- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.501
Skosnob Annem de Maçkalı. Kapıköyden :)
bir mesaj olabilir belkiAyyapacaktım yapmışım
ben 6 yıl önceden başladım ilgilenmeye ancak o zamanlar bu kadar yaygın değildi. Şimdi bile hastaneler ve doktorlar korkuyorlar. Gebe doktora doktor gebeye güvenm,iyor. Umarım en güzel şekilde sağlık ve sıhhatle doğurursun canım.Valla etrafımda o kadar doğum yapan varken çok bilgiliyim sanıyordum ama değilmişim, içten içe korkularım varmış ve doktora ve hastaneye dair bilmem gereken sorman gereken sorular varmış onların olduğunu farkettim
Listede değilsiniz. İlk sayfada isimler mevcutHala listede miyim değil miyim bilemiyorum cevap bekliyorum hala
Gene de bildirimimi yapayım. Aeden 275 sf
Ben de Karadenizlileri çok severim. Çok sıcak insanlar ancak daha gidip gezme fırsatım olmadı. Özellikle doğu karadenize gitmeyi çok istiyorum. Oralarda horon çevirmeyi.. Ah ne muhteşem.. Sizlerde bayağı hemşehri çıktınız ne kadar güzel.
bir mesaj olabilir belki
ben 6 yıl önceden başladım ilgilenmeye ancak o zamanlar bu kadar yaygın değildi. Şimdi bile hastaneler ve doktorlar korkuyorlar. Gebe doktora doktor gebeye güvenm,iyor. Umarım en güzel şekilde sağlık ve sıhhatle doğurursun canım.
@N-A-R güle güle oku canımBeni de kıskanın
DonukPudra m beni çok seviyormuş. Kesene bin bereket Kuzum. Tam da kitap yurdunda kitabı inceliyordum alsam mı yoksa günüme kadar sabretsem mi diye.. Kargo geldi. Çok şaşırdım. Tarifsiz mutluyum şu an.
Eki Görüntüle 2016874
Eki Görüntüle 2016875
İyi ki hayatıma girdiniz. Ailem oldunuz. Seviyorum sizi.
@cesmi_naz ne kadar sevindim bilemezsin.Kociş artık iş güç sahibi
Hem ben seninle gitmek istiyorum
@cesmi_naz ne kadar sevindim bilemezsin.İnşallah içine sinen bir yerdir, huzur içinde çalışır enişte bey.
Kızlar kanamam oldu. Hastanedeyim şimdi, nolur dua edin
Canım çok geçmiş olsun dualarım seninleKızlar kanamam oldu. Hastanedeyim şimdi, nolur dua edin
sakın korkma hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. müsait vaktinde bizi de haberdar et lütfen. çok çok dua ediyoruzKızlar kanamam oldu. Hastanedeyim şimdi, nolur dua edin
Kızlar kanamam oldu. Hastanedeyim şimdi, nolur dua edin
Merhaba güzel baykuşlarım
Nasılsınız? Ne güzel kitaplar okumuşunuz maşallah.Ben hiç okuyamıyorum. Spor yapıyorum fit olcam (duyda inanma)
Dereceye giren birinci arkadaş naptın kuzum sen yaabir civciv annesi 19 kitap ne demek ayakta alkışlıyorum seni
Baykuşlarımız çoğalmış bissüyü olmuş
Aralık gelsede Yılbaşı çekilişi yapsak
cok gecmis olsun canimKızlar kanamam oldu. Hastanedeyim şimdi, nolur dua edin
cok tatlisinKaradeniz'e gelmeyenler, gelip de tekrar görmek isteyenler. Mevkim Trabzon. Hem Trabzon'da hem Akçaabat'ta hem Of'ta ( Uzungöl) hepinize kalacak yer temin edilir. Toplu gelirseniz üst üste uyuruz ama olsun. :) Laf olsun diye söylemiyorum. Gelecek olan arkadaşların "Geliyorum." demesi yeterli.
tebrik ederim canimay utandım
hızlı okuyorum ben, o yüzden o kadar oldu ama mesela bazen de hiç okuma isteğim olmuyor. mayısı 5 kitapla kapatmıştım örneğin
Insallah bi sorun cikmaz canim. Saglikla cikarsiniz hastaneden. Kendini cok mu yordun naptinKızlar kanamam oldu. Hastanedeyim şimdi, nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?