Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hala listede miyim değil miyim bilemiyorum cevap bekliyorum hala
Gene de bildirimimi yapayım. Aeden 275 sf

Ben de Karadenizlileri çok severim. Çok sıcak insanlar ancak daha gidip gezme fırsatım olmadı. Özellikle doğu karadenize gitmeyi çok istiyorum. Oralarda horon çevirmeyi.. Ah ne muhteşem.. Sizlerde bayağı hemşehri çıktınız ne kadar güzel.

Ay yapacaktım yapmışım
bir mesaj olabilir belki

ben 6 yıl önceden başladım ilgilenmeye ancak o zamanlar bu kadar yaygın değildi. Şimdi bile hastaneler ve doktorlar korkuyorlar. Gebe doktora doktor gebeye güvenm,iyor. Umarım en güzel şekilde sağlık ve sıhhatle doğurursun canım.

Erasmus Delilige Ovgu beni bayiyor. Nukteli ve hicivle dolu olmasina ragmen sevemedim. Cokca mitolojik karakter geciyor. Mitolojide iyi degilimdir , pek alakadar oldugum da soylenemez. Hal boyle olunca incecik kitap elimde surunecek galiba. Belki baska bir zaman okumaliyim, kararsiz kaldim.

Ne çok Trabzonlu varmış konuda
Ben de Trabzonda okudum çok severim çok güzel günlerim geçti oralarda Artvine kadar gittim Ayder yaylası, Uzungöl Sümela harika yerlerdir.
Çok sevmişim herhalde daha toparlanamıyorum Karadenizden şimdide batısındayım

Merhaba güzel baykuşlarım

Nasılsınız? Ne güzel kitaplar okumuşunuz maşallah. Ben hiç okuyamıyorum. Spor yapıyorum fit olcam (duyda inanma)

Dereceye giren birinci arkadaş naptın kuzum sen yaa bir civciv annesi 19 kitap ne demek ayakta alkışlıyorum seni

Baykuşlarımız çoğalmış bissüyü olmuş

Aralık gelsede Yılbaşı çekilişi yapsak

Listede değilsiniz. İlk sayfada isimler mevcut

Merhaba Baykuşlar...
Kurtlarla Koşan Kadınlar'a başlamadım.

Şu anda Cengiz ERŞAHİN - Gerçek Sır isimli kitabı okuyorum.
Sayfa; 153

@N-A-R güle güle oku canım @DonukPudra yüreğine sağlık kesene bereket...
Kociş artık iş güç sahibi
Hem ben seninle gitmek istiyorum
@cesmi_naz ne kadar sevindim bilemezsin. İnşallah içine sinen bir yerdir, huzur içinde çalışır enişte bey.

ay utandım

hızlı okuyorum ben, o yüzden o kadar oldu ama mesela bazen de hiç okuma isteğim olmuyor. mayısı 5 kitapla kapatmıştım örneğin

cok tatlisin
davetin icin cok tesekkür ederim
gelmis kadar oldum inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…