Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

pek tanisamamakla birlikte sanirim ankaradaydin. Istersen senin gorumcen olur bi isin ucundan tutarim
Yaa mesajını okuyunca içimi mutlu ettin Evimi izmite kuruyorum. Ankaralık işler bitti sayılır. Artık İzmit Ankara arası mekik dokuyacağım.

Hoşgeldin ve kalıcı ol inş. Her ne kadar bol kitap okuyan baykuşlardan olamasam da kitap dostluğu şahane.

Ne güzel atlattın artık sen. Ne sitelerde gezesim var ne de mağazalarda.. Şiştim iyice

Bildirim de yapayım.Çember serisine devam edip bitirmeye karar verdim. Sabah yolda 26 sayfa okudum Beyaz'dan.Akşam uyumazsam dönüş yolunda yine okuyacağım.
Kuzucum sen sevdin mi çember serisini? Gün arkadaşlarım dan talep edeyim mi

Yeni kitabimi okuyamadim.
10 sayfa gecmis okudum sayilir mi..
Simdi uyuyacagim. Uyaninca alintilarim silinmezse cevaplarim.. hatta suraya alintilari cizittireyim belki silinir.. siz de bu niye alintilamis deyin durun bakalim hadi ben kactiiiimmm

kız Allah seni ne etmesin, sahilde kafka okuyorum, donukpudranın spoilerdan kaçtım ama seninkine yakalandım, ilk cümleyi görür görmez kapadım

yaa ben seni anımsıyorum, hatırlıyorum ama tam olarak nerden hatırladığımı bilmiyorum
aLLeGRia diye bi üye hatırlar mısın, eskiden ben oydum

aramıza hoş geldin

Neden şiştin nar :)

Selam. Bu aralar ruhsal bunalımlardaydım. Doğa detoksu yaptım daha iyiyim.

Kitap okuyamadım. Açıkçası hiç içimden de gelmedi zaten fakat akşam bir arkadaşımla ortak okuma yapacağız. Toparlanıyorum.

N-A-R evimizde konsol, tv unitesi, tv, girise ve mutfaga hali ve butun evin aydinlatmasi yok atlattigima pek emin degilim ama ev alisverisi icin gezmekten midem bulaniyor. minerva1988 evlilik hazirligindan sisti sanirim. Tam bir survivor o isler
Kizlaarr idegixte 75 tllik alisverise 15 tl indirim gordum. Bir liste yapmistim iki seferde alicam sanirim. Bir de Cengiz AYTMATOV kitaplarinda %45 indirim var ama sanirim 2 ya da 3 ve uzeri alinca idi.
Listem su;
Sanzelide Dugun Salonu
Ben Earl ve Olen Kiz ( gecen okudugum giciklar' in yazarindan)
Golgesizler
Un lun dun ( bunu sizden gordum )
Bir dus icin agit ( bunu da kim okumustu yeni ondan gordum zaten aklimda idi)
Cehennem cicegi , Ogullar ve Rencide Ruhlar
Erken Kaybedenler
Lanetli ( palahniukcigumun)
Baska ne alimmmmmm

körlük okumuş muydun cancazım
okumadıysan ağustosta bi ortak okumamız var onu ekleyebilirsin

Neden şiştin nar :)
Ne ima ediyorsunuz genç baaaayan

Olsun kitaplığın var en mühimi Aydınlatma konusunu unutasım geliyor hiç sevmiyorum bakmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…