Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

iyi geceler kızlar
kalinkaselin cayindan yaptım. Kitap okumaya çalışıyorum. İlerlemiyor bu kitap.

aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.

@loliss kitap mi yazıyorsun? Alırım bi' dal
Afiyet olsun:) bu çayi kışın daha çok seviyorum ben resmen içimde bahar açıyor kışın ortasında:)

Yav şu hediyeleri heryerlerine koyuyorsunuz. Ayyyy nasıl hoşuma gidiyor. Keşke ben de katılabilseydim

Usun zamandan sonda kitap okumaya başladım. Fedailerin kalesi Alamut okuyorum. Sayfa 42.

Bugün başka okuyamam artık. Önce spor yapacağım. Sonra da çalışmam lazım. Bana ..... unvanını alınca rahat edeceksin çok çalışmayacaksın diyenleri de buradan selamlıyorum

Son Kurtadam bitti. Sonu böyle biten kitaplardan hiç hoşlanmıyorum. Cidden can yakıcıydı. Şu çok okunan ergenimsi doğaüstü kitaplarından kesinlikle değildi. Zaten başrolün günlüğü şeklinde yazıldığı için çok gerçekçiydi. Seriye devam etmekten korkuyorum

yaa ben seni anımsıyorum, hatırlıyorum ama tam olarak nerden hatırladığımı bilmiyorum
aLLeGRia diye bi üye hatırlar mısın, eskiden ben oydum

aramıza hoş geldin

allegriacım hatırlamaz olur muyum, çok iyi hatırlıyorum nikini hem de.
senin bi aşk meşk mevzuların vardı sanki, bdvde konu açmıştın
yanlış mı hatırlıyorum yoksa? yanlış hatırlıyor olabilirim ama nikini biliyorum valla
nasılsın? iyisin umarım görüşmeyeli

ben de bu hafta pek giremedim buraya. önceki mesajıma cevap olarak hoş geldin diyen herkese hoş bulduk diyeyim.
çok teşekkürler sıcak karşılamanız için

madem ben de artık bir kitap belirteyim de sizinle okumaya başlayayım.
kitaplığım istiflenmiş ve okunmayı bekleyen onlarca kitapla dolu
çoğu insan gibi ama inat ettim yarısını eritmeden yeni kitap almıcam
umarım artık eritebilirim de yeni kitaplar alabilirim

benim ilk kitabım "Sabahattin Ali - Kamyon"
bu gece yatarken okumaya başlıyorum öptüm hepinizi

Anna Karenina sayfa:320
Hafta sonu baya baya ilerlemek istiyorum 800 e falan gelirmiyim bilmiyorum çok akıcı ama kitap çok kalın olduğu için okurken kolumu çok yoruyor:)

aa anna karenina mı okuyosun? benim de kitaplığımda bekleyen tuğlalardan biri.
evden çıkmadığım bi bir ay olursa okuycam diye düşünürdüm hep
akıcı demek? bilsem önce başlardım valla
sonunu bilince de biraz okuma keyfim kaçıyor ama sıraya alayım bari heveslendim

2007 yılında üye olmuştum sanırım 2013e kadar allegria kaldım
Aşk meşk mevzularım vardı ama bdv de konu açmıyodum sanki ya
Seninle hangi topikten tanıştığımızı hatırlayamadım ben de çok sene oldu vallahi
Kore dizileri dicem ama emin de olamadım
Neyse yeni başlangıç aramıza hoş geldin tekrardan
Daimi olmanı dilerim
Buraya sık sık uğrayıp bildirim yaparsan seviniriz, bir de kitapları bitirdiğinde, bildirim topiğimiz var, bitirdim diye oraya yazarsın
2017 de okumayı planladığın kitap sayını da belirtirsen amelia arkadaşımız seni listeye ekler

Günaydın kızlar ben bu hafta o kadar mutlu o kadar mutlu oldum ki hemde iki kere:)

Çarşamba günü işteyim bir telefon kargonun var evde misiniz??? Hayır esim de yok bide işi var üstelik kudurdum kitap yurdundan gelmiş. kim kim kim soruyorum kızlara yok o, yok bu ,yok kara murat benim söylemiyorlar hatta rüşvet isteyen bile oldu(hala unutmadım sözümü).
Kahvesini ictigim ve karşılıklı oturup konusabildigim tatlı mı tatlı minerva1988 bana bunları yollamış
Eki Görüntüle 2024402

Sonra bugün uyuyorum yine telefon ve yine kargo kapi otomatigine basar misiniz?
Noluyo dedim?? Bı baktım yine Kitapyurdu kutuyu heyecandan açamadım bu kez ve kargoyu iki yıldır kurbanım olan ve bu yılda katilligine aday olduğum xyzt-5544 yollamış hem de hala yazarken bile güldüğünü notla

Eki Görüntüle 2024406
Ben size ne diyim şimdi ya:) çok çok çok teşekkür ederim seviliyosunuz:) iyi ki güne gitmişim hayatım da girdim en güzel gündü , ve iyi ki sizleri tanımışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…