- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.521
Ben bu konuyu da kacirmisim ya. Gozunuz aydin canim.Çok teşekkür ederim tatlım. Yeni başladı daha, Allah hayırlısını vermiştir inşallah
Allah şifa versin canım, iyi haberler verirsin inşallah bize
Ay hadi gecmis olsun. Cok sevindim. Allah saglik sihhayle kucağına almani nasip etsin..Teşekkür ediyorum kızlar
Söylemesi ayıp sabah eniştenizle ufak bir cinsel münasebetimiz olmuştu. Epeydir de doktora gitmiyordum. Plasenta aşağı yerleşimliymiş. Riskli bir durummuş
Listede değilsiniz. İlk sayfada isimler mevcut
Geçmiş olsunKızlar kanamam oldu. Hastanedeyim şimdi, nolur dua edin
Okudum ama tree üni zamanı çok sevmiştim içime beyrut aşkı serpistielenaferrante geçmiş olsun.
İçimdeki Müzik sonunda bitti harika bir kitap ama ben yoğunluğumdan dolayı okuyamadım düzenli bir de iki haftadır süregelen bir göz rahatsızlığım vardı. Henüz okumamış olan varsa tavsiye ederimm. Beyin felci tanısı konmuş fotografik bir hafızaya sahip olan çok zeki ama kendisini ifade edemeyen 11 yaşındaki bir çocuğun gözünden insanlara ve hayata bakıyorsunuz. Etkileyici.
Elimde Muz Sesleri var yıllar yıllar önce almıştım okumamışım. Okuyan eden var mıdır acaba?
Düğümlere Üfleyen Kadınları çok beğenmiştim bu nasıldır acaba diyorum. Zamanında okuyamamıştım.
Teşekkür ederimm yorumunu paylaştığın için :)Okudum ama tree üni zamanı çok sevmiştim içime beyrut aşkı serpisti
elenaferrante inşallah bir şey olmayacak Allah'ın izniyle. hamilelik boyunca mı devam edecekmiş ki risk
Geçmiş olsunhaberdar et
elenaferrante çok geçmiş olsun canım tekrardan
Gecmis olsun tekrar canim. Gonlune gore olsun hayirlisiyla her seyTeşekkür ediyorum kızlar
Söylemesi ayıp sabah eniştenizle ufak bir cinsel münasebetimiz olmuştu. Epeydir de doktora gitmiyordum. Plasenta aşağı yerleşimliymiş. Riskli bir durummuş
Plasentanın aşağıda olması riskli bir durummuş. Cinsel birleşme sırasında kanamaya yol açabilirmiş. Ayrıca normal doğumu da engellermiş. Bu şartlar altında normal doğumda çok kanamam olabilirmiş. Ama daha doğuma çok var belki tekrar plasenta yukarı çıkabilirmiş.
Teşekkür ediyorum
Kısa süreli panik yaşadım
Çok çok çok geçmiş olsun yeniden. Yapabileceğimiz bir şey varsa çekinmeden söyle olur mu? Vallahi çok korktum sen öyle yazınca. Ben çok panik yapan evhamlı biriyim biraz.
Plasentanın aşağıda olması riskli bir durummuş. Cinsel birleşme sırasında kanamaya yol açabilirmiş. Ayrıca normal doğumu da engellermiş. Bu şartlar altında normal doğumda çok kanamam olabilirmiş. Ama daha doğuma çok var belki tekrar plasenta yukarı çıkabilirmiş.
Teşekkür ediyorum
Kısa süreli panik yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?