Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ahahah evet bunu da kaçırmışım, çok sık giremiyorum bugünlerde
Evet pratik çocuk büyütme ve aynı zamanda 528101 iş yapabilme kılavuzu yazıcam ilerde
Alın okuyun faydalanın

Gurur ve Önyargı bitti. Austen'in kalemini neden sevdiğimi bir kere daha anladım. Çoğu klasikte olan bunaltıcı ve anlaşılması zor, ağır cümleler bu kadının kaleminde yok. Kitapta geçen olaylar, yaşanan yılların her kesimini detaylıca ele aldığı için ordaymış gibi etkilenip okuyorsunuz. Çok seviyorum

selamlar.
burada başladığım ilk kitabım Kamyon (Sabahattin Ali) bitti. Ardından aynı yazarın bir başka öykü kitabını daha -Değirmen- bitirdim. belirtme ihtiyacı bile hissetmiyorum, söz konusu Sabahattin Ali olunca. okumayı düşünen varsa sonsuz kere tavsiye ediyorum.

Şimdi de tesadüfen elime geçen bir kitaba başladım. 90ların meşhur best sellerı'ı "Yüreğinin götürdüğü yere git". şu an kitabın ortalarındayım. çevirisi çok rahatsız etti ama. sürekli "gereksinimlerim" diyen bir büyükannenin anıları... beğendim desem yalan ama okuyorum yine de merakımdan.

buraya yazmaya başladığımdan beri 3. kitaptayım. bana uğurlu geldiniz
yoksa aylardır elime doğru dürüst kitap almıyordum ben.
bu kitabı da bitirince yazarım. iyi geceler öpüyorum herkesi

Canim benim icin fantastik, cinayetli olmasin her tur kitabi okurum.
Zülfü Livaneli nin Serenad siddetle tavsiye ederim

Merhaba bayanlar
Bugun kitapciya gittim.
Benim genelde yeni kitaplar degilde eskiler ilgimi ceker.
Baktim eski bi kitap var tozlanmis sararmis.
Bi ogretmenin 1940li zamnlarda doguda ogretmenlik yaparkenki anilarini anlatiyor.
Ogretmen kendi kaleme almis.
O kadar etkileyici ki yaptigi fedakarliklar ve ogrencilerin vefasi.
Sıdıka AVAR yazarin ismi

Günaydın Aziz Nesin kitabı bitti. Dün gece Nutuk okumaya başladım. Biraz kitaptan bahsetmek isterim. İş Bankası Kültür Yayınları günümüz Türkçesi ile yeniden yayınlamış kitabı, oldukça da anlaşılır bir şekilde okunuyor. Aslında evimde 2. basım Nutuk var, benim için aşırı kıymetli ama eski Türkçe olduğundan hiç ilerliyemiyor ve bu nedenle okuyamıyordum. Kitap 600 sayfa ama 1200 sayfa da diyebiliriz, puntoları küçük.
60 sayfa kadar okudum, sanki mecliste konuşmayı dinliyor gibiydim. Merakı olan herkese bu yayını şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…