- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.541
eğer bunları bitirir de henüz ay bitmemiş olursa Dönüşüm kitabını ekleyebilirim tabi kiSüper bir liste. Bu listeye bir de Kafka eklemenizi tavsiye ederim.
Canim bi kitap kutusu durumundan bahsetmissin teee ne zaman. Link olmadan site ismi verebilirsin sanirim. Merak ettim
filmi de çok güzeldi, ben çok sevmiştimSenden Önce Ben bitti. Kitaba ilk başladığımda itiraf edeyim çok sıkıldım çünkü aşırı popüler bir kitaptı. Hatta sonlara yaklaşırken bile içimden bu mu yani sürekli övdükleri hatta filmini yaptıkları kitap dedim.
Ama o son 100 sayfa... Ah o 100 sayfa. Hunharca ağladım... Will'in verdiği kararda emin olması mı daha çok üzdü beni yoksa Lou'nun hissettikleri mi bilemiyorum. Yarın filmini izlemek istiyorum ama kitap kadar iyi olmamasından korkuyorum sanırım.
Başrol kadın oyuncusundan olsa gerek:)))filmi de çok güzeldi, ben çok sevmiştim
oyuncular karakterlere çok uymuş
Gunaydin herkese,
Otostopcunun Galaksi Rehberi syf 108 deyim
Dr. Who tarzinda, zaten yazar o dizinin editoruymus.
siteye girdim. çok ilginç bir proje. sanırım üye oluyorsun sana her ay 3 kitap geliyor düzenli. ya o kitaplar elinde varsa, yada sevmediğin tarzsa veya satılmayan kitapları yolluyorsaBir kutu kitap
Birleşik yazılıyor.
Hesapladım içindeki 3 kitabın fiyatı ayrı ayrı almaya kalksan daha pahalıya geliyor
ortak okuma yapacaktık. siz başladınız mı kitaba, ben de sipariş edeyim. hoşşşş ortak okuma ben 100 e geldiğimde siz sondan 3. sayfada olursunuz yaBen de aldım kitabı. Kızı uyutur uyutmaz başlayacağım
daha ağustosun 2 si, 2 kitap bitirilmiş. MAşallah diyelim nazarımız değmesin.. hey allah ım kaç sene sonra böyle olurum acaba...
siteye girdim. çok ilginç bir proje. sanırım üye oluyorsun sana her ay 3 kitap geliyor düzenli. ya o kitaplar elinde varsa, yada sevmediğin tarzsa veya satılmayan kitapları yolluyorsa
ortak okuma yapacaktık. siz başladınız mı kitaba, ben de sipariş edeyim. hoşşşş ortak okuma ben 100 e geldiğimde siz sondan 3. sayfada olursunuz ya
ben de mola vericem zaten tatile goturemem sanirim. Yetisirsin hadi gel.daha ağustosun 2 si, 2 kitap bitirilmiş. MAşallah diyelim nazarımız değmesin.. hey allah ım kaç sene sonra böyle olurum acaba...
siteye girdim. çok ilginç bir proje. sanırım üye oluyorsun sana her ay 3 kitap geliyor düzenli. ya o kitaplar elinde varsa, yada sevmediğin tarzsa veya satılmayan kitapları yolluyorsa
ortak okuma yapacaktık. siz başladınız mı kitaba, ben de sipariş edeyim. hoşşşş ortak okuma ben 100 e geldiğimde siz sondan 3. sayfada olursunuz ya
yazilari cok kucuk benim basimin yaBen yavaş okuduğum için şimdi başlayacağım. Bir de 5 kitap ya belki aralıklı aralıklı okurum diye. Sen temin edene kadar ben 50. Sayfaya anca gelirim
ben de mola vericem zaten tatile goturemem sanirim. Yetisirsin hadi gel.
yazilari cok kucuk benim basimin ya
Bir kutu kitap
Birleşik yazılıyor.
Hesapladım içindeki 3 kitabın fiyatı ayrı ayrı almaya kalksan daha pahalıya geliyor
Eglenceli gidiyor. Ben pek bilim kurgu sevmiyorum ama ona ragmen sıkılmadan okuyorum. Komik elestirileri falan var arada. Ilk kitap kismini bitirdim hatta simdi.Nasıl peki kitap? Beğendin mi?
Tesekkur ederim
Guzele benziyor, hosuma gitti
Evet baktim ben de simdi, ayri alinirsa daha cok tutuyor. Ama ilk aylara ozel diye bi ibare vardi orda. Aslinda 67 tl sanirim. Veya hep mi 34 ki? Sen ne zamandir takip ediyorsun?
chentiq 'in dedigi gibi elimizde olan kitabi secerlerse nasil bi yol izleniyor acaba ben de merak ettim.
Tesekkur ederim cevapladigin icin canimBen cevap vereyim, çok istemiştim ama kitap günümüz var diye üye olmadım. Şimdilik dediğin gibi özel fiyat, bu da bence 6 aylık ya da yıllık seçim yapmaya teşvik için olabilir.
Elinizde olan kitap gelirse iade yapılmıyor, kutunun içine hediye paketi koyuyorlarmış sevdiğiniz birine hediye edebilesiniz diye, bana mantıklı geldi, kitap hediye etmeyi sevdiğim için dert etmezdim ama sürekli aynı kitaplar olursa ne hissedilir bilemedim şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?