- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.521
Sen tatile gitmedin mi yoksa o kitabı mi goturdun:))Selam herkese gunaydin,
Otostopcunun Galaksi Rehberi' ne basliyorum bugun.. insallah elimde surunmez
Cumartesi gidiyorum 3 gunluguneSen tatile gitmedin mi yoksa o kitabı mi goturdun:))
Keyifle oku çok datlı bi başganımız var
Ama tatlı kıslara gönderiyomuş öle dedi kuşlar.
nickelanjelo güle güle oku canım benim, mutlu edebildiysem ne güZel
Çok öperim seni
minerva1988 sevgilim malafa bitti çooook sevdim
Hakan hiç bi kitabında hayal kırıklığına uğratmadı beni henüz
Datcaya geçtim canim:) götürme ya çok ağır o . Hafif bisiler al:))Cumartesi gidiyorum 3 gunlugunedusunuyorum valla gotursem mi diye olmadi araya bir iki cerez sıkıstırırım. Sen suan nerdesin en son izmirdeydin
@algernonacicekler bir an once baslayim dedim ben. Baya hizli gidiyo ama puntolar gozlerimi yoracak belli.
Oleyy sevmeni sevdim bebek :) sevdigim herkes sevsin hakanimi:)nickelanjelo güle güle oku canım benim, mutlu edebildiysem ne güZel
Çok öperim seni
minerva1988 sevgilim malafa bitti çooook sevdim
Hakan hiç bi kitabında hayal kırıklığına uğratmadı beni henüz
Ayyyy datcaya biz de gidicez insallah 2. Sefer ciktigimizdaDatcaya geçtim canim:) götürme ya çok ağır o . Hafif bisiler al:))
Tavsiyen icin tesekkurler.Kara Kış Beyaz Düş bitti. Biliyorum, tarzınız değil ama her birinizin okumasını o kadar çok isterim ki...
Eğitimli olsun ya da olmasın, aynı yoldan yürüyen iki farklı kadının Erzurum'da kesişen yollarını anlatan bir hikaye. Üstelik ikisinin de hayatını enkaza çeviren adamlar, hayatlarında aynı yerde. Kitabın nasıl bittiğini anlamadım bile. Gece 40 syf okuyup uyuya kalmıştım ama sabah başına oturdum ve bir oturuşta bitti.
Kitaptaki kadın karakterlerin ikisi de ensest kurbanı. Birisi güçlü ve ayakları üzerinde duran bir Hâkime diğeriyse okuma yazması olmayan, lânetli sayılan bir köylü kızı. Onlara o anları yaşatan iğrenç adamların o iğrenç cümlelerini okurken o kadar kötü oldum ki...
Mutlaka bir şans verin bence.
Çok sakin bi yer acayip sevdimAyyyy datcaya biz de gidicez insallah 2. Sefer ciktigimizda
Eki Görüntüle 2028009 Ağustos ayı okuma listemi takdim edeyim
hikaye çok ilgimi çekti, yazarı kimdi, okumak isterimKara Kış Beyaz Düş bitti. Biliyorum, tarzınız değil ama her birinizin okumasını o kadar çok isterim ki...
Eğitimli olsun ya da olmasın, aynı yoldan yürüyen iki farklı kadının Erzurum'da kesişen yollarını anlatan bir hikaye. Üstelik ikisinin de hayatını enkaza çeviren adamlar, hayatlarında aynı yerde. Kitabın nasıl bittiğini anlamadım bile. Gece 40 syf okuyup uyuya kalmıştım ama sabah başına oturdum ve bir oturuşta bitti.
Kitaptaki kadın karakterlerin ikisi de ensest kurbanı. Birisi güçlü ve ayakları üzerinde duran bir Hâkime diğeriyse okuma yazması olmayan, lânetli sayılan bir köylü kızı. Onlara o anları yaşatan iğrenç adamların o iğrenç cümlelerini okurken o kadar kötü oldum ki...
Mutlaka bir şans verin bence.
Fatma Erdek yazarın ismi. Bence bir şansı hak ediyor.hikaye çok ilgimi çekti, yazarı kimdi, okumak isterim
Cicoretti ben de otostopçuya başlayacağım. Ama yarın başlarım. Kargoda olması lazım kitabım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?