Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın kızlar dün biraz aylak adam okudum gayet güzel gidiyor ama sakin kafa okumam lazım, akşam al sana aşk okudum sayfa 148 ay çok eğlenceli baş karakterimiz aylin beni çok güldüryorçok da heyecanlı olmaya başladı o sebeple yanıma aylak adamı almadım al sana aşk'ı aldım , artık o bitince devam ederim.

Kirec Ocagi bitti. Icim daraldi. Kitap kisa olmasaydi kesin birakirdim.
Mukkemmelliyetcilik ile obsesif bozukluk arasinda ince bir cizgi vardir.
Kitap psikoz boyutunda takintilari olan bir karakterin obsesyonlarina ragmen hayata gecirmeye calistigi bir calismasi cevresinde, ucuncu bir agizdan oyle olmus boyle demislerle anlatilarak geciyor. Paragraf ayrimi olmamasi surekli demis ,yapmis seklinde kurulan cumleler ki baska sekilde kurulmus bir cumle dahi yok, zihnimi yordu. Severek okumadim.

Kızlar
Hiç temmuz ağustos ayı için planladığınız ortak okuma var mı?
Ben de eğer okumak istediğim kitaplar olursa katılırım.

Bir de ortak okuma topiğimiz vardı noldu o? Hala anket açmadım. Ağustos gelmeden bir anket topiği açayım

Ortak okumalar burdan da konusuldugu icin bence oraya yazilmiyor.
Burdan kararlastirilip yine okunuyor.

Baya uzun zamandır buraya gelmiyordum çok yoğun çalışıyorum.
Sana Söyleyemediğim Her Şey biraz önce bitti şükürler olsun bitti, Fazla betimleme ve kendini tekrarlayan cümleler olunca kitabı hemen bitiremediğimi fark ettim :)
A101 den yeni minnoş 2 kitap aldım
Şuan Bir Çöküşün Öyküsü syf :10 zaten 47 sayfa o da bu akşam biter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…