Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok geçmiş olsun umarım bir daha aynı kaygıyı stresi yasamazsin.

Sonunda Notre Dame'ın Kamburu bitti. Güzel miydi evet, ama tasvir kısımları yorucuydu. Bu ay ki klasik okumamız Kamelyalı Kadın'da umarım uzun tasvirler yoktur, yoksa aynı ayda 2 tane çok yorucu olacak

Yeni kitabım sevgili kalinkaselin ciğimle ortak okuyacağımız İhsan Oktay Anar - Puslu Kıtalar Atlası kitabı. Sabah serviste ufak bi giriş yaptım, 23. sayfaya kadar geldim. Bugün Cuma, işler sakin olur biraz daha okurum sanırım. Kitap ilgimi çekecek gibi duruyor şimdilik

Göçebe kitabında aynı şeyleri ben de yaşamıştım, ilkten anlamadım, biraz sıkıldım, sonra konu oturunca aktı gitti sayfalar.

Yeni kitabımız da çok keyifli olsun inşallah, bal hatun, severim seni.

Merhaba kitapsever Baykuşlar... Hayırlı cumalar...

Cengiz ERŞAHİN - Gerçek Sır bitti. Beğendim. Ayakları yere basmayan boş bir kişisel gelişim kitabı değildi. Bu tarzı sevenlere tavsiye ederim. (sanırım burada ilk kez bir kitap tavsiye ediyorum.)
Başlamayı düşündüğüm kitap (umarım artık başlarım ) Kurtlarla Koşan Kadınlar

@algernonacicekler geçmiş olsun. Bebeğine sağlıkla kavuşmanı dilerim.

Günaydın..
@algernonacicekler geçmiş olsun. Umarım bebeğin de sende iyi olursunuz. Sağlıkla kucağına alırsın.
Mesajını okuyunca hem şaşırdım hem rahatsız oldum.. Elbette hayatımıza dair ayrıntıları paylaşıyoruz birbirimizin hayatında iz bırakan insanlar olduğumuz için.. Paylaşmak mutlu ettiği için.. Ya da paylaşmak acımızı hafiflettiği için..
Fakat bu kadar detaylı münasebetinizi dillendirecek yorum bence bu sayfaya yakışmadı. Rahatsızlığının detayını bilmemiz çokta şart değildi bence.

Sözde Grinin Elli Tonuna başlayacaktım ama elime almadım. Dün gece Yolun Başı / Ali Lidar ' a başladım, bugün biter. Haftasonundan umudum olmasa da akabinde Gri serisine başlayacağım.

merhaba kızlar
bu hafta hiç gelemedim buralara rahatsızdım biraz.
geçmişi okuyunca gördüm, geç oldu ama _asmunikal_ başın sağolsun dedenin mekanı cennet olsun inşallah.
@algernonacicekler çok geçmiş olsun
_Cassandra_ ben de Ağrıdağı Efsanesi'ni dün bitirdim bilmeden birlikte okumuşuz
sonu böyle bitmeseydi dedim bende.
yeni kitabım Dostoyevski Kumarbaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…