Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sen tatile gitmedin mi yoksa o kitabı mi goturdun:))
Cumartesi gidiyorum 3 gunlugune dusunuyorum valla gotursem mi diye olmadi araya bir iki cerez sıkıstırırım. Sen suan nerdesin en son izmirdeydin
@algernonacicekler bir an once baslayim dedim ben. Baya hizli gidiyo ama puntolar gozlerimi yoracak belli.

keyifle oku

_meLinDa_ kesene bereket başgan

sağol kuzum

Keyifle oku çok datlı bi başganımız var
Ama tatlı kıslara gönderiyomuş öle dedi kuşlar.

teşekkürler canım

Tekrar çok teşekkürler canım tabiki de çok mutlu ettin bende seni öperim

Datcaya geçtim canim:) götürme ya çok ağır o . Hafif bisiler al:))

Kara Kış Beyaz Düş bitti. Biliyorum, tarzınız değil ama her birinizin okumasını o kadar çok isterim ki...

Eğitimli olsun ya da olmasın, aynı yoldan yürüyen iki farklı kadının Erzurum'da kesişen yollarını anlatan bir hikaye. Üstelik ikisinin de hayatını enkaza çeviren adamlar, hayatlarında aynı yerde. Kitabın nasıl bittiğini anlamadım bile. Gece 40 syf okuyup uyuya kalmıştım ama sabah başına oturdum ve bir oturuşta bitti.

Kitaptaki kadın karakterlerin ikisi de ensest kurbanı. Birisi güçlü ve ayakları üzerinde duran bir Hâkime diğeriyse okuma yazması olmayan, lânetli sayılan bir köylü kızı. Onlara o anları yaşatan iğrenç adamların o iğrenç cümlelerini okurken o kadar kötü oldum ki...

Mutlaka bir şans verin bence.

Tavsiyen icin tesekkurler.
Not aldim

hikaye çok ilgimi çekti, yazarı kimdi, okumak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…