Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Elimde hevesle baslayacagim pek bisey yok, Kirec Ocagi' na baslamayi dusunuyordum yuzu o kadar soguk ki. Bir de malum YKY nin sıkışık satirlari ve bit boyutundaki yazilari
Dun Eckhart TOLLE' nin Hayatla Butunlesmek adli kitabina soyle bir baslayayim dedim. Basucu kitabi seklinde ya da notlar alinarak okunabilir. Daha once Simdinin Gucu ve Varolmanin Gucu' nu okumustum. " Sen en degerlisin , en iyisin, guc icinde" zirvaliklariyla dolu kisisel gelisim kitaplarindan oldugunu dusunmuyorum hic.
kutuphaneden turkce kitap bulabilmen cidden cok guzel olmus. Burada bir sekilde farkli yerlerden farkli kitapseverler bulusup kah fikir alisverisi yapiyoruz kah gunluk hayatlarimizdan konusuyoruz. Cok hosuma gidiyor benimde.

Spoiler icerir ..
Sahilde kafka okumayanlar lutfen okumasin..

Aynen kitapta havada kalanlar vardi yine 1q84 de okuyunca artik tarzi bu diyorum :))

Bence evet babasi kesiyordu. Cunku paralel evren akisi var ya yine ordan sebep ben oyle tahmin yuruttum. Bakalim diger okuyanlar bitirince ne diyecek.
Ve iyi ki ben de 1q84ten once okumusum dedim 2sini de okuyunca

Hayırdır canım neden gitmiyorsun?
Hani doktor işlerin vardı o yüzden mi.
İyisin inşaallah?
Evet bebek olayları, çarşamba önemli bi işlemim vardı birazcık zor geçti 3 gün rapor almıştım canım, haftasonu da girince 5 gün dinlenmiş oldum çok şükür
Her şey de yolunda

Helikopter yayınlarından hiç kitap aldınız mı??
Sadece klasik başlıyormuş denk geldi turgenyev den hiç duymadığım bir kitap aldim başım kalitesi falan çok iyi görürseniz bir yerlerde tereddüt etmeden alın kağıt kalitesi çeviri akıcılık çok iyi:)

Yeni kitabım ANNA KARENİNA ne zamandır okuycam diyordum bir tuglayla başlıyorum bakalım ne zaman bitecek:) okuduğum kadarıyla baya akiciymis umarım beni yaniltmaz:)

az zilli değildir heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…