- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.561
Tesekkur ederim
Guzele benziyor, hosuma gitti
Evet baktim ben de simdi, ayri alinirsa daha cok tutuyor. Ama ilk aylara ozel diye bi ibare vardi orda. Aslinda 67 tl sanirim. Veya hep mi 34 ki? Sen ne zamandir takip ediyorsun?
@chentiq 'in dedigi gibi elimizde olan kitabi secerlerse nasil bi yol izleniyor acaba ben de merak ettim.
Ben cevap vereyim, çok istemiştim ama kitap günümüz var diye üye olmadım. Şimdilik dediğin gibi özel fiyat, bu da bence 6 aylık ya da yıllık seçim yapmaya teşvik için olabilir.
Elinizde olan kitap gelirse iade yapılmıyor, kutunun içine hediye paketi koyuyorlarmış sevdiğiniz birine hediye edebilesiniz diye, bana mantıklı geldi, kitap hediye etmeyi sevdiğim için dert etmezdim ama sürekli aynı kitaplar olursa ne hissedilir bilemedim şu an.
Tesekkur ederim cevapladigin icin canim
Ince dusunulmus aslinda hediye paketi. Hosuma gitti. Biraz daha didikleyip uye olacagim gibi duruyor su an
O zaman filme de bir şans vermelifilmi de çok güzeldi, ben çok sevmiştim
oyuncular karakterlere çok uymuş
Günaydın kızlar. Ağustosun 15 inden sonra fındığa başlıyoruz. Sadece akşamdan akşama o da eğer fırsat bulursam okuyabilirim sanırım. O yüzden 15 ine kadar okumayı istediğim kitapları bitirmeye çalışacağım.
Şimdilik elimde bir şey yok ama büyük ihtimalle bir fantastik okurum. Herkese iyi günler.
bahsettiğiniz bikutumutluluk çok ilgimi çekiyo benim de
eşime yolladım süpriz yapmak istersen çekinme diye
ama yapmaz
senin kızlar yolluyo sana zaten kitap der
pardon bir kutu kitap olcak, yanlış şeyi istemişim eşimden
Ahhhh benim de kalmıyor da işte bir umutFındık mıAllah kolaylık versin şimdiden akşamları inşallah enerjin kalır benim kalmazdı genelde
Çok ballı olduğumdan bahsetmiş miydim hiç?
Eki Görüntüle 2028773
DonukPudra mın ve bir o kadar da __giz__ imin hediyesi. Teşekkür ederim ve sizi çok seviyorum. Hadi okuyalım. <3
banada kargo geldi. sanırım senin a4 beyaz kağıdının yarısı da bendeÇok ballı olduğumdan bahsetmiş miydim hiç?
Eki Görüntüle 2028773
DonukPudra mın ve bir o kadar da __giz__ imin hediyesi. Teşekkür ederim ve sizi çok seviyorum. Hadi okuyalım. <3
Neeeeebanada kargo geldi. sanırım senin a4 beyaz kağıdının yarısı da bendeizmitte buluşturalım onları
Çok ballı olduğumdan bahsetmiş miydim hiç?
Eki Görüntüle 2028773
banada kargo geldi. sanırım senin a4 beyaz kağıdının yarısı da bendeizmitte buluşturalım onları
Bana da hediye ettiler buluşmada lütfen sadece foto koyamiyorim:))
Iyi ki varsınız kizceler ya
Ay canim sen findik da mi topluyorsun?Günaydın kızlar. Ağustosun 15 inden sonra fındığa başlıyoruz. Sadece akşamdan akşama o da eğer fırsat bulursam okuyabilirim sanırım. O yüzden 15 ine kadar okumayı istediğim kitapları bitirmeye çalışacağım.
Şimdilik elimde bir şey yok ama büyük ihtimalle bir fantastik okurum. Herkese iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?