli misinTurla gitmediysen daha el değmemiş yayları var.Hıdır nebi gibi.Oraları da gör imkanın varsa
Kocis kalp sen
Yoksa karadenizli misin
Kociş artık iş güç sahibi
Hem ben seninle gitmek istiyorum
teltabimmKociş artık iş güç sahibi
Hem ben seninle gitmek istiyorum
Yaaa gömü bulmuş kadar sevindim şuan. Trabzonun neresindenAnne tarafım trabzonlu.Eşim rizeli:)
Trabzonda nerdesinKaradeniz'e gelmeyenler, gelip de tekrar görmek isteyenler. Mevkim Trabzon. Hem Trabzon'da hem Akçaabat'ta hem Of'ta ( Uzungöl) hepinize kalacak yer temin edilir. Toplu gelirseniz üst üste uyuruz ama olsun. :) Laf olsun diye söylemiyorum. Gelecek olan arkadaşların "Geliyorum." demesi yeterli.
bende trabzonluyum ama hiç gidemedim şimdiye kadarAnne tarafım trabzonlu.Eşim rizeli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?