- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.001
Çoklu alıntıyı beceremedim kızlarbir civciv annesi
M Mavisu27 katıl bize
__giz__ yorumlarını çok seviyorum, her defasında keşke benim de böyle bir yeteneğim olsa diyorum, sen hep oku hep yorumla
bildirim de yapayım Mihmandar bitti. İskender Pala ne yazsa okurum sanırım. seviyorum kitaplarını. yeni kitabım Stefan Zweig Olağanüstü Bir Gece.
İstemsiz güldüm okurken yazdıklarınıAllah rızası için söyleyin bana klima altında mı kitap okuyorsunuz. Yoksa şapır şapır terlerken okuyabiliyor musunuz?
Komplekse girdim bu sıcakta kitap okuyamıyorum diye ya(klimam yok ve izmirdeyim cayır cayır yanıyorum)
Evdeki tüm kapılar açık valla. Geçiyorum ara salona altıma bir minder sırtıma bir minder arada insafa gelir de eserse 2 sayfa fazla okuyorum işteAllah rızası için söyleyin bana klima altında mı kitap okuyorsunuz. Yoksa şapır şapır terlerken okuyabiliyor musunuz?
Komplekse girdim bu sıcakta kitap okuyamıyorum diye ya(klimam yok ve izmirdeyim cayır cayır yanıyorum)
Bu kitabı 5-6 yıl önce okumuştum,yani lisedeyken .: ) Kitap sürükleyiciydi,iyiydi hoştu ama +18 lik yerler olmasa daha iyi olurdu.O zaman marketten çok ucuza almıştım.Bir daha tövbe ettim.Iyi geceler herkese
Nasilsiniz?
Sonunda elime kitap alabildim. Bildirim yapmaya geldim. Yillar Sonra-Sandra Brown 70.sayfa.
Çatladım,ortadan ikiye çatırt diye ayrıldım.:)Eki Görüntüle 2033004
Neee bir ses duydummmkiskancliktan catladiniz mi
Canimmm
minerva1988 bana tatilde supriz yapmis
Cok tesekkur ederimm.iyi ki de iyi ki
Ben cok duygulanmistim okurkenÇoklu alıntıyı beceremedim kızlarbir civciv annesi
M Mavisu27 katıl bize
__giz__ yorumlarını çok seviyorum, her defasında keşke benim de böyle bir yeteneğim olsa diyorum, sen hep oku hep yorumla
bildirim de yapayım Mihmandar bitti. İskender Pala ne yazsa okurum sanırım. seviyorum kitaplarını. yeni kitabım Stefan Zweig Olağanüstü Bir Gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?