Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın baykuşlar

rize'dekini unutuyorsun bebek bütün yatırımım onun üstüne

iyilerde bir gün kazanır yeğeeennnnnn
Ya rizedeki o kadar beyfendi uslu ki bayildim :) ben onun elinden tuttum :) birlikte pasta seçtik:)) bence geç kaldın

Sevmene çok sevindim ki kargo beni delirtse de :)

Sevmene çok sevindim ki kargo beni delirtse de :)
Sevmek ne kelime bayıldım bayıldım. İyi ki gönlün güzelmiş de bana hediye etmişsin bu kitabı. Yoksa çok şey kaçırmış olacaktım
Şanzelize Düğün Salonu şimdi bitti. Çok sevdim ve bir o kadar da etkilendim. Sonuna da çok şaşırdım zaten.
Bugün yeni kitaba başlamam artık, bu güzel kitabın etkisini devam ettirmesini istiyorum. Yarın temmuz listemden güzel bir kitap seçerim yine

Son Ada- Zülfü Livaneli
Bitti diğer kitaplarını almak için sabırsızlanıyorum sade bir anlatımı var hiç sıkmıyor.
öbür kitabım elimde savaşıyoruz aslında o da güzel ama bitmiyor
Sırada Böğürtlen Kışı var Stefen zweig iki kitabı bunlardan birine başlayacağım yarın :) iyi geceler herkese :)

Hâlâ Demirciler Çarşısı Cinayeti
Ya rizedeki o kadar beyfendi uslu ki bayildim :) ben onun elinden tuttum :) birlikte pasta seçtik:)) bence geç kaldın
ya hu memlekette erkek kalmadı senin yüzünden, ben kızları kime vercem, gençlerin önünden çekil
Kizlar son 200 sayfam cinnet gecirmek uzereyim ne olur beni itekleyon de bitsin n
ayy bitmeyen kitap yapmışlar
O kadına karşı önyargım var zaten bırak dememek için zor tutuyorum kendimi

Ay desen de can cikar huy çıkmaz. Bitmeden birakamam. Ama afakanlar basti hani. Ideoloji de ideoloji nereye kadar. Icimi sisirdi. Her gun ağlıyorum bu ne dunya kardesim boooyylleee diye.. tamam duyarlilil iyi ama 3. Sayfa haberlerini okuyorum sayfalar dolusu pespese

günaydın baykuşlar.
yine mi geç kaldım kaderimde buda mı varmış. sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler, görmeyeyim bir daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…