Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Un lun dun itiraf ediyim ilk başlarda çok anlamsız geldi ilk 100 sayfası hiç okumadığım bir tarzdı sayfalar ilerledikçe konu içine aldı ve çok akiciydi biraz gençlik romanı gibiydi ama içinde bence çok derin anlamlar vardı özellikle çöpler le ilgili olan kısım çevre kirliliği gibi konular üzerine yazılmış sıradışı bir romandı yazarın anlatımı çok saçma şeyleri bile gayet mantikliis gibi anlatmasını sevdim:) ve yazar kadar çevirmeni gerçekten çok başarılıydı o nasıl bir çeviriydi hayran kaldım resmen ve kitabın içinde bir Trakya şivesiyle konuşan çocuk vardı beni benden aldı:) abe falan diyor arada h harfini kullanmadan konuşuyo falan baya esprili bir çeviriydi :)
Yazarın ve bu çevirmenin başka kitaplarını da olmak isterim

Şeytan Tüyü bitti. Macera-romantik-komedi tarzı bir kitaptı. Dün uykum olmasaydı biterdi mutlaka çok sürükleyici. Yazarın betimlemelerine bayıldım. Karakterlerin kişilik özelliklerini cümle içinde ve onların kurduğu cümlelerle çok kolay kavrayabiliyorsunuz. 3. kitap henüz basılmamış o yüzden 2. ye başlamayacağım.

Tıpkı film izler gibi okudum kitabı. Eğlenceliydi, çok keyif aldım

İyi akşamlar kızlar,
Kuzenlerle güzel bir gün geçirdik bugün. İstanbul'un en güzel yerlerinden biri olan ( benim gözümde) çamlıca da piknik yaptık. Annemlerde son gecem. Burada kalmak bana tatil gibi geldi. Bildirim yapayım.
Ve Dağlar Yankılandı syf. 134

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…