- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.841
Haruki abimiz hep havada bırakıyo:)selamlar sahilde kafka son 20 sayfa ney nereye bağlanacak yada hiç bir şey hiç bir şeye bağlanmayacak mı ne olacak merak içindeyim
Bitirince yorumunu öğrenebilir miyimMerhaba kizlar.
Aeden 550. Bugün birirecegim ve yeni kitabima gececegim insallah..
kutuphaneden turkce kitap bulabilmen cidden cok guzel olmus. Burada bir sekilde farkli yerlerden farkli kitapseverler bulusup kah fikir alisverisi yapiyoruz kah gunluk hayatlarimizdan konusuyoruz. Cok hosuma gidiyor benimde.önceki senelerde valizle cok kitap getirdigim oldu
son bir yildir kütüphaneden ödünc aliyorum
burada paylastigim kitaplarin hepsini kütüphaneden temin ettim
yabanci bir ülkede kendi dilimde kitaplar görmek gercekten cok güzel bir duygu
genelde Türkce kitap okuyorum
ilk geldigim seneler cok bunaldigim zamanlar oldu
saatlerce ailemle telefonda konusurdum
artik cocuklarim büyüdü
ikizlerim12 yasinda
artik onlarla dertlesebiliyorum ve bazen benden daha olgun düsündüklerini görüyorum
cok sükür bulundugum sehir ve semtte epey türk aile oturuyor
iyi komsularimiz var
ve simdi bir de sizler varsiniz
Hayırdır canım neden gitmiyorsun?Ah 5 gündür işe gitmiyorum çok zor geliyor, tam bir pazartesi sendromu yaşıyorum
Ben de sadece giriş yaptım öyle de kaldıIyi aksamlar..
Geyikli Park bitti.
Binbogalara giris yaptim.
buradan sonrası SPOİLER içerir
DonukPudra ve şimdi hatırlayamadığım diğer okumuş olan arkadaşlar ben bu jonny walker olayını hiç anlayamadım. şimdi gerçekten kafkanın babası kedileri kesiyor muydu yoksa hepsi bendeniz nakatanın hayali miydi, yoksa adamın içine jonny walker mı girmişti kafamda deli düşünceler
tabi başka anlamadığım yerler de var ama ilk bu geliyo aklıma
Pek mumkun olcagini sanmiyorum . biz ikimiz kagni modunda takilirizBen de sadece giriş yaptım öyle de kaldı
Çok ilerleyip beni geride bırakma tamam mı
1 haftada bitiririz işte. Bence gayet makul bi sürePek mumkun olcagini sanmiyorum . biz ikimiz kagni modunda takiliriz
Evet bebek olayları, çarşamba önemli bi işlemim vardı birazcık zor geçti 3 gün rapor almıştım canım, haftasonu da girince 5 gün dinlenmiş oldum çok şükürHayırdır canım neden gitmiyorsun?
Hani doktor işlerin vardı o yüzden mi.
İyisin inşaallah?
az zilli değildir heeeHelikopter yayınlarından hiç kitap aldınız mı??
Sadece klasik başlıyormuş denk geldi turgenyev den hiç duymadığım bir kitap aldim başım kalitesi falan çok iyi görürseniz bir yerlerde tereddüt etmeden alın kağıt kalitesi çeviri akıcılık çok iyi:)
Yeni kitabım ANNA KARENİNA ne zamandır okuycam diyordum bir tuglayla başlıyorum bakalım ne zaman bitecek:) okuduğum kadarıyla baya akiciymis umarım beni yaniltmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?