Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Tesekkur ederim cevapladigin icin canim

Ince dusunulmus aslinda hediye paketi. Hosuma gitti. Biraz daha didikleyip uye olacagim gibi duruyor su an

Detaylı incelemedim ama dediğiniz gibi hediye kitap vermeyi sevenler için ideal olabilir. Bir de ben 6 aylık yıllık abonelik gibi her ay tek tek de alınabiliyor diye anladım ama acaba yanlış mı anladım

@The Black Pearl rica ederim canım, keyifli bence. Abim evlenmese yıllık yaptırtırdım ona.

elenaferrante her ay da alınabiliyor, 3-6 ve 12 aylık da alınabiliyor. Aylık alımlar bir süre sonra fiyat olarak artabilir diye uzun vadede olanlar daha kârlı olabilir. Ama ben kitapları görüp ona göre seçeyim dersen aylık daha uygun.

Günaydın kızlar. Ağustosun 15 inden sonra fındığa başlıyoruz. Sadece akşamdan akşama o da eğer fırsat bulursam okuyabilirim sanırım. O yüzden 15 ine kadar okumayı istediğim kitapları bitirmeye çalışacağım.

Şimdilik elimde bir şey yok ama büyük ihtimalle bir fantastik okurum. Herkese iyi günler.

Fındık mı Allah kolaylık versin şimdiden akşamları inşallah enerjin kalır benim kalmazdı genelde

Ben de yazdığını okurken yanlış yazdı galiba dedim. Olsun eşin bikutumutluluk da alsın sana, musmutlu olun

Ay canim sen findik da mi topluyorsun?
Kiyamam ben sana
Hem senin kolun iyilesti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…