- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.801
ilk göz ağrın sayılırım.iyi yolculuklar kuzum.
gözlerim çok ağrıyor
şaşı beş gibi oluyorum.
gamzeli sevdicek vercek bana
yapmayın bunu banaİzin gününde bile temizlik yapanlar el kaldırsın
İşlerim biter de şöyle bi arkama yaslanabilirsem yeni kitabıma başlayacağım. @DonukPudra ile ortak okuyacağım kitabım Yaşar Kemal - Binboğalar Efsanesi
bende de var ama yeni okudum Yaşar Kemal anca ağustos dayapmayın bunu banabende var. ama hiç okuyamıyorum bu aralar kitap
söyleyeyim miselamlar sahilde kafka son 20 sayfa ney nereye bağlanacak yada hiç bir şey hiç bir şeye bağlanmayacak mı ne olacak merak içindeyim
şimdi söyleme de zaten bir yere bağlanmayınca ben sana sorarım orası ne oldu bu arası en oldu deyesöyleyeyim mi
yapmayın bunu banabende var. ama hiç okuyamıyorum bu aralar kitap
bende de var ama yeni okudum Yaşar Kemal anca ağustos da
Günümde alın bana kankaaaaHeyoo tüm topik Yaşar Kemal okusun, herkes Binboğalar'ı bilsin oy cerene cerene diye dolansın ortalıkta
konu ilgimi çekti, gün kitaplarım bir gün biterse alıp okurum inşallah :)Kör Adamin Bahcesi bitti. Ilk baslarda cumleler devrik ve anlam dusuklugu oldugundan rahatsiz olmustum ama konunun icine girince hevesle okudum. Okuma esnasinda da cevirideki abdestin aptes olarak defalarca yanlis yazimina sinir oldum. Ayrica yazarin anlatim esnasinda pat diye bir cumle sonra bambaska bir yerden devam etmesi bazen konsantrasyonu zorlayabilir.
Nadeem ASLAM Pakistanli bir yazar, 14 yasinda Ingiltere' ye goc etmis ailesiyle ve universite egitimini birakarak yazarliga adim atmis daha evvel yazdigi kitaplar da hep oduller almis.
Kitaptan bahsetmek gerekirse konusu Pakistan ve Afganistan da geciyor. Talibani, bolge insaninin sindirilisini, muslumanin muslumana yaptigi eziyeti, ve ABD'nin nasil da o koca gucune dayanarak uydurma bahanelerle caninin istedigi ulkeyi isgal ederek orada yasayan halki perisan ettigini bir seruven esliginde anlatirken seruvene aşki da katmis. Ben kitabi cok begendim.
Yazilanlarin birebir olmasa da cogu seyin gercek oldugunu bilmek isyan duygularimi kamciladi. Kadinlarin ne hale dusuruldugu ve dinin insanlarin egolari elinde nasilda yozlastirilabilecegini anlatan iki anekdottan bahsedecegim. 1.si kadinlarin mezarliga alinmamasi, gece gizlice girmeye calisanlarin dovulmesi
2.si karakterlerden biri erkeklerin yaninda bayildigi icin edepsiz olarak gorulmesi. Bu iki bolumde ( hayal urunu olsalar dahi) talibanin tiksinc yuzunu net olarak hissettim.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Yanima Thomas BERNHARD Kirec Ocagi' ni almistim belki baslarim.
zevkle başganımGünümde alın bana kankaaaa
Ben de bileyim
Başgan yüzsüzlüğe doymuyordu
ben kitabı epub olarak telefonuma indirmiştim evde kitaptan yollarda telefondan baya hızlı okudum, keşke 1q84 ten önce sahilde kafkayı okusaymışız o zaman daha çok severmişiz diye düşünüyorum ama yine de sevdim ben kitabı dili çok güzel murakamininSözde evdeyim ama hiç verimli okuyamıyorum ya, nazar değdi
Aslında sıkıcı falan da değil kitap ama
Sahilde Kafka sayfa 200
_Cassandra_ nasıl gidiyo senin?
Ay bitirmişsin şimdi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?